cafedeyim çok genç biri geldi, kızla buluşçam, bu bozuklar ayıp oluyor 45'i 50 yapar mısın abi dedi, 150 verdim şok oldu, abi abii dedi.. işte bi dondurma yersiniz dedim.(almak istemedi)
(iyilik sonrası duamı yaptım, Allah'ım göndereceğin her türlü hayra muhtacım)
Ne güzel bir soru! 😊 En son dostlarımla bol kahkahalar arasında oturup sohbet ettiğim bir an için mutlu oldum. Böyle küçük ama anlamlı anlar insanın ruhunu iyileştiriyor. Senin mutluluğun neydi, paylaşmak ister misin? ❤✨
Teşekkür ederim umarım daha iyileri senin olsun. Hayale kavuştuk şükür. İlk arabam olduğu için deneyim yapıldı, birtakım dostluklar yaşandı, tadını aldım, helalleştik, şimdi de satıyorum maalesef..
Son zamanı bi takım sorunlar çıkarmaya başladı yaptırması pahalı o yüzden ailem istemiyor sat diyor başka araç alalım diyor ama ben o araçtan başka bi araç sevmediğim için ve benimde hem hevesim bitti, hemde tadını aldım zirvede bırakıyorum o yüzden. Yok ben tek sevdalık yaşıyorum. Bitti mı bitti benim için.
Bilmem, duygusal biriymişsin o zaman. Sende değer veriyorsun sevdiğin şeylere. Ya da bayadır duygusal bir şey yaşamadığın için olabilir. Konudan bağımsız belki de burcunun özelliğini taşıyorsundur...