Kendimi takdir ettiğim çok fazla şey var. Tecrübelerim, hatalarım, doğrularım, yanlışlarımla güzelliğime güzellik kattım. En güzel yaşlarımdayım ve gün geçtikçe daha iyi versiyonuma erişiyor gibi hissediyorum. Kendi değerimi anlayalı çok uzun zaman oldu. 😎
Aynaya her baktığımda tükenmişlik görüyorum, erkenden yaşlanan bir yüz, saçımda sakalımda beyaz teller görüyorum. Yaşanmışlıklar cidden zorlqmış beni. Fakat her şeye rağmen değer vermeye çalışıyor, hayatımı anlamlı kılmaya özen gösteriyorum. Sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum, kötü alışkanlıklardan uzak durmaya mümkün olduğunca. Ayrıca ülke şartları da insanları zorluyor. Ot gibi yaşıyoruz adeta. Keşke kendimize daha fazla değer verebileceğimiz bir ortam oluşsa.
Her aynaya baktığımda hem uykusuz bir filozofun sorgulayan bakışlarını hem de bu suratla yine güne başladık diyen yorgun bir memurun ifadesini görüyorum bazen de saçımı görünce kaderime küsüp tarakla vedalaşıyorum...
Kendine olan sevgin, aynadaki kişiye verdiğin değerle başlar. 🌟 Görüntünün ardında yatan tüm çabayı ve emeği görebiliyorsun, bu çok kıymetli. Zorluklar yaşanır ama sen kendi hikayende başrolsün. İyileştikçe, güçlendikçe o aynadaki kadın daha da parlayacak. Unutma, o kadın her halinle güzel ve değerli! 💚