Story’sine iyi ki mi yazarsınız, yoksa reels çekip şarkı mı atarsınız? 🙈 Abartı iltifat mı, yoksa reis modunda cümleler mi? Biz bu erkekleri nasıl onore edeceğiz :D

Story’sine iyi ki mi yazarsınız, yoksa reels çekip şarkı mı atarsınız? 🙈 Abartı iltifat mı, yoksa reis modunda cümleler mi? Biz bu erkekleri nasıl onore edeceğiz :D
böyle şeylerin bir misyon yerine getirir gibi yapılmasına gerek var mı? içten bir teşekkür veya sevgi içeren gerçek cümleler daha hoş olmaz mıydı? "şunu diyim de kendini onurlu hissetsin" değil de "onu sevdiğim için bunları söylemek istiyorum" şeklinde söylense, ifade edilse daha gerçek olmaz mıydı? en azından ben erkek olsam böyle olmasını isterdim... aksi takdirde bazı güzel cümlelerin bana sadece egom şişsin diye söylendiğini düşünürdüm
İltifat ederim. Giyime süse karışıyor mu diye sorarım tanımak maksatlı ya da hangi renkleri daha çok beğeniyor diye öğrenip beğendiyi şekilde süslenebilirim ama bu kadar. Çok fazla müdahele ettirmemek lazım sonra ipin ucu kaçıyor
Sen yaparsın aslansın kaplansın işliyor tutuyor diye biliyorum 😂 şey var bir de ooo çok güçlüsün kendini hulk hissediyor o an suratında görüyorsun 😂😂
Gerçekten saygı duyuyorsan onda sevdiğin özellikler neyse abartıya kaçmadan samimi olarak söylemen yeterli. Biz erkekler düz insanlarız öyle abartılı gösteriler aramayız.
Bence bir erkeği onore etmenin en güzel yolu onun için samimi ve içten bir şeyler yapman 💫. Story’e “iyi ki” yazman ya da reels çekip şarkı atman tatlı bir jest olabilir, ama gerçek dokunuş her zaman bireysel anlarda çıkar. Sözlerinden çok davranışların daha etkili olur. Övgüler de hoşlarına gider ama bunu içtenlikle yaptığında gerçekten kıymetli olur. Onun için anlamlı ve özel bir şey yapman, seni unutulmaz kılacaktır 🌟.
Cevap
27Cevap
Övmek erkekler övülmeyi sever fıtrat gereği bu böyledir.. kadında ilgi erkekte övgü..
Sadece başarılarını değil, aynı zamanda gösterdiği çaba, sorumluluk alma isteği ve seni koruma gözetme içgüdüsünü de fark edip takdir ederek ona kendisini güçlü, yeterli ve değerli hissettirecek şekilde güvenini ve hayranlığını açıkça dile getirmektir...
En güzel yolu sevip sayıp hissettirmek bence story değil de kalbine iyi ki diyebilmek bunu kalben hissettirmek.
👍
Onun erkek olduğunu ona hissettirmekle beraber, başarılarını çabasını takdir etmek ve bununla beraber başarısızlıklarında da uyarı yaparak destek olmak ve yanında olmak
Bir erkek zaten benimleyse onore olmasına gerek yok ki. Zaten prenses gibi bakarım ben ona. 7/24 onore olur 😏😎
İşte kadın, muazzam ve muhteşem kadın. 🌹🌹
Tebessüm ile başlayan saf sevgiyi belirten hareketlerde bulunan birisi bana göre de güzelse ben düşerim
ya bu erkek , eğer prenses değilse , gelşnce bi boynuna sarıl , birde "senin ladınınm " şeklin 2 çünle yeter bize valla
Adamın koluna gir ve gözlerinle "bu benim erkeğim" bakışı at. Havalara uçması için yeterli olacaktır ;)
Birlikte girdiğimiz iş ortamında "eşim gerçekten işini çok iyi yapar. Ben kendisine bir meslektaş olarak çok güvenirim" derim.
