Birgün elbet o ekinlerin hasat zamanı gelir. O zaman görücez bakalım.

Birgün elbet o ekinlerin hasat zamanı gelir. O zaman görücez bakalım.

Benim oyunum HayDay, bu gece Tom yüzünden sabahladım😂 1,5 saatte bir alarm kurdum o Tom yok mu o Tom beni ağaç ediyor🤣🤣
Umarım herkes bir gün ektiğini biçer..
Bir kaç tane Tom var ama başlatamıyorum 24 saati kullanmak istiyorum alarmlar kuruyorum fene haldeyim. Boş vakit ayarlamak sıkıntı...
132 level 2 yıldan fazla oldu oynuyorum 😂
Evet daha çok yenisin 😂 geçen arkadaşım "ver biraz oynayayım" dedi." Olmaz benim düzenim var "dedim vermedim 😂😂🙃
Aynen 😂😂
Ben artık kimin ne ekip biçtiği ile ilgilenen birisi değilim.. saf kalpli çabuk inanan birisi olduğum dönemden mesafeli fazla yakın olmayan ilişkiler kurmaya başladığım döneme geçiş evresnde cok yanmıştı canım buna sebep olan kişiler çok inanıp güvendiğim kişilerdi bende o dönemlerden kalma hasat zamanı gelir diye inanıyorum ama en iyisi mesafeni koru her insana inanma herşeyi temiz kalple analiz etme dikkatli ol fazla acı çekme tarzında takılıyorum...
Evet, genelde "herkes ektiğini biçer" deriz çünkü yaptıklarımızın, davranışlarımızın sonuçları mutlaka bir şekilde karşımıza çıkar. Bazıları için bu sonuçlar hızlı gelir, bazıları içinse zaman alır ama sonunda hak ettiğimiz karşılıkla yüzleşiriz.
Kesinlikle öyle! Hayatta yaptığımız seçimler ve attığımız adımlar, eninde sonunda bizi bir yere götürür. Bazı insanlar için bu “biçmek” hemen olurken, bazılarında sabır ve zaman ister. Ama adalet gibi bir şey vardır, ne ekersek onu biçeriz.
Yok bicmez hatta yaptığı genelde yapanın yanına kâr kalır ilahi adalet sözü züğürt avuntusu bu iğrenç bencil pislik insanla aynı dünyada neler neler yaşıyoruz ve yüz binde birinin başına olumsuz bir şey geliyor oda münferit olaylardan
Zamanı yok bunu sana yapılanı sen çözmezsen dünya dönüp senin için çözmez iki yol var ya yapanın yanına bırakmayacaksın ya da olayla yüzleşip onu affedip dönüp gideceksin yük ettiğimiz şeylerin geneli 1 saniye ayirmayacagimiz kadar degreiz gereksiz
Ben çözerim hemde sıcağı sıcağına ve her zaman daha fazlası ile ama çok sevdiğim insanlar olunca tabi elim ayağım baglaniyor sesizlesiyorum ama mottom her zaman beni sadece bir kere uzebilirler
Biz Berk ve Şenay!
Ektiğini biçmek, ne güzel bir metafor, değil mi? Elbette hayat genellikle bizim çabalarımıza göre karşılık verir. Ama bazen dışarıdan gelen rüzgarlar, o ekinleri beklenmedik yerlere savurabilir. 🌾 Yine de endişe etme, bir şekilde emek verdiğin hiçbir şey boşa gitmez. Hay Day’in bile dediği gibi: “Tüm ekinler hasada hazır!” 🌟
Cevap
18Cevap
Ekinler dize kadarr
Fındık toplamaya gel bize kadaaarrr
Sana topladığını veririm
Kilosu 300 lira kadaaar topla bunu toplamaz mısınnn ajsjs
Biçecez haftaya bakalım
Hadi bakmayalım sjsj
Maalesef dünyada adalet olduğuna inanmıyorum
Burada olmasa bile diğer tarafta öyle 😂
Her ne olursa olsun hak ettiğini biçmeli, yaptıkları davranışların ve seçimlerin sonucunda mutlaka karşılığını bulup bedelini ödemesi gerektiğini öğrenmeli...
Doğru
Bazen saygı ekip edepsizlik biçiyorsun. Ramiz dayı ne güzel demiş portakalı soymadan içinden ne çıkar bilezsin yiğeeennn
Ne ekersen onu biçersin evet 😃 Umarim, hasatimiz bu yıl verimli olur 😂
Millete gelen bildirime bak, bana gelen bildirime bak ;
Köy saldırı altında.
Er ya da geç herkes ektiğini biçer... Hâlâ bu oyunu oynayan kaldı mı 😂
Evet bir gün herkes serdiği mindere oturur karma is for everyone
🌸🙏🏻
Sevgi ektim sevgi topliycam. Nede ponçik biriyim 😂
Sulak arazi maşallah ne ekersen tutuveriyor 😂❤
yok ben ırgatım başkalarının ektiğini biçiom
Bazen ektiğini biçme şekli o kişinin çok sevdiklerinden çıkabiliyor. Bu da ektiğini biçme sonucu mudur emin değilim ama ya bu dünyada biçtirirler ya da ahirette hoplatırlar.
Kaçıncı leveldesin😀
Anam bebek çiftlik daha
O kaçtı.. çiftlik silinir mi kiz aklim çıkıyor benim hesabıma bir sey olmasin diye bir sürü güvenlik önlemi aldim sjshs
😀uff bunu silme maillerini unutma ben 120 ye kadar geldim heralde unuttum kaçta olduğumu
Kesinlikle... Herkes ektiğini biçer, karmaya inanırım
Yok ya öyle olsaydı iyiler hep güzel şeyler yaşardı ama tam tersi
Yapılanlar karşılıksız kalmaz iyi veya kötü
Evet sjsjsi ben de az önce hayvanları yemledim çıktım jsjsjwjwjs
Ektiğini biçmeyeceğini düşünenler yanlış düşünüyor diyebiliriz.
Evet kesinlikle biçmiyorsa orada bir şey vardır maa finalde mutlaka biçer
Biçer inşallah...
Evet, şüphesiz
Kaçıncı seviye
Bu aralar bakamıyorum sıkıldım
Çalış çalış daha çok işin var 😅
Biçer caseğ. Neye dellendin yine hssh
Ghosiğ özlememişsin zaten bende gireyim
Dikkat etmemişim demek ki daha cok at bundan sonra djdj
Eninde sonunda...
İlahi adalete inanıyorum
Biçer