Çoğu erkek benim gibi değil %90 gibi kızları göte göre değil karaktere göre seçiyorum saygılıyım aldatmam para 2. Planda efendiyim işimi en iyi şekilde yaparım kızla ilişkiye girip hayatını bitirmemek için ayrılmış adamım hemde çok sevdiğim halde o yüzden kimse ahlak bekçiliği yapmasın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl"ben herkesten farklıyım çünkü..." diyen insan egosu haddinden fazla yüksek...
değerini abartan, dünyanın zerre farkında olmayan bir salaktır...
dünya sen olmadan da dönüyor ve zerre etkin yok... yokluğunu fark etmez bile dünya...
gereksiz yere egolarınızı yükseltmeyin...02 Yorumla- +1 yıl
Bak olay öyle değil ztn herkes herkesten farklıdır. ve bu senin görüşün. ama böyle bir görüş kesinlikle yanlış neden biliyo musun bence insanlar kendilerini sevmeliler diyosunuz ya belki dwmiyosundur sen kendini seviyosun ya ben herkesten farklıyım çünkü kendimi sevmiyorum diyenler var sence bu egoistlik mi salaklık mı? bence diil. ve egoistlik dediğin kendini hetkesten üstün gören farklı olmak ve üstün görmek arasıda çok şey var. herkes herekesten farklı yani herkes özel tmmı? bu ne salaklık ne de egoistlik. senin düşünme tarzın direk üstünlüğe bağlamış. bence. yani ben sana bişey demiyorum ama farklıyım diyenler egoist veya salak olmaz. son olarak 2 insan türü var. 1 çok nadirler : herkes onlar gibi olduğunu düşünür. ama 100/1 lik kısım derki neden? neden ben değilim veya özel falan değilim diyip durur. ve büyük çoğunluk ben özelim der. şimdi bunu okuyan diyicek ki ben özel değilim o zmn ne oluyo biliyo musun özel olmuyosun evt bu şeye benzer zeki insanlar zeki olmadıklarını sorgularken aptal insanlar bunu kanıtlamaya çalışır bir kaç kişi özel ve zeki evt ama bu siz olabilirsiniz evt ama bence değilsiniz farklısınız ve özel değilsiniz bende değilim bunu kabul ediyorum. farklılık, özel olmak, ve egoistlik farklı şeyler. he bide bence kendini beğenmişlik güzel bişey her insan kendini beğenmeli. bence keşke bende kendini beğenmiş olabilsem. yanlış anlamayın. ben değilim ve bu kötü bişi demiyorum ama kendimi beğenmek ve sevmek isterdim. 2. side kendini özel sananlar bir biraz karıştırmak biraz da egoistik oluyo iksinden biri veya ikisi veya ikiside olmayabilir. yani kendini özel sanmak tam olarak egoistlik değil tmmi? egoistliğe kaymış yani : çok farklıyım ben üstünüm demek oluyo yarım egoistlik olur birazda karıştırmak. bu biraz saçma oldu evt bazı durumlarda ise evt egoistlik olur ben özelim üstünüm siz malsınız gibi cümleler için denilebilecek şeyde evt bu egoistlik.
- +1 yıl
inanın bana daha yazıcağım milyonlarca şey vardı ama silmek zorunda kaldım almıyo md
+1 yılben farklıyım çünkü; bencilleşmeden, karşımdakinin insan olduğunu bir kalbinin olduğunu unutmadan sevebiliyorum. sevmeyi çok iyi biliyorum.
10 Yorumla
Ben herkesten farklıyım. Çünkü; herkes benden farklı. ^_^
135 Yorumla- +1 yıl
Seninkine benzer cok cevap var aslinda ama bu acidan bakis gercekten farkli. :) rica ederim bu arada :)
- +1 yıl
(: (:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
+1 yılentel bir kişiligim var bakınz.. şair burada benı kastedmiş..
https://i.hizliresim.com/6Zra1l.jpg21 Yorumla- +1 yıl
Hahah :))
+1 yılBu sorudaki boşluğu dolduracak kadar kibirli değilim...
