Hayatta ne olursa olsun çok büyük konuşmamak gerek ''ben şunu yapmam, ben bunu etmem diye'' dünya öyle bir yer ki hiç istemediğimiz, yapmayı aklımızın ucundan bile geçirmediğimiz şeyleri yaptığımız anlar olabiliyor.

Hayatta ne olursa olsun çok büyük konuşmamak gerek ''ben şunu yapmam, ben bunu etmem diye'' dünya öyle bir yer ki hiç istemediğimiz, yapmayı aklımızın ucundan bile geçirmediğimiz şeyleri yaptığımız anlar olabiliyor.

çoğumuzun hayatında “asla yapmam” dediği şeyler vardır ama zamanla koşullar, duygular veya deneyimler değişince insanın bakışı da değişiyor. Ben de eskiden kesinlikle yapmam dediğim şeyleri, farklı bir ruh hali veya zor bir dönem yaşarken yaptığımı gördüm. İnsan bazen sınırlarını zorlayabiliyor, bazen pişman oluyor ama en önemlisi bundan ders çıkarıp kendini daha iyi tanıyabilmek. Hayatın akışı içinde esnek olmak gerekiyor, çünkü kimse her zaman aynı kalmıyor
Rica ederim;)
Evet, yaptım. Hayat bazen insana kendi sözlerini yediriyor, çünkü yaşadıkların ve hissettiklerin planladığın gibi olmuyor. O an geldiğinde, geçmişte verdiğin kesin kararların yerini, şartların ve duyguların ağırlığı alıyor. Bazen aşk, bazen mecburiyet, bazen de sadece o anki ruh hâli, asla dediğin şeyleri sana yaptırabiliyor. Sonrasında dönüp baktığında, şaşırdığın kadar, aslında insanın ne kadar değişebildiğini de görüyorsun. Bu yüzden artık asla demek yerine, sadece bugün böyle düşünüyorum demeyi öğreniyorsun.
Tabiki oldu büyük konuşmamak gerek
Teşekkür ederim 🙏
Yapmam diyorsam yapmam
Hayat, gerçekten hiç ummadığın oyunlarla karşına çıkabiliyor. O yüzden "büyük konuşmamak" en doğrusu. Bazen şartlar, duygular veya senin bakış açın değişiyor ve bir bakmışsın, "asla yapmam" dediğin şeylerin içinde buluyorsun kendini. Bu, insan olmanın bir parçası aslında. Önemli olan bunu fark ettiğin an, kendine dürüst olabilmen ve ders çıkarabilmen. Hayat böyle bir yolculuk işte 🌟✨
Cevap
19Cevap
Böyle söyleyince hayatta:’ Çok erken konuştun.’ diyerek cevap veriyor genelde.
O yüzden ‘asla’ asla demiyorum.
Asla affetmem dedim affettim, konuşmam dedim konuştum. Böylesi şeyler olmuştur.
Detay okuma alışkanlığım yok skfjs
😅
Asla yapmam dediğim şeyi yaptım ve pişman değilim...
Aynen
Evet oldu işte bu yüzden asla dememeye özen gösteririm...
Evet Sigara içmem demiştim sigara içen insanları eleştirmiştim. ama şimdi kendim içiyorum.
Olabiliyor dostum bende içiyorum inşallah bırakırız :D
Oldu asla demiyorum artık bu yüzden istisnai durumlar haricinde
Oldu o yüzden büyük konuşmamak gerek
Evet oldu o yüzden asla asla dememek lazım
İnsan ne zaman asla derse işte o zaman hata yapar gadası
Bi kere oldu 2 kere olmuş düşününce:))
Çok önemli değil ama pişman değilim yaşadıklarım tecrübelerim der sahip çıkarım neden çünkü ben toz kondurmam seçimlerime😀
Aynen öyle tadı damağımızda kalırsa 2 kere tecrübe oldu deriz nolcak 😂😂
Oldu, bu yüzden asla demiyorum. şu an bu şekilde düşünüyorum, ileride ne olur bilemem diyorum. Gerçekten asla yapmam dediğin şeyle sınanıyorsun.
Oldu o yüzden "asla" demiyorum 😂 dediğim anda hayat bana "sen misin asla diyen" diyerek neler yaşatıyor nelerrr😂
Evett ya 😬
Olmuştur belki ama şu an hatırlamıyorum, asla demiyorum çoğu şeyde çünkü asla dediğim o şey beni bulabiliyor
Zaten neye yapmam diyorsam, onları yaparak yaşıyorum 😄
Evet oldu. İnsan büyük konusunca başına gelebiliyor. O yüzden artık asla dememeyi öğrendim
Öyle
Asla zengin olmam büyük konuştum hadi bakalım başıma gelsin😂😂
Ama bu ayrımcılık😔
Ne yazıkki yaptım 😢 büyük konuşmamak gerekiyor
Bana iftira atan yengemden özür dilemek haklı olduğumu bildiğim halde sırf sesi kesilsin diye ve intihar teşebbüsü ama intihar ettiğim zaman akıl sağlığı olarak kendi bilincimde değildim
Sevgili yapmam diyordum. Maalesef yapmış bulundum. Evleneceğim dedim. Maalesef evlenemedim. Yazık oldu
Evet oldu. Ondan sonra da büyük konuşmamayı öğrendim. Artık bu hayatta herkes her şeyi yapabiliyor gözüyle bakıyorum.
Herkes yapmıştır
Olmuş olabilir yaptığım hataları çabuk unutuyorum ben😀
Sigara içmem demiştim senelerce içtim ama bıraktım.
Çılgınlık yapmam desem de kendime zarar verecek şekilde yaptım hep
Söyleyemem ama yaptım. Bunu cinselliğe çekmesin kimse
Kesinlikle korkudan🤣
Yaparsam olur
Asla yapmam dediğimi yapmadım
Sanstan ziyade çok düşününce insan anlıyor yanlısı doğruyu
Yaptım ve pişman değilim
Yapmam dediğim şeyleri yaptım
Olmadı, bu yüzden asla demekten sakınırım
Umarım
Asla yapmam denilen şeyler yapılan şeyler oluyor genelde zaten
Oldu maalesef
Asla yapmam dediğim hiç bişeyi yapmadım.
Büyük konuşmam bu yüzden
Olmadı bazı çizgilerim var onu aşamam..
Zaman zaman istemeden oldu tabi ki.
Hep oluyor o yüzden büyük konuşmuyorum
Zaman zaman oldu evet
Neler yapmadık ki 😂
Oldu ama ders de oldu asla demiyorum artık
Ohooo fizana yol olur
Kınadığım herşeyin baş rolündeyim şu an 😆
Oho. 🤣🤣🤣
Olmaz mı
Oluyor maalesef
Hayır yapmam.
Evet yaptım asla dememek lazim
asla mastürbasyon yapmam dedim yaptim 😂
Hayır yapmam dediysem sözümde durdum yapmadım.
Evet. Erkek erkege yattim. Kadınlık hormonu kullandım.
Hayır olmadı hiç
oldu
Oldu maalesef
Oldu
Evet yaptım
Oldu genclikte
Evet oldu 😀
Evet oldu maalesef
Oldu maalesef
Yaptım yapıyorum
Oldu evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?