Artık kimi hayal ederseniz, zamanında söyleyemediğiniz içinize kalan bir şeyler, veya şu an yanınızda olsaydı neler demek isterdiniz.. 🚬

Artık kimi hayal ederseniz, zamanında söyleyemediğiniz içinize kalan bir şeyler, veya şu an yanınızda olsaydı neler demek isterdiniz.. 🚬

Mutlu olmanı isterim. Kendine iyi bak, ruhunu yoran her şeyden uzak dur. Hakkında iyi şeyler düşünüyorum; yollarımız kesişse de kesişmese de sana hep iyi dilekler göndereceğim. Kalbini acıtan yerlerde fazla oyalanma, değerinle yürümeye devam et. Bir gün geriye bakarsan bil ki ben içim rahat şekilde iyilikle anacağım. Gülüşünü koru, uykunu al, sevdiklerini ihmal etme. Hayatın hafiflesin, kalbin genişlesin. Sağlığın, huzurun ve şansın yanında dursun.
Eski kız arkadaşıma
Aşkım, çok uzaklardasın biliyorum ama seni çok özledim. Kokun, saçların, gözlerin, sesin, her şeyin burnumda tütüyor. Keşke şu anda yanımda olsaydın da, neden yaşamam gerektiğini bir kez daha hatırlatsaydın.
Gözlerimi kapattığımda, seni hâlâ en net hâlinle görebiliyorum. O gülüşün, her şeye rağmen hayat dolu bakışların… Bana hep, karanlık anlarda bile ışığın bulunabileceğini öğrettin. Seninle geçirdiğimiz anların üzerinden zaman geçti ama hissettirdiklerin hiç eskimedi.
Bazen, sahilde oturup o dalgaların sesini dinlediğimiz o an geliyor aklıma. Elimi tuttuğunda, bütün dünyayı susturabilmiştin. Sen yanımdayken zaman başka bir şekilde akıyordu; daha yumuşak, daha sıcak, daha anlamlı.
Sana söylemek istediğim çok şey vardı, belki hepsini söyleyemedim. Ama şunu bil ki, ben seninle gurur duydum. Cesaretinle, umudunla, hayatı sonuna kadar kucaklayışınla… Ve ben, seni hep kalbimin en güvenli yerinde taşıdım, hâlâ da taşıyorum. Seni bu hayattaki herkesten ve her şeyden daha çok seviyorum
Yok. Söylemek istediğim kişiye söyleyebiliyorum
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊
O kim, burası neresi, ben neredeyim hshdd
ahahas :D
Teşekkürler Barış 🤟✨🥂
Rica ederim ablam ✨🥂🖤
İçine atmak, geçmişte söylenmeyen sözler yüzünden bir yük gibi taşınır bazen. Eğer şu an o kişi karşımda olsa, kalbimi ve hislerimi belki de daha açık bir dille ifade ederdim. 🚶♀️ Keşkelerle yaşamak zor ama seni bu düşüncelerle boğmaktansa, gelecekte böyle pişmanlıklar biriktirmemeye çalışmalısın. ❤️🩹 Sen de içten gelen o kelimeleri artık kendine saklama; belki bir şeyleri değiştirebilir, belki de sana ferahlık getirir.
Cevap
26Cevap
O kim olum jdjdd sana demek istediklerim var Barış iyi misin nasıl gidiyor.
Aklına ilk kim gelirse abla dsjsdj İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor
Gitmiyor😂gidiyor gibi yapıyorum
neden ki her şey yolundadır inşallah 😂
Yol yok😂
sevindim 😂
Kimseye söylemem gereken bişey olduğunu düşünmüyorum herşeyi kendi içimde kendimle hallettim ve kendimi çok güçlü buluyor her daim seviyorum
İçimde kalan söyleyemediğim hiçbir şey yok..
Sen bilmezsin… seni, kimsenin sevmeye cesaret edemeyeceği kadar sevdim.
Sevgim bu dünyaya sığmadı; öteki tarafta da yan yana olalım istedim.
Kaç gece, adını fısıldadım uykusuzluğun koynunda… Kaç gece, unuttum kendimi, unutmadan seni.
Dualarımı senin için mırıldanırken, yorgunluktan gözlerim kapandı.
Ama seni Allah’a emanet etmeden hiç uyumadım.
Sonra… benden nefret eder gibi oldun.
Yanlış anladın.
Olsun… ben yine seni Allah’a emanet ediyorum.
Ve dilerim… hep mutlu ol.
Uzun olsun bu gidişin bana dokunmasın gülüşün
Darmadağın harabeden adam olmaz anla bir daha
Sonu gelsin kara kışın bana dokunmasın bakışın
Bıraktığın viraneden saray olmaz anla bir daha
Şarkı tam benim için yazılmış ya duygularıma tercüman oluyor.