25 Yorumla- +1 yıl
Farkli oldugunu kibirsizlik maskesi altinda belli etmeye calismak buyuk fark.
- +1 yıl
Kibirsizliği maske olarak kullandığımı da nereden çıkardın, sırf soruna cevap verme nezaketi göstermeye çalıştım diye mi?
- +1 yıl
Kinaye yaptigimi dusunmeyin. Maske derken numara yapiyorsunuz demedim. Bir seyi ortulu soylemeye calistiginizi kasdettim
- +1 yıl
Şimdi daha anlaşılır oldu, teşekkürler...
Hakli olmayı değil. Mutlu olmayı tercih ediyorum.
Her zaman mutlu olmaya sebebim oluyor çok şükür -)14 Yorumla- +1 yıl
Peki nasil mutlu oluyorsun? :)
- +1 yıl
Bu mutlulugunuzu her daim korursunuz umarim. :)
+1 yılYalnizim , Bana deger vermeyen herkesi hayatimdan silebiliyorum, Kimsenin anlayamayacagi sorunlari yasiyorum hayatta Kaderim sanki daha annemin karnindayken tum olumsuzluklari yasamam icin , Herseye ragmen kendimi sevmem icin yazilmis.
05 Yorumla- +1 yıl
Herkes kendi derdini en buyugu sanar.
- +1 yıl
En buyugu oldugunu iddaa etmedim hicbir zaman , Allahima cok sukur Ac degilim acikta degilim ama Cogu kisinin yasamadigi seyleri yasadim yasiyorum. Ama hepte sukur ediyorum, Peki senin ne derdin var paylasmak istermisin
- +1 yıl
Hic bir derdim yok cunku derdi ararsan bulursun. Ben dert aramiyorum.
- +1 yıl
Derdi ararsan bulursunmu :) Peki ben aramadiysam beni buldularsa
- +1 yıl
Derdi ararsan bulursunmu :) Peki ben aramadiysam beni buldularsa hep
+1 yılHerkes farklı olduğunu idda etmek için aynı boşluğu dolduruyor nerde kaldı farkınız ;)
15 Yorumla- +1 yıl
(y)
- +1 yıl
O da ne öylee (=
- +1 yıl
Begenme isareti ama bu sitede olmuyor demek ki
- +1 yıl
Kalp yapmaya çalıştın sandım bende :P
- +1 yıl
Su yorumu atan adamla bu cevabi veren ayni kisiler degil mi :(
+1 yılÇünkü anlamayı ve anlaşılmayı yeterli bulmuyorum. Ben karşısındaki insanı yaşayabilenlerdenim. Herkesten farklı olmasamda benim gibi düşünenlerle beraber beni de farklı kılan şey bu..
10 Yorumla
+1 yılEskiden herkes fark peşindeydi ben farklıydım. Şimdi herkes farklı ben aynıyım..
12 Yorumla- +1 yıl
Vaov en iyi cevaplardan biri kanimca. :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Ben herkesten farklıyım çünkü farklı olmadığımın farkındayım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu cümleyi kurmam zaten biliyorum ne olmadığımı ve olduğumu...
10 Yorumla kimseyle aynı degilim. çok değişkenim. yerine göre kız çocuğu, yerine göre ana moduyum. iyiliğimin ya da kötülüğümün sınırı yok. fazla dürüstüm. benden bir tane daha görmedim, olsa görürdüm :d
00 Yorumla
+1 yılBen herkesten çok farklıyım çünkü herkesten farklı bir görüşe sahibim hayat hakkında insanları göründükleri gibi değil kişilikleri ve insan oldukları için seviyorum.
00 Yorumla
+1 yılInsani insan oldugu icin seviyorum. Ota, bortu böceğe dahi asigim. Dogadan guc aliyorum.
