AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Bu ne biçim liste yahu
Bende bunların hiçbirisi yok ama buna rsğmen yalnızım
Ablam ne yapayım yüz temizleyicisi sivilce kremi güneş kremi kullanmayıp pis yüzlü mü gezeyim
Kızlar trip atar da erkekler neden atamıyor?
Hani eşittik?
Diş macunu ve sabundan başka bakım ürünü kullanması mı? Dağ ayısı istiyorsunuz galiba
göz altı kremi kullanmasın mesela
Trip
Prenseslik
Yılışık konuşmasi
Giyimi abartmak
Başka kadınlara bakmasi
Flortoz olması
Vs vs
babet corap filan tercih te bakim urunu konusunda katilmiyorum neyse insallah istedigin gibi biri gelir karsina hahahaa
Modaya ilgi duymalı ama şöyle maskülen bir şekilde giyinmeyi bilmeli onun dışında çok fazla caf caflı olmaya gerek yok
parasız ve yumuşak olması anlarsınız ya 😉😉😉
Öküz olması kaba davranması ağzından çıkana dikkat etmemesi
Sanırım yapmamam gereken bir şeye rastladım, losyona ne dersin 😂
kıskanç, kendine güvensiz adamı es geçin derim ben
O halde ben kabul edilebilirim sizin nezdinizde 😄
bahanelere sığınan, korkak, cesaretsiz, özgüvensiz erkek hiç sevmem
@roosseee
Yok yok. Ben söyleyeyim yerinize. 1.80 den kısa olması, yakışıklı olmaması ve zengin olmaması değil mi?
@Lazjoker dış görünüşten önce bu saydıklarım benim için kabul edilemeyecek özellikler.
@roosseee
Yok yok. Sadece kısa boy, yakışıklı ve zengin olmama kabul edilememez özellikler.
hayır dostum
@roosseee
Öyle öyle
@Asmodeusss
Biliyorum. Merak etme kızlar onu boğa gibi uzun boylu ve iri yarı kaslı erkekler için söylemiştir.
@Lazjoker oğlum adamın adını youtubeye yazsan göreceksin adamın halini hala ağlıyorsun.
@Asmodeusss merak etme biliyorum. Ama demek istediğim o kızlar kadıköy boğası derken uzun boylu kaslı anlamında demiştir.
@Asmodeusss merak etme araştırmıştim ve gayet iyi biliyorum. Onu diyen kızlarda kadıköy boğası derken uzun boylu kaslı erkek anlamında demiştirler. Hani Kadıköy'de boğa heykeli var ya. Bir ara Fenerbahçenin Kanarya yerine maskotu olsun denmişti.
@Asmodeusss annemi karıştırma.. Ayrıca evet tüm kızlar öyledir. Hiçbir kız 1.80 den kısa erkekle sevgili olmaz. 1.80 den kısa olsaydın devamlı red yiyeceğin için anlardın
@Lazjoker kardeşim tüm kızlar öyledir diyorsun ardından annemi karıştırma diyorsun? annen uzaylı mı? Ayrıca ben 1.88, 113 kilo ve 9 yıldır vücut geliştirmeciyim, yani internette gördüğün 5 yıl ömrü kalan steroidli balonlar gibi vücudum var tek farkım ben onlardan daha uzun yaşayacağım. Benim bile şuanda sevgilim yok, bunun zenginlikle veya tiple de alakası yok, bak 2 evim 3 dairem 1 dükkanım var, param var gerçekten ama sevgilim yok, ne şimdi tipsizim diye mi ağlayacağım? sen başarısız birisisin, annen bile seni sevmiyor bunu anla. En kısa sürede kendini dünyadan soyutla ve öbür tarafa geç.
@Asmodeusss demekki kızlar artık en az 1.90 erkek istiyorlar ve bu yüzden seni reddediyorlar. Keza evet bir erkeğin sevgili yapması tamamen boyu ve tipi ile alakalıdır.
@Lazjoker Reddettiğini kim söyledi? bu zamana kadar 2 tane sevgili yaptım ve reddedilmedim hiç, ve o zamanlardada böyle hayvansı kaslı veya senin dediğin o tiplerle alakam yoktu. Sen kafada kuran psikolojik sorunları olan incel, ama bunu kendine yediremeyen karadenizli birisisin. Şuanda sevgili yapmamamın sebebi kızların beni istememesi değil, instagram hesabımda kendimi paylaşsam konuşacak en az 400 tane kız olurum sırf dış görünüşüm sayesinde, yani olay sadece dış görünüş değil, dış görünüş de önemli ama sandığın kadar değil, sen psikolojik sorunları olan birisisin ve takıntılıdanda ötesin. Bir psikoloğa git.
@Asmodeusss psikolojik sorunlarım alakası yok. Tamamen gerçekleri söylüyorum. Sevgili yapamamamın sebebi boyumun 1.80 den kısa olması ve yakışıklı olmamam. Eğer sende 1.80 den kısa olsaydın sende instagramda kendini paylaşsan hiçbir kız sana bakmazdı. Bunlar nesnel gerçeklikler.
Alınganlık yapması
Bizmde duygularımız var sonuçta
@sarı_kula35 alınganlık boyutunda yansıtmayın, tavırlı tripli erkek çekilmiyor
Mızmızlık derecesinde olmamalı tabi abi erkeğinde alındığı gücüne gittiği şeyler oluyor
Merhameti olmaması
Hayattaki tek vasfının işe gidip gelmek olması.
