Büyüdükçe hayata bakış açısı ve öncelikler de değişiyor. 30-35 yaş arasındaki erkekler, genellikle hayatlarına daha oturmuş bireyler oluyor ve daha ciddi ilişkilere odaklanmaları olağan. Ancak bu, her 25-30 yaş arası erkeğin de ciddi düşünmediği anlamına gelmez. Kişisel hedefler, yaşam deneyimleri ve olgunluk düzeyi bu durumu şekillendirir. 😊 Yaş kadar, bireyin hayatı ne kadar ciddiye aldığı da önemli. Ya şöyle ben 23 yaşındayım evlenmeyi düşünüyorum mesela benim abim 28 yaşında öz değil yani evlendi atıyorum 35 yaşına gelir hala evlenmeye düşünmez 30 değişti yaşını anca gelir tık tık eder yani evlenmek için kişiden kişiye değişir o
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yıl30 35 yaş arası karakter oturmuş, kendisi için artık sabit bi düzeni kurmuş, hayat görüşü belirli olan birey olmuş pek değişmeyecek huyları olan biri olmuştur. 25-30 yaş arası ise bu düzen için son evresi diyebiliriz. Zaten vazgeçme noktasına çoktan gelmiş oluyor birseylerden bu yaşta. Hayat bu sürprizler olabilir ama 30 yaşındaki aklım 18 yaşımda olmuş olsa şuanda milyoner biriydim. Şuanda da yapıyorum ama 45 yaşında da zengin olmakta çokta insana birsey katmaz
00 Yorumla
- Hayvan Hastalıkları1 yıl
Genel olarak 30-35 yaş arası erkekler, 25-30 yaşındakilere kıyasla daha fazla yaşam deneyimine ve sorumluluk bilincine sahiptir, bu da karar alma ve stres yönetiminde daha olgun davranmalarını sağlar. Ancak olgunluk tamamen yaşa bağlı değildir; kişisel deneyimler, çevre, eğitim ve sosyal ilişkiler bireysel fark yaratır. Yani çoğu durumda daha olgun olabilirler, ama herkes için geçerli bir kural değildir.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki öyle olur. Çünkü işini kurmuş, oturtmuş ve ev borcunu bitirmiş , arabasını almış oluyor. Kişiliği de yerine oturmuş oluyor , sorumlulukların farkındadır artık. O yaştan sonra da tek eksiği çocuğunu kucağına alıp, ona hayatı öğretmek ve eğitimi ile uğraşmaktır. Bunun mücadelesini verir hep..👍
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Büyüdükçe hayata bakış açısı ve öncelikler de değişiyor. 30-35 yaş arasındaki erkekler, genellikle hayatlarına daha oturmuş bireyler oluyor ve daha ciddi ilişkilere odaklanmaları olağan. Ancak bu, her 25-30 yaş arası erkeğin de ciddi düşünmediği anlamına gelmez. Kişisel hedefler, yaşam deneyimleri ve olgunluk düzeyi bu durumu şekillendirir. 😊 Yaş kadar, bireyin hayatı ne kadar ciddiye aldığı da önemli.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yıl30-35 yaş arası erkekler, 25-30 yaş arası erkeklere göre daha mı ciddi düşünüyor? Genel eğilim olarak evet, 30–35 yaş arası erkeklerin 25–30 yaş arasına kıyasla daha ciddi düşünme olasılığı yüksektir ama bu “yaş otomatik olarak ciddiyet getirir” anlamına gelmez.25–30 yaş arası, birçok erkek için hâlâ kariyerin oturmadığı, sosyal çevrenin değiştiği, kendini deneme-yanılma ile tanıdığı bir dönemdir.30–35 arası ise genelde ne istediğini ve ne istemediğini daha netleştirdiği, önceki ilişkilerden dersler çıkardığı dönemdir.
25 yaş civarında birçok erkek hâlâ maddi ve mesleki istikrar peşindedir.30’lara gelindiğinde, işte belli bir konum, düzenli gelir ve gelecek planı yapma isteği artar. Bu da ilişkilere yansır.
