Sevgilimi öpmeli miyim ? Bu beni basit bir kız gibi mi gösterir? Yani tam dudağından değilde hemen yanından ..
Cevabın nedir?
ilk günden öptürürsen kazanması kolay,basit bir kız gibi düşünüp sonrasında daha ileriye gidebilir, ama üzerinden zaman geçmiş ve bir birinizi tam anlamıyla tanımışsanız zaten sorun olmaz bir ilişkide illaki saygı+sevgi+güven+cinsellik olur ve olmalıdır bana kalırsa ve öpüşmek cinsellikten çok duygusal bir bağ gibidir :)
20 Yorumla
+1 yılNefes almak günah olduğu için bence öpeni kılıçtan geçirecekler yakında.Son 3-4 yıl kaldı.Hala özgürken öp bence.
56 Yorumla
Soran+1 yıl+1
- +1 yıl
son cümle beni benden aldı ...
- +1 yıl
Sosyolog hanım hoşgeldinizzz :D
- +1 yıl
istihbarat sağlam :D :D
- +1 yıl
Hafıza konusunda fillerden geldiğimi düşünüyorum :P o zaman neden burnum 3 metre değil.Hadi sosyologlar bunu da açıklayın :P :)))))
- +1 yıl
hvkfhdkhvfd :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbn hiç öpmedim ama brz yanndan öpüldüm blmm farketmio ama sevgilimin çok hoşuna gtmşti bn dudaktan öpülmeye karşıyımda ilişki ilerlerse blki...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
28Cevap
İlkse yanaktan başla sonra biraz kenarından romantik bir ortam veya bi vedalaşma sahnesinde dudaktan öpebilirsin sonra öpüşmeye başlarsınız işte ve birbirinize daha çok bağlanırsınız ama erkek istediği zaman değil sen istediğin zaman öp ödül verir gibi yap erkeğe istediğini yaptırırsın ;)
10 YorumlaÖpme... Evlilik dışı bir erkekle yakınlaşma bile. Allah kuranda zinaya yaklaşmayı haram kılmıştır. Allah'ın razı olmadığı bir yola girmeni tavsiye etmem.. Allah merhametlidir doğru ama aynı zamanda gazabı da vardır... arzularına karşı iradeni kullan. ve hiç bir erkekle evlilik dışı yakınlaşma.
416 Yorumla
Soran+1 yılZina beraber olmak değil mi. Öyle bir şey aklımın ucundan bile geçmez.
- +1 yıl
Allah kuranda zinaya yaklaşmayın diye emrediyor.. Yaklaşma ne demek. Aynı ortamda yalnız başına kalsan bile bu zinaya yaklaşmak oluyor. Çünkü zina için bir ortam oluşmuş oluyor. Emir zinaya yaklaşmamak yönünde. Öpüşmen zinaya yaklaşmak oluyor. Ve Allah'ın emri yaklaşmaman yönünde. Yaptığın doğru değil.
Soran+1 yılBen böyle düşünmüyorum ^^ Öyleyse abimi öpmek falanda zinaya yaklaşmak.
Neyse yorum için teşekkürler
Soran+1 yılÖpüşmekten dolayı pişman olacağımı sanmam komik olurdu.
Tekrar sağol ^^- +1 yıl
Çok büyük konuşuyorsun... İlerde bu konuşmayı mutlaka hatırlamanı tavsiye ederim.. Öpüşmek seni basit bir kız olarak gösterir bu arada. Adam seni kolay lokma görür. Beni öpüyorsa başkasını da öper diye düşünür. Ve kafasına binbir şüphe girer. Senden soğur... Seni terkettiği zaman bu konuşmalarımızı hatırlarsın artık... Allah'ın yasakladığını söyledim sana. Gerisi senin samimiyetine kalmış. Kuran da açık açık söylenmiş. Bundan sonra ki hareketinden sen sorumlusun
Soran+1 yılTabi ki hareketimden kendim sorumluyum ki sende oldukça büyük konuşuyorsun.
Öpüşmekle basit olunacağını sanmam ^^
Ayrıca beni tanıyor öyle olmadığımıda biliyor, ısrar etse ölürüm dese bile asla evlenmeden cinsel ilişkiye girmem
Soran+1 yılSaçmalık, abarttın arkadaşım.
Zinaya yaklaşmak belki sevişmek falan olur.
Öpüşmek ne alaka.
Abinle ablanla annenle öpüşüuorsun, al bu da zinaya yakınlaşmak o zaman- +1 yıl
Asıl sen saçmaladın. Ben burda yabancı bir adamdan bahsediyorum. Anneni babanı neden ortaya karıştırıyorsun ki şimdi? hem sen annen ve babanla şehvet için mi öpüşüyorsun.. yanak yanağa öpüşüyorsunuz. Abinle dudak dudağa mı öpüşüyorsunuz... Evet abinle de dudak dudağa şehvetle öpüşseniz o da zinaya yaklaşmak oluyor... Burda insanın şehvet duyguları kabardığı için, iradesini kullanması zorlaşıyor. o yüzden zinaya yaklaşmak haram. kabul etsende etmesende durum bu. işine gelmiyorsa kendin bilirsin
Soran+1 yılYabancı bir adam falan değil. Ayrıca bende dudağından öpüşeceğim demedim.
