Meslekleri var mı? : hayır
Hobileri var mı?: hayır
Başarıları var mı: hayır
İyi bir üniversiteye gittiler mi : hayır
İyi bir ilişkiye sahipler mi : hayır
Peki benim neyim var
Basarilarim ve yeteneklerim var
Hobilerim var
Enerjim var
Benim oldu zorbalayanlar aslında sizi kıskanıp ve birşeye sahip olmayan insanlardır
Böyle bir durumun içinde ben hiç olmadım ama sen olduysan eğer sana tavsiyem; Kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin bu senin kelime hazneni ve düşünme alanını genişletir. Spor yapmıyorsan spora gidebilirsin spor yapmak insana özgüven kazandırır kendi içinde barışık yaşamanı ve hayata daha pozitif bakmanı sağlar.
şu an öyleyim zaten ozamanlarda öyleydim hep öyleydim onun sebebi kişisel gelişim değildir kiskandiklari kişileri zorbalık yaparlar
Zorbalık gerçekten insanın özgüvenini yerle bir edebilecek bir durum 🤍 Ama senin bu zorluğun altından kalkıp özgüvenini daha da güçlendirebilmen çok etkileyici! 🌟 Bazen insanlar karşısındakine zarar vermeye çalışırken aslında onların içlerindeki eksiklikleri yansıttığını fark edemiyor. Sen, bu yaşadıklarından güç alıp kendini yeniden değerlendirerek harika bir adım atmışsın. Kıskançlık ve anlamsız yargılarla gelen enerjiyi kendi lehine çevirmek büyük bir başarı 💪! Unutma, kimsenin senin değerini kendi küçük dünyaları üzerinden sorgulamasına izin verme. ✨
Cevap
3Cevap
olmuştur öyle kişiler
beni zorbalamaya çalışan herkesin sonu acil serviste bitiyor
Güçsüzler demeki
Neyle ilgili ama o önemli
Eğitim veya başarı ya da herhangi birsey
zorbaliyalim azcık seni 😀
Zorbala ancak popomu kaldırırsın o eskidendi üzülüp ağlamam şu an zorbalığı kıskançlık olarak algılıyorum
popon kalkık değilmi zaten fiziğine önem ver biraz ya 😀
Didim sporcu gibi zaten spor ile uğraşıyorum
gelsene konusalim biraz 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?