+aşırı kötü alışkanlıkları olmasi
Saydıkların yeterli 😄
Erkeğin kabul edilecek bir şeyi yok.
Öfke ve sinir problemleri olması
@Filosuruğu
Yok yok. Ben söyleyeyim yerinize. 1.80 den kısa olması, yakışıklı olmaması ve zengin olmaması değil mi?
@Lazjoker bebis maalesef ülkede kadın cinayetleri fazla olduğundan dış görünüş ise yaramıyor normal davranan adam lazım
@Filosuruğu
Normal davranan adamın boyu ve tipi yoksa direkt reddediyorsunuz
@Lazjoker yoo valla mesela ben göbekli severim Kas yerine ama hepsi zayif
@Filosuruğu
Tabi canım en kısa sevgilin 1.80 ve kaslı olmuştur
@Lazjoker OLMADI SEVGILIM KARDES NE ISTION INCEL MISIN BEW
zayıf erkek niye istemiyorsun
prenses olması
Açıklamadakilerin hepsi
Fazla alıngan olması..
Yazdıklarınızın altına imza atıyorum
Trip atması ve küsmesi.
Trip atması
Kadın gibi davranması
Baba parasiyla hava atmak
Cimrilik, öz bakımını aksatması, ana kuzuluğu
Korkaklık. Tahammülüm yok bu konuda
Sen tamamen dış görünüşe göre yargilamissin muhtemelen bekarsin 😁 evlilere sormak gerek 🤣
@Lazjoker hayır 😅 anneci olması, evdeki bozulan eşyaları tamir edememesi, karisina yardımcı olmaması, evinin rızkını alkol-sigara-kumara yedirmesi. Bunlar daha onemli banane dis gorunusunden malından mulkunden huzur onemli huzur
Dedi ve 1.75 boyunda saçı dökük erkeği reddetti.
@Lazjoker ben evliyim ;))
Kocan 1.85
tir kesin
@Lazjoker cok mu cirkinsin sen de boyle seyler yapiyordun bakiyim şen. Ayy şenin psikolojini mi bojdu bu kışlar 😁
1.75 boyundayım ve saçlarım dökük
Erkek olması yeter diyenler gelir şimdi
İnanmayın beyler manipüle ediyor
Sırrı bozdun 😂
@Ojeminrenginebak Aynen 😁
Boş beyin olması yeterli
@Berus34
Fiziki özellik umrumda bile değil
@Berus34
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
Eşim 170
@Berus34
Demek ki kendisi zengin
Değil niye zeki adamlara bakamaz mıyız
@Berus34
1.80 den kısaysa bakmazsınız ki
Her kadın aynı değil tamam mı
@Berus34
Her kadın aynı değil evet. Çünkü bazıları en az 1.85 1.90 ister. Ama 1.80 den kısa erkekleri hiçbir kız sevmez
Sigara içki içmesini
Cinsellik için konuşması.
@yaren2147
@Lazjoker tabi yüzünü begenmeliyim. 😃
Yüzünü beğenmem lazım Bi de karakterli olmalı dürüst olmalı cinsellik için konusmamali değer vermeli sohbeti güzel olmalı akıllı olmalı
@yaren2147
Dedi ve yüzü düzgün karakterli ama 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
@Lazjoker aynen kanka.
@yaren2147
Gerçekleri itiraf ettin demek ki
@Lazjoker gerçekleri itiraf ettim de sen anlamadın anlayamazsin da.
@yaren2147
Gayet anladım. Sende 1.80 den kısa olan yakışıklı olmayan ve zengin olmayan erkekleri direkt reddediyorsun işte
Sen kabul etsen ne etmesen ne awk
Ne olmuş babet çorap ve kaslarım yoksa sanki 🙄😒
du bakim yüzde kac cıkacak. 1 tanesi sadee
Fakir birini istemezsiniz
İlgisizlik
Anlayışsızlık
Sevmemesi
@Şeymaksu
Bak işine
@Şeymaksu
Yalan mı
Erkeklere dikkat edin derim kizlar jdjdj
Diş macunu ve sabuna deodorant etklemelisin bence
Ekşi den soru çalmayın 😉
Hokka şeklinde Burun estetiği 🤡
@Raisa3
Abartmışsın kezban
onu bize sormayın..
Kıskanmayı , ilgi ve değer vermek sanması.
Nefes alması 😂
Yalancı sadakatsiz ve düşüncesiz olması
Kaslarım dikkat çekiyorsa ne yapacaz 😂
Trip atmak kadına da yakışmıyor.
Son maddeyi sevdim
🤣
sen niye görkem şahinsin kdkekdlsosp
Kız gibi davranması
Tembel olması
@grushenkarises
Orta olsun her şeyi evet
@GrushenkaRises
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
Bıhtım senden ya sus sus
Sanane len sanane
@GrushenkaRises acı gerçekler
Ne desem kabul etmiyon laz inadı var sende
@grushenkarises
Tesellileri kabul etsem ne olacak. Ayrıca sizin min 1.80 erkek inandınızla yarışamayız.
Ergen olması
erkek olması 😀😀😀
AŞIRI konuşması. Erkek dediğin ağırbaşlı olur
Sorumluluk almaması , egolu olması
ml olması
akplilik..
Sapıklık