10 Yorumla
+1 yılben benden başkasını düşünmediğimden dolayı
diğerleri ile kendim arasında ki farklılıkları da ölçmüyorum.
yani ben varım sadece
o yüzden ne herkes var
ve de farklılık06 Yorumla- +1 yıl
Peki bu dusunce egodan mi geliyor, yoksa gercektenhayatinin merkezine kkendini koyuyorsun da insalarin yalnizca basit tiplemeler oldugunu mu dusunuyorsun?
- +1 yıl
egosal bir tepki değil çünkü kendini üstün görmen için aşağı olana ihtiyaç vardır.
bu da diğerlerinin varlığının kendi zihninde bir yeri olmasını zorunlu kılar.
misal başarı ile ego oluşturduğun vakit egonu salacağın bir ortama ve o ortamdaki insanlara kıyasla daha başarılı kabul edilmek gerekir ki bunun için başkalarına ihtiyaç vardır.
diğer sorun ise pek farklı değil aslında
benim söylemek istediğim onların nasıl tiplemeler olduklarıyla alakalı bir yargıda bulunmuyorum
sokakta üstüne bastığın ancak farkında bile olmadığın taşlar gibi
varlar ama sadece varlar - +1 yıl
Bu sekilde bakabilmek guc ister. Dusuncende cok haklisin. Ne denilir helal olsun..
- +1 yıl
zor olan alışmak ki o da genel olarak zor zaten.
daha sonra farkına bile varmyorsun :D - +1 yıl
Cok saglikli bir gorus acin var umarim kaybetmezsin :)
- +1 yıl
sağol :D
+1 yılince ruhluyum kimseye sesimi cıkarmıyorum sevgiyi araştırıyorum saf temizim ağlıyorum her gün içim temiz ayıplamadan eleştirmeden dinliyorum kimseye kzımıyorum ağzıma sıçsalarda onalrı bırakmıyorum..
06 Yorumla- +1 yıl
Ama bu pasif bir insan portresi. Fark degil bence kisilik bozuklugu..
- +1 yıl
tanımadıgım karınma sadık kalmak için o na her gece mektupalr yazdıgım sabaha dek kuran okudugum ve cocuguma başını temiz okşayım diye ahlaklı yaşadıgım sinirlenmemem bunlar basit kişilik o zaman bundan böyle bunalrı yapmıyım ğidim yarın kıza teklif edim 5 tanesine biri kabul eder sikişiiimmmm
- +1 yıl
Kuran okuyan musluman oldugunu iddia eden biri bunlari yazacak kadar dusmez.
- +1 yıl
evet demek iyi değiliz bu gece güzel tevbe edecem sabahlıcam ve artık böyle boş siteelrede ğirmiçem haklısın özür dielrim ben hiçte iyi değilim bir daha ğirmiçem
- +1 yıl
Dalga mi geciyorsun
- +1 yıl
hayır neden dalğa ğeçeyim ki.. haklısın öyle yazna biri iyi değildir
+1 yılTam benlik soru
Çünkü ben Alparslanım
Dün yaptığımı bugün yapmadığım için
Kısacası dünüm bugüne eşit olmadığı Yarınada Eşit olmayacağı için FARKLIYIM05 Yorumla- +1 yıl
Tekduze dusunmemen en buyuk farkin. Tebrik ediyorum :)
- +1 yıl
Teşekkürler :))
- +1 yıl
Gerçi daha büyük farklılıklarım varda neyse :))
- +1 yıl
Son yorum acikca farkli gorunmeyi sevdigini belli ediyor. Farkli olmasan da bir fark yaratmak isteyen birnin kuracagi bir cumle..