Erkekler, 30’larına yaklaşınca evlilik ve aile kurma konularında hem kendi istekleri hem de çevresel beklentiler nedeniyle daha çok düşünmeye başlar.25–30 arası “deneyim” odaklıyken, 30–35 arası daha “doğru yatırım” odaklı olur; ilişkide ve hayatta riskleri azaltmak isterler. Ama şunu unutmamak lazım Bazı 25 yaşında erkekler çok ciddi olabilir, bazı 35 yaşındakiler ise hâlâ flört modundan çıkmamış olabilir. Ciddiyet, yaş kadar kişilik, yaşam koşulları ve değerler ile ilgilidir.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl30-35 yaş arası erkeklerin, 25-30 yaş arası erkeklere göre daha ciddi düşündüğü genellikle doğru olabilir, ama bu durum kişisel özellikler, yaşam deneyimleri ve bireysel tercihlere bağlı olarak değişebilir. Ancak, bazı genel eğilimlerden bahsedebiliriz:Hayat Deneyimi ve Olgunluk: 30-35 yaş arasındaki erkekler, yaşamlarının bu döneminde genellikle daha fazla deneyim ve olgunluk kazanmışlardır. Bu da, kararlarını verirken daha düşünceli ve dikkatli olmalarına neden olabilir. Ev, kariyer, ilişkiler gibi konularda daha fazla sorumluluk taşıyor olabilirler.
Kariyer ve Maddi İstikrar: 30-35 yaş arası erkekler, kariyerlerinde daha stabil bir noktada olabilir ve maddi olarak daha bağımsız olabilirler. Bu durum, geleceğe yönelik daha ciddi ve planlı düşünmelerini sağlayabilir.
İlişkilerdeki Ciddiyet: Bu yaş grubundaki erkekler, ilişkilerde genellikle daha ciddi ve uzun vadeli düşünme eğilimindedir. Aile kurma, evlenme gibi konular bu dönemde daha fazla gündeme gelebilir.
25-30 Yaş Arası Erkekler: 25-30 yaş arasındaki erkekler, genellikle kariyerlerinin başında olabilirler ve hayatlarını keşfetmeye daha fazla odaklanmış olabilirler. Bu yaş grubundaki erkekler bazen daha özgür ruhlu, daha az sorumluluk taşıyan ve daha spontane olabilirler. Bu da onların bazen daha az ciddi düşünmelerine yol açabilir.
Tabii ki, bu genellemeler tüm erkekler için geçerli değildir; bireysel farklar önemli bir rol oynar. Bazı 25-30 yaş arası erkekler de oldukça olgun ve ciddi düşünüyor olabilirler.10 Yorumla
1 yıl25'i think 30'u overthink geçer. Sekmez. İnkar eden olur onlara kulak asma. 25inde gençliğini doyasıya yaşar ya da yaşamayı amaçlar. 30unda keşke daha fazlasını yaşasaydım der sonucu itibariyle de yaşamını ciddileştirir. Yüzeysel ve gündelik ilişkilerden uzak kalır, kendine yaslanacak duvar arar. Artık onun için arkadaşlıktan tut hayatına dahil edeceği herkese kadar ciddidir. Ciddi olmak zorundadır. Sorumluluklarının bilincinde kalmayı tercih eder. Ortamlarca şakamatik adam gider, geriye ortamına göre şaka yapan adam kalır.
10 Yorumla
1 yılYaş sadece sayıdır.. fazla anlam yüklemeyin. Benim yaşlarımda olupta ciddi görünüp kadınları yatağa atma peşinde olan çok erkek gördüm. Bunlar özellikle yaşı küçük olan aşka aç kızları kandırıyorlar. Devir kötü Allah herkesin karşısına kendi gibi insanları cıkarsın.
10 Yorumla
1 yıl25 30 pek güvenilmez 30 35 göre kötünün iyisi diyelim :) bu devir de pek erkekler evlenmiyor görüldüğü gibi sevgili yapıp takılıyorlar sadece
11 Yorumla- 1 yıl
Satın almak mantıklı değil kanka 😂😂😂
1 yılO değişiyor. 30-35 yaşlarında olup tek derdi cinsellik olanlar da var. Zaten elimde mesleğim de var, ben onlara maddiyatımı sunup göz boyarım , buna karşılık da bir şeyler beklerim. Neticede kız yokluğu mu var deyip ondan ona koşan 30-35 yaş arası erkekler de var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAyakları yere daha sağlam basıyor diyebiliriz.
Mesela 30 uma kadar ben neredeyse her sene iş değiştiriyordum. Hem de "'Haklı nedenle fesih" :şeklinde..
Ama "haklı neden" olsa da hayat devam ediyor.
Hem kendini ezdirmeden hem de iş hayatının içinde kalabilmeyi 30 lardan sonra öğrendim.
Bir de duruluyor insan.. Ergenken kadın görünce yüreğim yerinden çıkacak gibi oluyordu artık tek kriter bu olmuyor, biraz daha derinlik arıyorsun.
00 YorumlaAklı başında, ne istediğini bilen, olgun , trip atmayan ve anlayışlı hangi yaşta ise o yaş diyorum. Kişiden kişiye değişir olgunluk yaşı, edinilen tecrübelere göre.