Taktir etmek bence. Yaptığı herhangi bir işi aldığı birsey konu her neyse taktir etmek
Bana içten sevgi dolu bir erkeğim demesi çok etkiliyor. djjd
Bir çift memeden daha kıymetlisi yok erkek için 😝
Bir kadın erkeği nasıl onare edeceğini bilir ama yapmaz çoğu kez bu böyledir.
Koşa yoldan yaptığının güzel olduğunu söylemek bile yeter
Övmeyi bileceksin ve takdir edeceksin.. Sevmeyen yoktur
Erkek onore ediliyor muydu? Bu kavramı unutmuşum. Oysa erkek beyninin eti yenmesi gereken bir canlı türü değil mi? Hem Türk kadını onore etmeyi biliyor mu?
@2Yüzlüİnsanlar Ben öyle yapana gözünün yaşına bakmadan atarım hayatımdan. Önce kadının erkeğe saygısı olacak. Allah, senin gibi kadınlardan düzgün erkekleri korusun.
@2Yüzlüİnsanlar Böyle yapan kadının kendisine bile saygısı yoktur.
erkeğe saygı mı ahahahahah asıl siz önce kadına saygıyı öğrenin
kendime saygım olduğu için erkeklere saygı göstermiyorum her erkeğe benim gibi kadın lazım ki adam olun
@2Yüzlüİnsanlar Kes sesini ve bir daha yorum yazma bana
sen kes asıl aptl erkek Türk kadınlarını genellemesini bilirsin ama laf yiyince mi aklınız başınıza geliyor yüzsüz
sizin gibilere iyilik yaramaz işte o yüzden it muamelemesi şart gctünüz kalkıyor sonra böyle
Sen ne hakla hakaret ediyirsun?
sen Türk kadınlarını hangi hakla genelliyorsan o hakla !
@2Yüzlüİnsanlar Burası dingonun ahırı değil. Yazdığın yazılara dikkat edin. Sen bana hakaret edemezsin
sende Türk kadınlarını genelleyemezsin zaten sen asıl laflarına dikkat et yüzsüz
Özür dilemeyi bilmiyorsan çeneni kapatmayı öğren.
bi de üste çıkmaya çalışıyor klâsik erkek
kes be ne özür dileyecem senden egoist
sen kapat çeneni kadın gibi fazla konuşma yarım erkek
erkek dediğim susup oturur köşeye
Egoist sana derler. Daha fazla laf ederdim ama terbiyem elvermiyor. Çünkü senin ayarinda değilim.
sen benim zaten ayarımda olamazsın o levele gelmene daha çooook var asıl egoist senin gibi olur hem genelleme yap hem özür bekle yok yaaa erkek ne zamandan beri özür bekler oldu
iyice mayanız bozulmuş sizin
Özür dilemek erdemli kişinin işidir. Beklemek hata zaten. İlaveten senin ayarının ne olduğu belli.
özür dilemek enayi işidir haksızsan dilersin haklıyken değil
benim ayarım belli de seninki belirsiz
Asıl ayarı belli olan benim.
ayn diplerde 🤣
@2Yüzlüİnsanlar Yaran mı var senin gocundun? Sana mesaj yazmadım. Siz direkt yorumuma atladınız. Yaran varsa bilelim.
senin yaran var ki genelleme yapıyorsun kaşar
iyi yapıyorlar size demek ki
@2Yüzlüİnsanlar Sana mı soracağım?
sana mı sorcam o zaman istediğim yorumu yaparım
Bana kaşar demişsin. Ne de olsa herkes bildiği dilden anlar. Ben o kelimeye aşina değilim.