- +1 yıl
Evet farklılığı severim farklı biriyim
Farklı olmalıyım ki var olayım
Ben Herkesten Farklıyım çünkü a yo bu biraz kibirli oldu aman allahım bu nasıl
ben herkesten farklıyım çünkü ben bu iş için yaratıldım :))00 Yorumla
+1 yılBen herkesten farklıyım çünkü milyonlarca sperm içinde ben galip geldim ve karakterimden , parmak izime kadar herkesten farklıyımm😊
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yılBen herkesden farklıyım çünkü boşluğu bir tek ben dolduramamisim :/
10 Yorumla
+1 yılBen herkesten farklıyım çünkü rol yapamıyorum. Olduğum gibiyim
00 Yorumla
+1 yılBen herkesten farklıyıımmm çünküüü yürüyen uçağı buldum -.-
03 Yorumla- +1 yıl
Yuruyen ucak mi? Espri mi yaptin? :D
- +1 yıl
:((
benim yaşadığım kafayı eminim kimse yaşamıyor kııız :D
04 Yorumla- +1 yıl
bir anlatsana nasil bir kafa yapin var :))
- +1 yıl
:) evet eglenceli gibi gorunuyor. Kitaplar hakkinda dusunduklerine katiliyorum bu arada :) Kilar
- +1 yıl
Sondki sacma kelimemsi sey yanlislikla yazildi
+1 yılBen farkliyim cunku hep değişir ve kötü huylarimi bir kenara birakir devam ederim.
00 Yorumlaben herkesten farklıyım cunku sevılemedım. sevılebılmek ıcın herkes gıbı olmak gerekıyormus.
00 Yorumla
+1 yıl"Ben herkesten farklıyım çünkü Çok Sadık ve Sadece Karsımdakını MUtlu etmeye Programlanmısım Ya"
00 Yorumla
+1 yılBen herkesten farklıyım. Çünkü dünya üzerinde bir tane daha benden yok. :) Hayatta bol şans :))
00 Yorumla
+1 yılCok fena umursamazim :) bazi duygularim alinmis gibi :)
04 Yorumla- +1 yıl
Peki memnun musun bu durumdan :)
- +1 yıl
Bazen :)
- +1 yıl
Ben de oyleyim. Hayat bir seyleri kafaya takmadan cok daha guzel :)
- +1 yıl
Evet :)
+1 yılBen herkesten farklıyım çünkü ben deliyim deli = ) ) =) ) = )
00 YorumlaO bosluga yazabilecek liste liste maddem var sanirim ama 1 tanesini sec dersen konusmasini saygi duymasini ve onyargili konusmamayi biliyorum
00 YorumlaBen herkesten farklıyım çünkü insanların kalbini kırmayan, çoğu erkekten daha deikanlı bir eşcinselim..
01 Yorumla- +1 yıl
Escinsel olmak degil, bu ulkede escinsel kimlikle yasayabilmek senin farkin. Tebrik ediyorum..
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevmesini biliyorum içmesini biliyorum agzımla içiyorum adamlıgımla yasıyorum
10 Yorumla
+1 yılben herkesten farklıyım çünkü bir çok erkek ke göre yemek yapmaya aşığım
00 YorumlaBen herkesten farklıyım çünkü babamdan çıktım 😁😝😛
01 YorumlaBn herkesden farkliyim çünkü kolay kolay anlasilmam / anlamazlar beni ( hafifden deliyimdir ) 🙈
00 YorumlaBen herkezden farklıyım çünkü , Kadınları anlayabiliyorum :)) (YALAN) :)
00 YorumlaBen farklıyım çünkü , farklılığımın farkındayım.
Hepimiz farklıyız aslında. Sen de farklısın. Peki, bunun farkında mısın?00 YorumlaBen farklıyım demek aslında pekde doğru sayılmaz çünkü o karşındaki kişiye göre değişebilir tanıdıkça anlaşılır insanın farkı ;)
00 Yorumla
+1 yılBen herkesten farklıyım , çünkü: Kendi mutluluğum yerine hep başkasını mutlu etmeye uğraştım. SONUÇ? Elde var sıfır.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü;
Kendi halimdeyim. Uçkur düşkünü değilim, beynim olması gereken yerde, kimseye sulanmıyorum, ben benim...00 Yorumla
+1 yılBen farklı değilim. Farkındalığımın farkındayım. Buda beni farklıyım diyenlerden farklı yapıyor. Yineliyorum ben sıradanım.