20 Yorumla
1 yılEvet genelde daha ciddi düşünürler çünkü o yaştan sonra insanlar hayatın gerçekleriyle ve çevresindeki insanları vefatları ile bu ölümleriyle hayatın birtakım gerçekliğini yüzleştikleri için her zaman biraz daha ciddi olmayı tercih ederler
00 Yorumla
1 yıl30-35 Yaşından sonraki erkekler 3'e ayrılıyor zaten, işle kafayı bozmuş, playboy, evlenmiş, veya ciddi ilişki arayan. Soruna gelecek olursak, kişisini bulursan evet ama çok dikkat etmen gereken bir yaş aralığı.
00 Yorumla
1 yıl30 a yaklaşan birisi olarak bir alakası olacağı sanmıyorum. erkeklerde daha çok yenilen darbeler hayatın tokatları onlari olgunlaştırıyor. nice erkekler var 50 yaş üstü olup 15 yaşında çocukların olgunluğunu sahip olmayan
01 Yorumla- 1 yıl
evlilik arama da erkegin yalnızlık seviyesi, kadınlara ulaşma kolaylığı ile alakalı. elini sallasa ellisi olan erkek çok üst ligde bir kadına denk gelmeden bunları dusunmez. zar zor birisini bulan talep görmeyen erkekse hemen ilişkinin ilk ayında evlilik hayalleri kurar
1 yılnasıl 18 yaşında kız fiziksel olarak tüm gelişimi tamamlamış ama dünyası hala çocuksu hayata bağımlı ise erkeklerde 30 yaşına kadar tam olgunluk sürecini tamamlayamazlar tabi bunların içinde elbetde çok azda olsa istisnalar vardır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Böyle bir şey yoktur ve yok sadece saçmalık! 😅
Ciddilik kişilik ve karakter meselesi, ilk kız arkadaşıma iki gün sonra mesaj atmıştım eğer niyetin ciddiyse evlilik düşünüyorsan olur demiştim!
21 yaşındaydım...00 Yorumla
1 yıl39 yaşındayım. Soru bence yanlış.
Erkek ekonomik açıdan rahat etmedikçe ciddi düşünmez.
Elbette 35'ten sonrası tek düşüncemiz,
Seni seven bir kadın olması.
Sadece lüks, şatafat, para derdinde olan kadınlar mutluluk vermez, erkeğin parası bitince kavgalar başlar ve boşanma ile sonuçlanır.
Sonrasında boşanıp nafaka derdine düşmeyin.
00 Yorumlaevet çünkü insan yaş ilerledikçe düşünceleri yani olgunlaşır ve cidileşir sırf erkeklerde değil kadınlarda zaten bir insanın kişiliği 30 yaşında oturuyor
00 Yorumla35 yaşına gelmişse çokta seçeneği yoktur 35 yaşındaki adam çok takılan biri değilse evlenmek istediği belliyse ciddi düşünüyordur kaçırma yani derdin ciddi düşünmeyse
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYani haliyle bir yaşanmışlık var artık yaş yarilamis sayılır birşeylerin farkına varmış haliyle davranışlar çocuk gibi olabilir ancak düşünceler ciddidir
00 Yorumla Ha 30-35yaş, ha 20-25yaş farketmiyor. Bunun cevabı çoğunlukla " Yaşanmışlıklarla " Bellidir. Çoğuda karakterle 50/50 diyelim.
00 YorumlaKişiden kişiye göre değişir ciddi düşünmenin yaşla değilde yaşanmışlıklarla alakalı olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılTürkiye de, öyle çok "şu yaş iyidir" dencek bi durum yok. Gençlerden, çok mâkul arkadaşlar tanıdım ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKişiden kişiye değişir, genelleme bile yapmak isabetli tespite götürmez. Bazı insanlar (cinsiyetine bakılmaksızın) ömrü boyunca takılma peşindedir her konuda, günü kurtarır geçer, ciddiyetsizdir, yaş vs bunu değiştirmez.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. 30-35 biraz Yasin Kemal'e erdiği dönem. Ama yaş büyük olsa da kişi ciddi ilişki istemeyebilir bu biraz ilişki anlayışıyla da ilgili..
00 Yorumla30 dan sonra vahiy geliyor erkeğe bir anda ciddileşiyor 😂 insan 7 sinde ne ise 70 inde o dur
00 Yorumla
1 yılAksine ben 25 li yaşlarımda daha ciddiydim ama birine güvenmek ömür boyu yanımda kalabileceğine inanmak zor geliyordu o yüzden halen bekarım 🙂🙂
00 Yorumla
1 yılErkekler 30'lu yaşlarda Kariyer Birikim gibi noktalarda evliliğe hazır hale gelebiliyor dolayısıyla Evlilik moduna ancak geçebilmekte.
