Kalp kırmaktan kaçınır mısınız yoksa bam güm dalıyor musunuz?

Kalp kırmaktan kaçınır mısınız yoksa bam güm dalıyor musunuz?
Elimden geldiğince kaçınırım çünkü birini kırmak kolay ama o kırılmışlığı o kadar zor ki hatta bazen imkansız yaşayanlar kalbinin en derininden kırılmış olanlar bilir bunu.. kendime yapılmasını istemediğimi bir başkasına yapmam..
Kalp kırmaktan her zaman imtina ederim, çünkü bir sözün ya da davranışın bazen onarılamayacak izler bırakabileceğini bilirim. Kızgın olsam bile kendimi toparlamaya, duygularımı kontrol ederek ifade etmeye çalışırım. İnsanların kırıldığında içine kapanmasını, sessizleşmesini görmek bana ağır gelir. Bazen susmak, haklı bile olsan daha iyidir, çünkü kırılan bir kalp geri kazanılsa bile eskisi gibi olmaz. Bu yüzden öfkeyle hareket etmektense, biraz durup düşünmeyi tercih ederim. Kalp kırmamak, bazen gururu bir kenara bırakmak demektir ve bu da bence insanın en büyük olgunluk sınavıdır.
Elimden geldiğince kalp kırmamaya çalışıyor ters cevap vermek yerine susmayı ve ortamdan uzaklaşmaya tercih ediyorum çoğu kere ama bazen de çok ağır konuştum oluyor çünkü insanlar kaşınıyor Senin zarif hallerini zayıflık olarak algılıyorlar
Şöyle derin bir nefes aldım zor zor bıraktım hdjfjf
Bazen o kadar kolay kırıyorum ki 🤦🏼♀️ ve dibine kadar bırakmıyorum onarılmicak hale getiriyorum...
Çok çok zorlanmış oluyorum bunun için :))
O kadar güzel bir soru ki, cevabı resmen insanın karakter analizine açılıyor. Herkes bir noktada kalp kırmamak adına özen gösterir ama işin ucu bazen pat diye gidiyor maalesef. Ben şahsen kalp kırmaktan özellikle uzak durmaya çalışırım çünkü birilerinin duygularına zarar vermek, insanın iç huzurunu da bozar. Ama tabii ki sınırlar aşıldığında herkesin sesini yükseltme hakkı var, değil mi? 😊
Cevap
14Cevap
Kalp kırmaktan nefret ettiğim için uzak dururum. vicdan azabı istemiyorum çünkü
Yok öyle güzel şeyler yapmayı bırakalı çok oldu...
İlla kır diyeni kırarım geri kalanına uğraşmam
Nadiren ederim genelde hak edene ettiğini veririm
Ben çok alttan alıyorum ya, üzülmesin kırılmasın diye kendimden cok ödün vermeme rağmen kırılan taraf hep ben oldum
Ben aslında fazla dik bir karakterim ama bazen alttan alabiliyorum
Evet kesinlikle, bu kim olursa olsun insanların hayatta nelerle mücadele ettiğini bilmiyoruz herkese nezaketle yaklaşmaya çalışırım
Yaş aldıkça daha fazla dikkat eder oldum. Eskiden daha umursamazdım ve keşke öyle mi kalsaydım bilemedim.
Kırmamaya çalışıyorum ama un ufak ettiğim kalpler var galiba
Bazen başkasının kalbini kırmamak için kendi kalbimi kırarım
Uzak dururum ama bir kişi sabrımı sınarsa haksızken üstüne falan gelirse ancak öyle kırarım
İmtina ettimde ne oldu kalbimi paramparça ettiler darksuu
Eğer mecbursam istemeyerek de kırabilirim. Bazen biz istemesek de olur bunlar
Hiç kimsenin kalbini kırmak istemem gerçekten ama kırmışsam da pişmanlık duymam.
Ben düşüncemi ifade eder ya da eylemimi gerçekleştiririm, kırılıyor ise bu karşı tarafın problemidir..
Yok kalp kırma taraftarı değilim zaten ölücez geçici dünya için neyi paylaşamıyoruz
Gözüme gözüme sokmasınlar ki ben de kırmiyim.
En azından dürüstüz be melom 😃
Biz kartları açık oynuyoz canum benım
Evet o yüzden de bu dünyada kazanamıycaz Allahtan öbür dünya var 😃
Bazen severek kırarım.
benım kalbımı kırılıyorsa kırarım affetmem
Evet ve kul hakkındna
Etmem gerekirse kırarım
Bazen ayarım kaçıyor ama sebepsiz değil
Evet ederim ama kalbimi kıranada acımam.
Kırılmadıkça kırmamaya çalışırım
Elimden geldiğince gayret ediyorum.
Kalp kırmamaya çalışırım.
Her zaman kaçınırım buna dikkat ediyorum
Ayşegül, o kadar bensin ki 🥹.
Ederim
Genelde kırmayan taraf olurum
Kimseyle işim olmaz
Çok korkuyorum yaa kalp kırmaktan 🫤
2 bucuk yıldir imtihanmı olur gereksiz yerde
Ah diye bir şey var çıkar illa o yüzden hayır
İmtiha etmiyorum bazısı hak ediyor