Keşke şöyle yapsaydım veya keşke şöyle olsaydı dediğiniz şey nedir.
Küçük hatırlatma keşke demeyin buna da şükür diyin her şeyde bir hayır vardır. İyi kileriniz olsun hayatınızda ,🌄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Keşke şöyle yapsaydım veya keşke şöyle olsaydı dediğiniz şey nedir.
Küçük hatırlatma keşke demeyin buna da şükür diyin her şeyde bir hayır vardır. İyi kileriniz olsun hayatınızda ,🌄
Keşke demek bana aşırı ezikce geliyor. Yapılan bir şeyi geri alamazsınız neden bunun uzerune kafanizda senaryo kurarsıniz ki?
Ben hata yapmıyorum demiyorum ama keşke demek yerine bundan ders çıkartıp düzeltmek için çabalıyor ve bir daha aynısını yapmamaya özen gösteriyorum. Değiştirebileceğim şeyleri değiştirme gücüm varken neden değiştiremiyeceğim şeyler üzerine düşünerek zaman kaybedeyim ki?
Ben de öyle düşünüyorum ama gece başımı yastığa koyunca başlıyor sorgulamalar
Keşkeler yaşamın doğal bir parçası ama güzel yönü, hiçbir şeyin sabit olmaması. Hayat, ders almak ve ilerlemek için bir fırsat sunuyor. 🌟 Şükretmek ise gerçekten güçlü bir his, yaşamına pozitiflik katar. 19 yaşındasın, henüz pek çok "iyi ki" biriktirecek mükemmel bir yolun var. Kendine yaslan, adım at ve her anı öğrenme deneyimi gibi düşün. 🤗
Cevap
5Cevap
Gençliğimi hep eve kapalı geçirdim bu yüzden pişmanım
Maddi imkanın var mıydı peki yoksa başka sebeplerden mi
Bak sana tavsiye vericem senelerdir evde kalmışsın sosyal dünyadan bir habersin. İnsanlara dikkat et hiç kimseye güvenme önce emin ol sonra iletişime devam et dışarıda her türlü şey var Allah korusun seni.
O yüzden sosyal hayata atilirsan zorluk çekersin bence bir yerden başla önce Tv'de dizileri takip et telefonda sosyal medyada fazla dolaşma kitap oku kendini o anlamda geliştir sonra sosyallesmeye başla hayat böyle geçmez her şey için geç değil ilerde daha da pişman olma. Ama sosyallesicem diye arkadaşım olsun diye de her ortama girme sakın bi kursa falan yazıl aktiviten olsun birşeyler çal keman saz falan ne hoşuna gidiyorsa
Kendini biraz geliştir insanları tani kitap oku dizi izle hoşuna giden aktiviteler yap öyle sosyal hayata atıl
Ama inan yani öyle çok sosyal olmakta fevkalade değil. Yalnızlıkta güzel ama her şey olması gerektiği kadar olmalı.
Haklısın ama ben gerçekten çocukluğumdan beri bazı şeyleri aşamadım diğerleri gibi olamadım kendimi aşamadım açılamadım hep kendimi geri çektim kendimi kapattım pasif kaldım sosyalleşemedim insanlarla iletişimimiletişimimhic arkadaşım çevrem yok bu yaşıma kadar kız arkadaşım bile olmadı hayatta her yönden pasif kaldım iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadı eğitim hayatım deden ilköğretim lise falan berbat geçti kimseyle konuşmazdım sıramdan kalkmazdım teneffüslere bile çıkmazdım hep dışlandım aşağılandım dalga geçen alay eden lakap takan sataşan çok oldu başarılı da değildim liseden sonra da tamamen eve kapandım ergenlik ve gençlik yıllarım evde geçti şimdi yetişkin bir insanım ama hayata karşı zayıf güçsüz yetersiz biriyim yaşam becerilerim gelişmedi öz güvenim yok sosyal hayatım yok hayatım evden ibaret gençliğimi hep eve kapalı geçirdim ömrüm evde tükenip gidiyor böylece yaşlanıyorum sadece bağlama çalıyorum onu da kendim öğrendim başka da aktivitem yok yaşım ilerledikçe her şey daha da zorlaştı en güzel yaşlarım ziyan oldu hiçbir şey yaşayamadım hayatı kaçırdım herşeye geç kaldım