00 Yorumla
+1 yılKendimi çok seviyormuşum.. Bende yeni öğrendim.
12 Yorumla- +1 yıl
Derin bir cevap.. Farketmene sebep nedir?
- +1 yıl
Keyfime düşkünümdür bunun farkındayım. Dışarıdan kendimi çok seviyor ve egoist biri olarak görünüyor muşum. Bir bayan arkadaş söyledi.
+1 yılBen herkesten farklıyim çünkü ne istedigimi ve ne yapmak istedigimi biliyorum insanlar için karakterimi değiştirmiyorum
00 Yorumlaben herkesten farkliyim cunku cunku yaaa bu konuda aklaima glen hic bir sey yazmaya deger gelmiyor bana :D
00 Yorumla
+1 yılBen burdaki herkesten farklıyım çünkü Gemlikliyim :))
03 Yorumla- +1 yıl
burada gemlikli kimse yok mu da?
- +1 yıl
Evet yok bir ben varım ondan diyorum ya bir yıldır bu sitede pekçok üyeliklerimle bulunmaktayım hiç rast gelmedi Gemlikli biri :)) sen neresindensin Bursanın :))
- +1 yıl
Osmangazi merkez
ben herkesten farklıyım çünkü sıradanım. bu devirde sıradan olmak en büyük farklılık.
10 Yorumla
+1 yılben herkesten farklıyım çünkü farklı deilim aslında niye böyle dedim
00 Yorumla
+1 yılherkeaten farkliyim cunku benden sadece 1 tane var :)
00 Yorumla
+1 yılHerkesden farklıyım çünkü
Hala bu ülkenin kalkınabileceği düzelebileceğine inanıyorum00 Yorumla
+1 yılBen herkezden farklıyim çünkü kadınları sever onlara saygı duyar ve onları gerektiğinde korurum :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılben herkesten farklıyım çünkü hep kendim olmayı tercih ediyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü ben benim ben herkes olamadigima gore farkliyim :D
10 Yorumla
+1 yılKendimi begenmis biri degilim egomu tatmin etmek için kimsenin duygularını incitmem. :D
00 YorumlaYerine göre insanım çok fazla ciddi olamam gülmeyi severim ve coğu kişiye göre farklı düsüncelerim var
00 Yorumla
+1 yıl"Ben herkesten farklıyım çünkü KİMSEYE TECAVÜZ ETMEM, YAKMAM, ÖLDÜRMEM"
04 Yorumla- +1 yıl
Bunu herkes yapmiyor zaten
. - +1 yıl
ironi yapmaya çalışıyorum lütfen :)
- +1 yıl
Sosyal mesaji yanlis baslik altinda verdin ama olsun :)
- +1 yıl
peki genç arkadaşım bir daha size sorarım nerede ne yapacağımı anlaştık mı? :)
+1 yılBen herkesten farklıyım çünkü kimse bana sen normalsin demedi :)
02 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar birbirlerine neden sen normalsin desin ki zaten :)
- +1 yıl
Tanıyan herkes ne değişik birisin veya ne enteresan adamsın dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen herkesten farklıyım çünkü herkes gece uyurken ben öğlen uyuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen herkesten farklıyım. Çünkü; çevrem çok gerizekalı hatta türkiye diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılBen herkesten farklıyım çünkü sınırlarımı biliyorum
00 YorumlaHerkesten farkliyim çünkü 25 SENE Mİ ŞİİRE VERDİM..
00 Yorumla
+1 yılÇünkü her olaya karşı yarattığım duruşlar. Adamlık kokar.
00 Yorumla
+1 yılben herkesten farklıyım çünkü bir ben daha yok bu dünyada
00 Yorumla- Devamını Gör (152)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler