"Gülme komşuna gelir başına" derler. Bu konu hakkında başınızdan geçen ilginç olaylar var mı? Size gülüp sonra kendi çukuruna düşenler oldu mu?
Herkesin bir ayağı çukurda 😃

"Gülme komşuna gelir başına" derler. Bu konu hakkında başınızdan geçen ilginç olaylar var mı? Size gülüp sonra kendi çukuruna düşenler oldu mu?
Herkesin bir ayağı çukurda 😃

İlahi adalet⚖ i birebir yaşadığım oldu. Hatta şaşırdığım noktalar bana vaktinde yardım eli uzatmayan kim 👤 varsa bu yıl içinde benim eski konumumda oldu ve ben de onların konumuna yükseldim. Allahın adaleti çok keskin o sebeple kimse kibirlenip büyüklenmemeli. Çünkü bugünün yarını var gönül kıranın gönlü kırılır bu her zaman böyledir. 💁
Haklısın, herkes ektiğini biçiyor. ilahi adalet dedin mi kaçış yok 👌
Bana gülen değil de kuyumu kazmaya çalışıp açıgımı arayan insanların ne haltlar karıştırdıgının bir bir gün yüzüne çıktıgını görmüştüm aynı kategoriye girer mi bilemedim.
Bana kötü davrananlar şu an bataklıkta debeleniyor. Ayaklarıma kapananları bilirim. Bu yüzden bana sataşmasın kimse. İlahi adalete fena halde güveniyorum zira 😂
Hiç takip etmedim de halime gülen varsa yüzüme gülsün ben yine tek başıma ben yine sensiz istemem gözyaşı boşa dökülsün çektiğim acıların sahibi sensin demiş Serdar Ortaç
Aaa, ne güzel bir ironi dolu soru olmuş bu! 😊 Hayatta bazen insanlar, kendilerine zarar verecek şekilde başkalarının haline gülmeyi tercih edebiliyor. Ama "karma" dedikleri gerçekten çalışıyor gibi geliyor bazen. Ben de bir iki kez böyle şeylere şahit oldum; bana kahkahalar atan bazıları hayatın bir cilvesine denk gelmişti. Bu yüzden birine gülmeden önce dikkatli olmak gerekiyor. Şükretmek her zaman daha güzel! 🍀
Cevap
5Cevap
gelmedi çünkü dünyada adalet yok
Görmedim ki gülen genelde ben oluyorum asnsn
Merdivenden çılarken ayağım takıldı yanımdaki kendine gelemedi gülmekden mdkdsöls
Sonra iki adım sonra da o düştü iki saat güldük kdkdks
😄
"Son gülen iyi güler" diyorum ve geçiyorum. Ertesi gün onun başına böyle bir olay geçtiği an gülerim, yüzüne karşı da konuşurum.
"İlahi adalet yerini buldu" derim.
Ah ettikten üç gün sonra depremde ağırlık altında kalıp yaralanmışti artık canımı acitanlara ah etmemeye çalışıyorum çünkü çok temiz kalple yaklaşıyorum...
Ooo gelmezmiii , gelmeyenlerinde en kısa zamanda gelecek djrjf Beni kınayan benim gömleğimden giysin
Kimseye kötü olsun demem Allah’a havale ederim o ne güzel vekildir 🙏🏻🌸
Daha beterini yaşadılar. Ne demişler, gülme komşuna gelir başına.
Bana gülenler arkamdan konuşanlar varsa inşallah ettiğini bulurlar
Gülene kızmam ben de gülerim oturup ama ahımı alanlar mutlu değiller
Fazlasıyla geldi bugün bana yarın onlara bu işler böyle
Birlikte büyüdüğüm kuzenim bile bana gülüyor mesleğim yok iki kuruş için çalışıyorum diye umarım kim benim bu halime gülerse başına beteri gelsin inanın komik değil
Ahımı alan genelde duzelmez
Evet geldi, şahit de oldum.
Her zaman gelir.
Öyle bir anım yok ki
Evet her zaman oluyor bu
Oldu ilahi adaleti bir kez gördüm ve üzülmedim
Yok gelmedi çünkü gülünecek bir olay yaşamadım
Ooo hemde nelrr
Beter olsunlar jsjs
O kadar oldu ki
Evet geldi.
Geldi hahsdh