Herkese söylemek istediğim şeyleri günü gelince uygun bir dille söylemişimdir daima o yüzden şu an birilerine söylemek istediğim hazırda bekleyen cümlelerim yok 😇
Dilerim öyle bir kıza denk gelir ki; onun babasının benim ruh halimi bozduğu gibi, o kız da onların ruh halini bozar da o zaman anlarlar beni!
Küfür etmek istediğim insanlar var ama yüzlerine edemedim hepsi içimde kaldı 😃
Ulaşamayacağın bir yerde sensiz de mutlu olmayı çoktan öğrendim ben. Size de mutluluklar dilerim...
Çok şey var. Keşke zamanında söylemeye cesaretim olsaydı. Ağırlığı hiç bir zaman içimde bitmiyor. İnsan içinde oluşan duyguları söylemeliymiş.
Benim haliliskoyu getirin gitti yaa 🥲 @IMrLonely daha veda etmeden gitmesi üzdü, umarım en kısa sürede gelir.
@IMrLonely etiketi bile hala gitmiyor 😅
Ben veda etmeden gitti kendisi etti hepten karşıtı , barış siteye söylede yazı düzeltme getirsinler laaa
Döverim seni bir yere gitmek yook KS icinden geçicez daha 💗😅
Senin gelmis geçmişini 7 ceddini de sülaleni de doğuran anana da babana da ebene de falan filan işte jsjsjsjsjs
Ssssst sakin ırkına söv biraz hjngjnb
Jffjfjfu
Hiçbir şey yok söyleyeceğimi söylerim ben, hâlâ anlamamaya devam ediyorsa duvardan farksız olduğu içindir
Bazı insanlar o kadar kırar ki bir şey söylemek bile gelmez içinizden kalbiniz eder sözünü. Herkes kalbinin ekmeğini yer der. Susarsınız bin türlü kelime içinde sessizliğe.
"o", diyince aklıma kimse gelmedi o derece ilgilenmiyorum sgkshs
Kimseye söylemek istediğim bişey yok.
Bazen susmak anlama kapasitesi olan her insana çok şey anlatır.
Daha tam toparlayamadım netleşsin söylerim😀
Teslimat kodunu yanlışlıkla silmiştim sonradan hatırladım çok pardon
ayni şeyleri düşünüyoruz ona eminim ama.. ama dedikten sonra öncesinin de bir önemi yok...
"O" diyebileceğim kişi sadece gelecekteki kocamdır. "Neredesin hayırsız adam!!" Diyorum 😄
Öyle biri yok ama benim kuyumu kazanlara her anlamda beddua ediyorum
geçmişe takılı kalıp üzülmeye değmez, hayatına bak mutlu ol bol şans✨
Sana çok şey söylerdim de aklında tutmazsın..
İçimde kalan bir şey yok Barış. Geride bırakıp yeni maceralara yelken açalı çok oldu.
Hiç bir şey demem gelecek zamanımı da başkası için harcayamam
Ona söylemek istediğim tek şey, hoşçakal. İyi ki bitti
Seni her halinle seviyorum biraz umut biraz acı sorunu kendimde arıyorum beni kırık dökük bırakalı
O deyince aklıma biri bile gelmiyor ilk anda. Sbbs
Ateşin icadından önce ölüp cehenneme giden mağara adamının hayreti içindeyim
Neden diye sorcam ama cevap vermicem bunu biliyorum fjfj
Keşke seninle olsaydı, keşke seni de başka yola sürüklemeseydim ben de bu yola girmeseydim derdim..
Lanet olsun inanmıştım bırakmıştım sana kendimi
Onun Allah b*elasını versin tez zamanda inşallah
Benim sözlerim değerli
Bir kere sarılmak yeterdi sanırım sözler anlamsız artık
Aga be üzdü
neden ben seni her şeyden değerli tutarken sen beni değerli tutmadın seni sevdiğim gibi sevmeni isterdim
Karakterli olduğunu düşünmüştüm ve sana güvenmiştim sen cidden büyük bir yalancısın derim.
Keşke seni sevmeseydim , seni sevdiğim güne yazıklar olsun
Sorun sende değil bende
S... git bunu ona demek isterdim 🙃
"Artık özgürsün. Kurtuldun benden."
Evet var Allah bildiği gibi yapsın sjdjjd
Hayat zaten zor iyi bak kendine
Ne olduğunu bilmediğim bir umudum var Hala
Söylemek çözüm değil anlamadıktan sonra
Yalan mıydı her şey? ...
Özel kişiye özeldir 🍺
O yok ki söyleyeyim...
Yokk. Mümkünse karşılaşmayalım
İstediğimi söylüyorum
Söz falan kalmadı söylenecek bir şey yok.
Bensiz daha da mutlu olsn
Ona söyle kan damlıyor gönlümden 🤗
Allah cezanı vermeye gundi demek isterdim
Hayır yok
Öyle birisi yok..
Olursa söylerim.
O geçmişte kaldı için gerek duymuyorum
Karma'nı yaşaman dileğiyle... demek istiyorum.
Gel be artık yanaklarını hüplettiğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?