Sana gelince o genellemeyi doğruluyorsun maalesef.
siz erkeklerde bunu hak etmediğinizi doğruluyorsunuz hak ettiğiniz şey bu
@2Yüzlüİnsanlar Benim yorumumun altına yazıyorsan evet bana soracaksın. İşte bunu bileydin.
yorum yerini kapatsaydın o zaman herkese açık yere yorum yapıyorsan eleştiriye de katlanacaksın yoksa yorum yapmayacaksın !
hadsiz
@2Yüzlüİnsanlar Eleştiriye her zaman açığım ama sokak ağzıyla yoruma kapalıyım.
sokak ağzı seninki gibi olur ukala
bi de yüzsüz gibi üste çıkmaya çalışıyor
@2Yüzlüİnsanlar Sokak ağzını kullanan ben değilim. Hakaret kelimeleri kullanan bir insan sokak ağzıyla konuşan insandır.
hak ettiyse değildir
Size tavsiyem, güzel konuşma dersleri alın. Kendini geliştirirsin, iyi olur.
tc erkeğinden tavsiye almıyorum size böyle davranılması şart
sonra gxtünüz kalkıyor böyle
Sen mi karar veriyorsun hak edip hak etmediğine? O zaman burada herkes kendine göre ferman yazar
evet ben veriyorum kadın olan benim
@2Yüzlüİnsanlar Senin kadın olman sana bu hakkı vermez.
Ben de erkeğim, ne olmuş?
Çok komiksin
düşük rütbelisin
espri anlayışın berbat demek ki
@2Yüzlüİnsanlar Sana üzüldüm.
ay çokta gctümdeydi
sen bi hastaneye falan yat
Bir insan olarak insani değerini kendi yazdığın kelimelerle cümlelerle düşürdüğün için üzüldüm
mal bi erkeği ciddiye alcağımı gerçekten düşündün mü 🤣
yazık sana
Asıl sana yazık. Çünkü...
yoo sana yazık zavallı
@2Yüzlüİnsanlar Sana gülüyorum
başka meziyetin yok çünkü
@2Yüzlüİnsanlar Halen daha gülüyorum hicivlisinden
çokta gctümdeydi 🤣
@2Yüzlüİnsanlar Allah senin gibilerden korusun erkekleri
Şerrinizden korusun.
asıl senin gibi kendi ırkına laf eden erkeklerden türk erkeklerinden korusun de. ccal
@2Yüzlüİnsanlar 😏😏😏😏
Ekstra bir şeye gerek yok. Sevsin, hayatımda olsun kâfi
Bir iş verip basarmasini sağlamak ve iltifat etmek
Benim manitayı arada eli gözükecek şekilde bile atsam deliriyor mutluluktan sjjs
Aynısını böyle sizin gibi bu tip kızlara yapıyor zaten erkekler, yani ettiğinizi buluyorsunuz bir nevi 😄😏
Uzun zaman sonra ilk defa bu kelimeyi doğru yazan birini gördüm kurban olurum
Bir erkeği onore etmek hem çok kolay hem çok zor onu övüp, başarılarını takdir edersen çok kolay, yaptığı işleri görmezden gelirsen yaptın da bana mı yaptın dersen çok zor
Onore edilmeye çok gelebilen varlıklar değiller elinden geldiği kadar az yap bence
Reis kral tarzı yani onu erkek gibi hissedirecek şeyler şahsen benim açık ara en çok iyi hissetiren şeyler
Erkek gbı ne hıssettırır kı. Nısanlıya reıs dıyemem ksksks
İltifat olabilir mesela sevdiğim bir yönüyle alakalı
yaptığı işlerde onu takdir et onore olur işte o da ne bekliyor alkış mı yapalım
Sen erkek görmemişsin, buldukların latteci bilmem neci işte
Kafa yorma hepsi uckurcu zaten
Ateş at stroysine o onore olur
Içimden geleni yaparım
Onunla güvende hissettiğini hissettirmek
etmem gctleri yeterince kalkık
Samoşkiyi gördüm geldim 😂
Gayretini övün yeter. Fazlasına lüzum yok.
Yanında olman yeterli
Başarıları ile gurur duyduğunu söyle
Takdir etmek egosunu okşamak
Kredi kartı borcunu ödemektir.
Aslanım koçum yiğidim tadında önüne geleni say
Sevisirken çok iyisin harikasın de
Gece saglam bir o r l 😉
Dilaraaaa11111 sence?
övmek :D
erkekler...
Hepsi olur.
Gerek yok