00 Yorumla
1 yılNe alaka ya 20 30 yaş arası erkekler erkeğe yeni başlayan kişilerdir 40 dan sonra işi çözer tecrübe kazanır 50 de profesör olur 60 da ihya
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. bence öyle
üniversite bitiyor iş hayatı birikim filan derken 30-35 yuva için hazırım diyorsun
00 Yorumla
1 yılTabiki de yaş aldıkça daha olgun oluyor insan
00 Yorumla
1 yıl25 30 eğlenceli ve güzel oluyor 30 35 ciddi oluyor ama ben hâlen sevgili bulamadım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı.
1 yılOlgunluk ile alakalı bir durumdur yaşın hiçbir önemi yok aslında.
00 Yorumla
1 yılGenel olarak bakılacak olursa doğal olarak Evet. :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılBu kişiden kişiye, karakterden karaktere değişebilecek bir olgu
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 630 cevap paylaştı. Tecrübe hangi yasta geldiyse o yaşta başlıyor ciddi düşünme
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle işi ve karakteri oturmuştur ne istediğini bilir
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaşa değil adamın karakterine bağlı böyle şeyler.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. Evet ben Şu an yeni yeni olgunlaştığımı anlıyorum.
00 Yorumla25-30 bu devirde hala ergenlikte..
O yüzden erkek 30 dan sonra evlenmeli..00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. Artık hayal kurmuyoruz. Daha gerçekçi oluyoruz. Karakterimiz o yaştan sonra değişmez. Kendimizi olduğumuz gibi kabul ediyoruz ve saire
00 Yorumla
1 yıl25 yaşındaki benle şimdi ki ben aynı değil.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl30-35 para kazanılan yaşlar. Ciddi düşünülebilir ama bunun garantisi yok.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı.
1 yılBeyin 25-27 yaştan sonra daha az risk alıyor , onunda etkisi olabilir
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yıl30 yaş erkeğin maalesef ergenlikten çıkış yaşı sopnrası daha doğru kararlar alıyorlar
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ciddi olmaktan çok daha az risk daha sakin hayat daha az adrenalin falan filan
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. evet ama bu 26-30 arası olucak daha olgunlaşıyoruz ve kadınları yakalıyoruz olgunlukta
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir, düzgün insan denk gelse ciddi düşünürüm
00 Yorumla
1 yıl30-35 yaş arasındaki erkek gerçekleri görür, ciddi düşünüp evlenmez
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bazı şeyleri daha kan yavaş aktığı için mantığı aklı yerine gelmiş oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBak 33 yaşında birinle flört ettim sözde düşünüyordu ama * mesajıma bile cevap vermiyor yani bazıları ilişki yapmaktan bile kaçıyor
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvlenmeyende evlenmiyor yani
Gizli Üye(36-45)1 yılevet öyle düşünüyor evlilikte o şekilde olmalı insanlara bakıyorum yaş 25 olunca evlenmeye çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaw neyin ciddiyeti, herkes baksın uckurunun zevkine,3 günlük dünyada kukunuzun çükkünüzün keyfini sürün toprak olup gidecek 🙄🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 26 yaşındayım ciddi düşünüyorum da ciddi düşünen kızların ciddi olmadığını düşünüyorum
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılÇünkü yaşadığım için biliyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet. Hem ciddi hem de seçici oluyoruz. Aslında bu erkeklere özgü değil, 30'dan sonra herkes çok seçici.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yıl30-35 yaş arası erkekler ciddi düşünse nolur ki? Sanki adamlara şans veriyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMantıken evet. Daha olgun kişiler daha kararlı net olunan yaşlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkegine gore degisir. 30 yasinda olup barlardan cikmayani da var. Kızları kullanıp atan da
00 YorumlaBenim tecrübeme göre oran olarak evet, sevgililerimin hemen hepsi bir evlilik konusu açmıştır hepsi de 35 civarı yaştalardı
00 Yorumla
1 yılAslında Kartlasiyor burusuyor ve yaşlanınca bize hangi enayi karı bakacak diye dusunuyorlardir
00 Yorumla
1 yılYani evet görmüş geçirmiş oluyorlar daha oturaklı düşünüyorlar
00 Yorumla
1 yıl40 dan sonra erkekler daha olgun ve oturaklı olur tecrübeyle sabittir
00 Yorumla
1 yılYaşla alakası yok seviyorsa her zaman ciddi düşünür
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem