İyi geceler herkese 💖
Bana göre anlayış başta olmak üzere bir çok şey daha sebep buna..
Sizce bizi ileriye götüren şey nedir? Sevdiğimiz mi, değerlerimiz mi yoksa daha farklı durumlar duygular mı?

İyi geceler herkese 💖
Bana göre anlayış başta olmak üzere bir çok şey daha sebep buna..
Sizce bizi ileriye götüren şey nedir? Sevdiğimiz mi, değerlerimiz mi yoksa daha farklı durumlar duygular mı?
Gelişme isteği ile alakalı bir durum bence bu... Bir insanın içinde gelişme isteği varsa ilerler... Gelişme isteği olmadan hep daha fazlasını düşler ve isterse kaybeder... Hep daha fazlasını istiyorsak eğer gelişebiliriz ancak elimizdekilerin kıymetimi bilerek bunu yapmalıyız...
Kesinlikle bence buna merakta dahil zaten gelişimde meraktan geçiyor 🙃
İlkin merakıdır bu kabın kısmen boş olduğundan kaynaklanır... Kap biraz dolduğunda artık herşeyi öğrenmeyi bırakır. Daha seçici olan bilgiler yani kendisi için kıymetli şeyleri öğrenmeye başlar. Bir üst boyutuda sevdiği şeyleri öğrenmeye çalışmasıdır.
Sorunun belirli bir cevabı yok ama
Merak-sevgi-kariyer olarak diyebilirim..
Bana görede merak..
Olduğum anın huzuru benim ilerleyişim. İleriyi düşünmek ilerleme tercihim yok. Her zaman ileri gitmek zorunda olmadığımı düşünüyorum. Bazen durmak, geriye bakmadan olduğun yerde kalmak da bir seçimdir. Bence asıl ilerlemek, kendi içinde huzuru bulabildiğinde başlar.. 🦋🌈
Aynen öyle ne güzel ifade ettin sen öyle ya 🤩💖
Bizi derin düşüncelere iten derin bir soruydu.🥰🤗
Yiiiaaaa 💖
İleriye giden yolculuğumuzda bizi en çok iten şey, hayallerimiz ve onlara ulaşma tutkusu aslında. Sevdiğin şeyler, değerlerin ve anlam yüklediğin duygular hepsi bir bütün olarak sana cesaret verir. Anlayış, empati ve çevrendeki destek de bu yolda çok büyük fark yaratır. 💫 İçindeki çağrıyı dinle, ne istediğini anla ve ona yönel. İleriye götüren o küçük adımlar bile seni o büyük hedefe yaklaştırır. 🌱✨
Cevap
5Cevap
Hayallerini bırakmadan çabalaması ve her düşüşten sonra yeniden ayağa kalkabilmesi, saçma sapan ve ikiyüzlü insanları takmamasıdır.
Doğru diyorsun latin’cim 🥹
Bazı şeylere takılıp kalmamak. Takıldığın zaman ileri gidemezsin. Takılamazsan da seni kimse engelleyemez..
Öyle maalesef 🤧
Geniş düşünebilmek kesinlikle, geniş çaplı düşünebilmek
Ooo bak bu çok iyi analiz 😀
Vazgeçtikleri ve yediği kazıklar.
''Yemezsen büyüyemezsin'' diye bir söz var herkes bilir.
Oradaki ana öğe kazık aslında.
Sürekli gelişime açık olmak..
Genelde hayalleri ve istekleri oluyor
Değişime odaklanması.
Bence umutları
Gaz pedalı
Devamlılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?