Dün serum bugün Yedik mi iğneyi 😕 yüzüm boğazım şişti mi sabah kalktığımda davul gibi 😕yazıldı yine reçete daha gecen gün yazıldı 😕hep nazardan oluyorum ben 😕
Günaydın 🥀
Dün serum bugün Yedik mi iğneyi 😕 yüzüm boğazım şişti mi sabah kalktığımda davul gibi 😕yazıldı yine reçete daha gecen gün yazıldı 😕hep nazardan oluyorum ben 😕
Günaydın 🥀
Umarım sana yazılan serum işe yaramıştır.
Allah seni nazardan korusun. Nazarın kurbanı olduğunu söylüyorsun. Gelip seni hasta eden bir şey. Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Ben de bazen nazardan etkilendim. Sağlığımı, hayatımı ve daha birçok şeyi etkiliyor. Ama biz Müslümanız ve bizi etkileyen her şeyin kader olduğunu biliyoruz.
Kendine iyi bak ve sık sık zikir çek. Ayrıca elinden geldiğince sadaka ver. Allah sana kolaylık versin.
Amin ecmain 🫶
Günaydın çok geçmiş olsun canım... . nazardan mi vallahi nazardan oluyor doğru.. beni bir kere böyle yanımdan geçen konuştu benim hakkımda vallahi iki adım attim üçüncü de yere öyle bir yapıştım ki öldüm sandım.. Allah korusun dua oku sen
Kurban olduğum ben öpmedim ya seni ondan olmuştur… Geçmiş olsun… Gel bir sarılayım hiçbir şeyin kalmaz… Seviliyorsun güzellik…
😘😘😘😘😘😘
Geçmiş olsun Antep Fıstığı Allah şifalar versin. Yani nazar değmiş olabilir bir yılda birden fazla antibiyotik almak zorunda kaldıysan olabilir stres kaynaklı olabilir. soğuktan olabilir. geçmiş olsun
Rica ederim efendim 😇
Cevap
54Cevap
Çok geçmiş olsun havalardan herhalde, kendine çok dikkat et iyileşirsin inşallah en kısa zaman da 🤲
Teşekkür ederim kıvırcık amin
Rica ederim abla
Çok geçmiş olsun o saatte kaldırıyorsa, baya kötüsündür. Rabbiim şifalar versin inş 🙏🍀
İyi yapmışsın ihmale gelmez
Büyük ihtimalle acil doktoruna gittin
Otorinolarengoloji bölümüne bir görün istersen yinede
Yakın olsak seni götürürdüm. İnsanlık öldü mü
Günaydın
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Bu sıcaklarda nasıl böyle oldun. Klima filan mı çarptı ne oldu acaba.
İlginç bu nasıl iş
Yok ya cereyan da kalmış olabilirsin. Özellikle uyurken.
Kuzum ya aklımda kaldın sen niye öyle oldun bağışıklığına falan mı baktırsan çok mü kötü acaba
..
Geçsin artık kız şifa niyetine ayetel Kürsi okudum üfledim sende okuu
Ooovvv olay büyükmüş. Tekrardan çok geçmiş olsun. Bende yıllardır bademciğimden çok çekerim. Biraz haddinden fazla soğuk veya dondurma yiyeyim anında şişer. Tez zamanda iyileşirsin inşallah
Çok çok geçmis olsun dostum. Umarım en kısa sürede iyileşirsin. Bide dondurma yedin aferin sana 😕
Yaw bende aynı dün gittim daha dr antibiyotik yazdı, sana yazmadılar mı? Yazmadılarsa yazdırsaydın, umarım toparlanırız, büyük geçmiş olsun 💐
İki gün önce yazdıysa iki gün sonra ki antibiyotiği eczane vermez, neyse içte düzel bari Allah şifa versin
2 önceki ilacı bitirmeden yani günü dolmadan sistem ikinci bir ilacı vermiyor 🤷🏻
Tüh , yaw bu dr var ya arkadaşım ilk baştan yazsana şu 1000 liği kadını ne uğraştırıyorsun 🤦🏻♂️
Vallahi bunlar biz insanları iyileştirmeye değil daha çok hasta etmek için uğraşıyorlar gibi geliyor 🤦🏻♂️
Bence öyle neyse, sen dinlen bu hastalık uyumakla, su tüketmekle ve iyi psikolojiyle geçiyor ilaçlarınıda ihmal etme tabi 🙂✌🏻
Aa beslenmenede dikkat etmen lazım ama
Umma uygula
Günaydın ve geçmiş olsun Cankız. Bir şeye karşı alerjin olabilir mi herhangi bir test yapıldı mı bu konuda?