Pasif durduğun için sataşıyorlardir yoksa senin bir kusurun yok kendine güven bak gör o zaman insanlarin tavrı da nasıl değişiyor. Geç falan kalmadin sağlıklısin elin ayağın tutuyor sağlık olduğu sürece hiçbir şey için geç değil. Bence bir psikolojik tedavi de gör anksiyete bozukluğu olabilir sende merak etme bu bir hastalık değil tedavi ile iyileşirsin her insanda olabilecek bir şey ama seninki çok ilerlemiş yıllarca da tedavi olmak için bir şey yapmamışsin
Ne kadar zamandır bağlama çalıyorsun
11 12 yaşından beri çalıyorum kendi çabamla öğrendim kursa falan gitmedim eğitim almadım kendim ilerlettim ama eğitimsiz olmuyor eğitimini alsaydım belki de müzisyen olabilirdim pasif olmak benim elimde değil ki bu kişiliğimin bir parçası gibi çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık biriyim sessiz sakin bir yapım var sosyalleşme konusunda başarısız oldum insanlarla yakınlık kuramıyorum kendimi hep geri çektim bu hep böyle devam etti maalesef 36 yaşındayım hâlâ aynıyım hiçbir şey değişmedi kendimi aşamadım açılamadım kendimi zorlasamda bazı şeyleri aşamıyorum yaşım ilerledikçe her şey daha da kötüye gidiyor ve zorlaşıyor hiç adım atamıyorum yıllar böyle geçip gidiyor
Allah ile aran nasıl kuran okuyor musun
Ben cok kişi gördüm kimisi sakat kimisinin maddi durumu yok kimisi ailesinden sorun yaşıyor sende bu problemlerden hiçbiri yok peki niye bu kendine eziyet? Senin sorunun kendinsin. Bu yüzden kendinle savaşmalisin. Bağlama dersi verebilirsin ilerde eğer kendine güvenirsen. Korkarak yaşarsan hep seyirci kalırsın ama cesur olursan başrol sen olursun.
Sağlığım yerinde şükür ama ailemle sorunlar oluyor maddi durumum zate hiçbir zaman olmadı hep parasız yaşadım gençliğim tamamen parasız geçti hep evde durdum sosyalleşemedim hayatı yaşayamadım pek yaşam deneyimim olmadı sadece çocukken sokağa çıktım okula gittim ama pasif kaldım askere gittim orada da öyleydim açılamadım sonra iyice eve kapandım zaten gençliğim hep eve kapalı işsiz parasız asosyal yalnız mutsuz geçti hayatın dışında kaldım herşeye yabancı kaldım yaşam becerilerim gelişmedi her yönden yetersiz kaldım kendimi yetersiz güçsüz hissediyorum iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadan evde böylece yaşlanıyorum gençliğime dair yaşanmış hiç güzel bir günüm bile olmadı gençliğimi hissedemedim bile yaşlandıkça her şey daha da zorlaştı
Allah korusunyaaa. inşallah her şey seni en mutlu edecek şekilde olur hayırlısı olsun. İşe atilinca Para kazanabilirsin bu mümkün.
Keşke ona, onu sevdiğimi söyleseydim.
Git başkasıyla evlenmeden söyle
Nerede yaşıyor
Ortak arkadaşlar üzerinden ulaşamaz mısın? 2 sene önce nerede görmüştün
otobüs durağında görmüştüm, beni görmedi yanında arkadaşı vardı, otobüste ya da inince söylerim dedim. Otobüs dolu geldi, ben canım gibi önden bindim, o binemedi... o nerede oturuyor bilmiyorum, ama benim ineceğim yerden sonra ineceğini biliyorum, okul zamanı minibüsle giderdi, evimin zıt yönüne doğru, oradan biliyorum... arkadaşlarının bazıları şehir dışında, hala görüşüyorlar mı emin bile değilim. hiç onlara sormayı denemedim.
İki sene olmuş hâlâ aklında bence bir dene dediğimi yap sonucu ne olacaksa olsun
Numarası vardır birinde
İyi şeyler zaman alır
Elimde olan bişey degil
Keşke demem ama var birkaç tane yanlışım
Hangimizin yok ki
Keşke o gece uyusaydim
Problem yok inşallah
O nasıl oluyor? Anlamadım
Bunu cevaplamak hiç bir şeyi ifade etmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?