bence 2. seçenek. paraya maddi güce ilah gibi tapıyorsunuz. bir gün maddi gücümde olacak ve o gün yanıma yaklaşam hiçbirinizde zerre samimiyet göremeyeceğim.
Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın mı vardır yoksa başarmış erkeğin yanına kapağı atan uyanık kadınlar mıdır bunlar?
valla ben sacmalamiyorum e-devlet sunucuları sağolsun ortalığı pok ettiler neye kadar bilgim var onu bende bilmiyorum ama bak djdjd minnoş kızım uyuyor sen kendi kızına bak bir daha da kızıma köpek dediğini okumayım Şila'nin hatrina engeli yemedin geçen bu sefer yersin
ya sende abartma onların ırkı köpek. aıf kötü insanlara kullanıyolar diye bu kelimeyi pnların ırkından bahsetmemek yanlış tamam bende şila derim kızım derinde gerektiğinde köpeğim demek zorunda bende kalıyorum
bir french tras edilmez saçmalama zaten minicik tüyleri var nesini tras edeceksin diyeceğim onu yapan psikopatlar varmış duymuştum birçok sorun vardı da toparladık şimdi şükür çok iyi ama kortizonu hala tam olarak atlatmış değil
Bu konuda çok dolmuş gibisin, hislerin de oldukça yoğun anlaşılan. Herkesin tecrübeleri farklıdır tabii ki, fakat genellemeler yaparken dikkat etmen iyi olur. Hayatta kimin samimi, kimin değil olduğunu zamanla anlayabiliyorsun. Ama önemli olan, kimseye önyargı ile yaklaşmadan önce kendini güçlü bir birey olarak hissetmen. İlişkiler güven ve saygıyla başlar; bu değerleri öncelik haline getiren biriyle karşılaşman dileğiyle! 😊
anladım seni iyide neden kötü açıdan bakıyoruz? ya erkek bırakmazsa? bu mu başarısız erkeğe yaklaşmama savunmanız böylemi rahatlatacaksınız vicdanınızı 😀
Sorun para degil, sende bir sey olmaması. Paran yok diye degil, karakter sıfır diye yalnızsın ama farkında degilsin. Sıfır meziyetle gezen er🧁ler, eksiklerinin sebebini hep paraya baglar.
Hayatım boyunca hicbir zaman karsılasmayacagım ve muhatap olmayacagım bir insanın soyledigi seylerin hosuma gitmesine ihtiyacım yok. Bu zamana kadar hic kimse tarafından tercih edilmemis, sevilmemis bir insan oldugunu anlamak icin seni tanımaya gerek yok. Hicbir artısı olmayan erkeklerin olayı olmayan paralarına baglaması asırı komik. Ben sahsen birinin dıs gorunusum ya da param icin yanımda olmasını kendıme yakıstıramam enayi miyim kendımı kullandırayım. d Soyledigin seyler umurumda bile degil erkeklerin ne dusunduklerini kaale almıyorum sadece gercekleri yazmak istedim ‘’seni uyandırmak icin’’. Ben büyürüm de sen bu yasta boyleysen ona yan. Good nighttt
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın mı vardır yoksa başarmış erkeğin yanına kapağı atan uyanık kadınlar mıdır bunlar?