Bu aralar grip benzeri salgın dolaşıyor ortalıkta yakalananlar anlattıklarına benzer şeyler söylüyor dikkatli olmak
lazım
Şimdi hasta halinle gıcıklık etmek istemem ama hastane onun doğrusu 😅🙈
Çok çok geçmiş olsun 🌹🌼🌷
Kurban 🌷🌼🌹
Geçmiş olsun abyam ah bu nazar olmaz olaydı
Rica ederim aşk bahçem 🫡biraz ara sonrası huzurunuzdayım💕
Bşr söz vardır g*tünü kaşı derler nazar etmesinler diye geçmiş olsun deli kız
Çok geçmiş olsun düzelirsiniz inşallah bi an önce
Geçmiş olsun arkadaşım. Acil şifalar diliyorum. Alerjik durumu var acaba
Geçmiş olsun. Ben de sorayım bu sorudan. Tutmuş bayağı.
Ama ben hastahane değil hastane yazarım.
Çok geçmiş olsun. Hastaneye gitme direkt hocaya git. Bir üflesin iki tükürsün
Bu üç beş günlük bir serüven hastaneye gitmek için geç kaldı
Sen kendine dikkat etme sonra nazara bahane et oldumu şimdi böyle çok geçmiş olsun ☺☺
Günaydın, çok geçmiş olsun. Belli ki alerjik bir reaksiyona benziyor.
Rica ederim. İnşallah sağlığına kavuşursun artık.
Günaydın. Rabbim Şafi ismi hürmetine acil şifalar versin geçmiş olsun.
Rica ederim.
Geçmiş olsun ya çok üst üste soğuk su içtin ya da klima
Söyleceklerim bu kadardı hahaha
Gözlerinin vergisini öde değilse daha çok nazarlara gelirsin
İçtik mi soğuk biraları sonra yok efendim nazardan :D
Ay bende de oldu ama en çok dudağım şişti ben bu ülkedeki iklimleri kaldıramıyorum özellikle yazın maalesef canım ülkem ama yok olmuyor abi
Günaydın, geçmiş olsun abla
Çıkmayın efenim dışarı balkona pencereye biliyorsunuz kiloluk bir nazarlıktan aşağısı korumuyor sizi
Geçmiş olsun
cok gecmıs olsun ablacım
Teşekkür ederim
umarım kısa surede sağlıgına kavusursun ablacım
Amin abi
Üzerik yak , ben öyle yapıyorum 😎😎
Çok geçmiş olsun 🌹🌹
Geçmiş olsun
Günaydın canım geçmiş olsun 🥹
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Geçmiş olsun benimde cuma günü diş randevum var
Sağolun.
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 😊🥰
Rica ederim 🌺
Geçmiş olsun sıcak havalardan olabilir
Çok geçmiş olsun 🥲 dikkat et 🩷
Rica ederim ❤️
Geçmiş olsun canım. Dermansız dert vermesin Allah
Çokk geçmiş olsun 💐
Tekrardan geçmiş olsun dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım nazar değiyor sana.
Geçmiş olsun hemşo 🙏
Geçmiş olsun bakmıyorsun kendine hiç
Günaydın 🌞
Geçmiş olsun
Günaydın çok geçmiş olsun ❤️🩹
gecmiş olsun dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun bacım
Günaydın. Geçmiş olsun.
Rica ederim 🌸.
Gecmis olsun.
Resmi kaldir o zaman. Dedigin gibi nazar olabilir. Kendine dikkat et birde. Sabah cok erken kalkiyorsun. Sana ne deme de simdi ;)
Aksam da gec mi yatiyorsun
Duzene sokmak iyidir. Az uyumak tehlikeli diyorlar. Vucudu yorar , beyni yorar... Ben mecbur oldugum icin kalkiyorum yoksa bu saatte kalkacagim yok. Ama vucut alisinca is olmasa da kalkiyor bazen. Neyse kafani sisirmiyim. Kendine dikkat et. İyice dinlen kendini topla. Hayirli sabahlar.
Rica ederim.
Çok geçmiş olsun hayrola
Her sabah kalk nazar ayeti felag nas ve ayetel kürsü oku nazar gelemez
Geçmiş olsun, düşürmesin Allah.
Günaydın ☀️ geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Rica ederim 😊
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Yatıyomusun şu an
Çok geçmiş olsun...
Teşekkür ederim ♥️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?