İster kabul ederim ister etmem bu seni ilgilendirmez.
- +1 yıl
Beni ilgilendirir demedim zaten.. Kaç yorumdur sen bilirsin diyorum zaten. Sen saçmalayıp duruyorsun... yok anne yok baba yok abi.. yanlışlarınla yaşadığın gibi bedelleriylede yaşarsın bu beni alakadar etmez. sadece uyardım. gerisi sana kalmış
Yalanlar uydurup dile getirerek Allah'a iftira etmeyin şu helaldir, bu haram diye; şüphe yok ki yalan söyleyip Allah'a iftira edenler, kurtulmazlar, muratlarına ermezler. (Nahl Süresi, 116)
Soran+1 yılE tamamda sen bana neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ?
Uyardın bir kere anladık, ama dediğin şeye katılmıyorum.
Bitti yani bu kadar bende kaç kere yorumuna teşekkür edip konuyu kapatmaya çalıştım, hala cevap veriyorsun inatla , bir şeyler kanıtlamaya çalışıyorsun.
Umarım son olarak tekrar teşekkürler.
+1 yılher şey bir kıvılcımla başlıyor sonra bütün bedenin alev alıyor sölim...mazide aşklar dudaktan başlar kalbe inerdi ve orda sonsuzluğa ulaşırdı şimdi dudakta başlayor bilmem nerde bitiyor ve aşkta sona eriyor sölim...
10 Yorumlatamam sen öpüşme. ama şunu düşün. onun başkasıyla öpüştüğünü düşünmek sana nasıl bir duygu veriyor? bakışmalar konuşmalar yetersiz kaldığında çiftlerden biri diğerine dokunur.öpücük dokunmanın sihirli sırrıdır.
00 Yorumlaya evleneceğin erkek o değilse ilerde seni, bekleyen kişiye sadakatsiz olmuş olmazmısın gelin ata binmiş ya kısmet demiş kendini koru evlendiğin zaman kocanı doya doya öpersin
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöpüşmek cok farklıdır. ilk günden değil tabi aylar sonraa bence... ama insan sevdiği ile öpüşmeli zaman gecince cok güzel bi duyguuu bence
10 Yorumlaİlk öpüceksen dudaktan öpme yanından öp çok daha heyecanlı olur bence :)
00 Yorumla
+1 yılvalla dudakdan öpüşmenin ağrı kesici gibi etkisi olduğunu biliyorum..dudakdan öpüş ikinize de ödül olur :D dert tasa kalmaz...mal mal bakarsınız birbirinizin yüzüne :D :D :D
00 Yorumlailişkiniz yeniyse öpme daha öptürme zaman gecsin az
00 Yorumlasevıyorsan guvenıyorsan ve en önemlısı içinden gelıyorsa öp içinden gelmıyorsa zorlama tabı
00 Yorumlaboşver düşünme böyle şeyleri o seni tanıyorsa gerçekten sonra olmayacktır. Sevişin öpüşün can verin birbirnize hayat bu hayat öp doyasıya
00 Yorumlailişkinin uzunluğuna bağlı ikinci günden öpmek erkek için faklı yaklaşımlar sunar mesela
00 Yorumlaonce dudak kenarindan sonra dudaktan daha sonra da bi bakmissin surtunuyorsunuz
10 Yorumlaöpüşmek bile sevgiyi anlatır insan sevmediği bir in sanı öpe bilirmi zaten
00 YorumlaBasitlikle ne alakası var..
17 Yorumla
Soran+1 yılöyle düşünmesini istemem işte :D
Soran+1 yılBiliyorum biliyorum ondan bahsetmiyorum öpüşmek doğal bir şey aslında.
Ne bileyim, hani insanları çok kolayca öptüğümü düşünür falan hatta bu olay bana verire gelir falan
öyle olur mu diye şaaptım :D
Soran+1 yılanladım sağol :3
Sevgililer öpüşür zaten :) doğanın kanunu bu
41 Yorumla
+1 yılbasit kız olma evlenince öptürürsün.
30 YorumlaSağ yap az aşağıya in ortala hahhhh orda dur...
00 Yorumla
+1 yılilişkınız yenıyse öpusme hemen
02 Yorumla
Soran+1 yılyıllardır tanışıyoruz ama evet zaten hemen şimdi öpmeyi düşünmüyorum
- +1 yıl
dogru yoldasın
+1 yılyiyişmek varken cidden çok yersiz bi hareket.
02 Yorumla- +1 yıl
atıl kurt :D
Önce yanaktan başla sonra dudağa gidersin.
00 Yorumlasonuçlarına katlanacaksan öp..
02 Yorumla
Soran+1 yılne sonucu olabiler ki ?
+1 yılSana kesin gideri var der...
00 Yorumlaaaa öpme kızzz gunah valla. allah tas eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöpde sonrasını unutma
00 Yorumla
+1 yılyapış beyb
11 YorumlaÖpüş tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne var opusmede op iste cocugu
00 Yorumla