Merhabalar. 🩷Kafana taktığın kişiyi kendine aşık edebilir misin?
Bir yerde okumuştum balık Burcu erkeklerini kandırmak çok kolaymış.( Ne kadar doğru bilmiyorum).

Merhabalar. 🩷Kafana taktığın kişiyi kendine aşık edebilir misin?
Bir yerde okumuştum balık Burcu erkeklerini kandırmak çok kolaymış.( Ne kadar doğru bilmiyorum).

Birini kafaya koyup kendine âşık etmek, benim gözümde kontrol değil uyum kurma meselesi. Duyguyu zorla alamam; sadece koşulları iyileştirip şansı büyütebilirim. Ben önce kendimi toparlarım niyetimi net tutar, hayatımı dolu yaşar, saygıyı çizgi yaparım. Onu dinlerim, merak ederim, güveni küçük küçük inşa ederim. Ortak ritim bulununca temas kendiliğinden derinleşir. Olmuyorsa zorlamam; mesafeyi kabul etmek de saygının parçası. Evet, çekimi artırmak mümkün, ama aşk dediğin karşı tarafın özgürce verdiği bir evet. Hesap, oyun, manipülasyon kısa vadede işe benzer; uzun vadede insana bedel yazdırır. Ben ihtimali büyütür, kararı ona bırakırım.
Eskiden ‘evet’ derdim, çünkü aşkı biraz da bir yarış gibi görüyordum. Karşındaki kişiyi tanımak, onun neye güldüğünü, neye kızdığını, hangi müziği dinlediğini öğrenmek… Sonra ufak ufak adımlar atmak; bir bakışla, bir cümleyle, belki bir tesadüfle onun kalbine dokunmaya çalışmak. Ama yaş aldıkça fark ediyorsun ki, bu iş biraz da senin elinde değil. Birini sana âşık etmek için sürekli uğraşırsan, bu sefer kendi doğallığını kaybediyorsun. O da sana âşık olmuyor, senin onun için yarattığın ‘versiyona’ âşık oluyor. Bu yüzden artık kimseyi zorlamıyorum. Kendim oluyorum, değer veriyorum, hissettiriyorum… Gerisi onun kararı. Çünkü gerçek aşk, planla değil, hisle geliyor.
Eskiden evet ama uzun yıllardır hayır
Yaşlandin ondan. d
Yaşlandık ya da olgunluğa erişip elimizi ayağımızı çektik. 😅
Sende yapacak enerjisi alıyorum. Bence kendini kandıriyon. fd
Yok valla hiç enerjim yok
Feri gitmiş sokan lambası gibiyim
Kendi aydınlığımda kala kaldım
Karanlık, aydınlık derken buradan Aydın olan insanlara selam olsun jsj
Olsun bağalim
Kafama koymadan aşık oluyorlar sonra takıntı yapıyor bazıları daha geçen bir tanesiyle uğraştım durdum ya🤦♀️ bu arada aşk bir hedef değildir yani kafama koyduğum kişiyi kendime aşık etmek ne demek isterse sever istemezse sevmez ki zaten bende kimsenin sevgisine muhtaç değilim
EİC için teşekkürler
İstediğin birini kendine aşık etmek, aslında gerçek bir duygu yerine manipülatif bir çabayı içeriyorsa, uzun vadede sağlıklı olmaz. Duygular doğallıkla ve karşılıklı uyumla en güçlü hale gelir. Aslan ya da balık burcu olsun, hiç fark etmez; herkes farklı bir dünyaya sahip. Birinin hislerini kazanmak için en etkili yol samimiyet, empati ve gerçek ilgi göstermektir. Ayrıca başkasını değiştirmek yerine, önce kendini olduğun gibi sevmen çok daha etkili olur. 🩷✨
Cevap
51Cevap
Edemem hiç aşık oluyorsa olur olmuyorsa kafamdan atarım yumurtanın spermi kovaladığı nerde görülmüş 🤣
Ahahaagaa
Ama doğru 🤣
Çok hemde. d
Böyle saçma şeyler yapmıyorum. Aşk bir hedef olamaz.
Böyle bir iddiam yok aşk öyle ol deyince olan bir şey değil pat diye ansızın ummadık anda değişik..
Hiçbir zaman kafama birini koyup aşık etme çabasına girmedim.
Hiç uğraşamam isteyen bulur gelir bir yolunu.
kendime aşık etmekle uğraşmam seven sevsin
Böyle bişeyle uğraşmam...
Hayır etmem çünkü bu aşk karşı tarafın yıkımı olur gadası
Kafama koyduğum kişiyi en fazla etkilerim. Çünkü etkilendiğim için kafama koymuşumdur zaten. Aşk ilk etapta belli olmaz olup olmayacağı. Zamanla gösterir kendini.
Belki tanıyınca nefret edicez birbirimizden. Yazık değil mi onca duyguya? 🙃
Evet yazık
Denendi onaylandi aslında mantıgı basit
Herkesi elde edebilen biri ise elde edilmesi zoru oyna tam tersi ise kolay edilebilir biri ol hatta ilk adımi sen at
Bir de ilgi alanlarıniz uyusuyor ortak noktalarıniz varsa bundan kolay bir sey yok
Güzel taktikler
🤣🤣🤣not alam
Hayır birinden hoşlanmam bile zorken oldu ki aşık oldum kendimi sevdirmek için çırpınmam. Kafama birini koymam ya da inatta etmem. Çünkü ben şuna inanıyorum:
Seni sevmeleri için çabalamamalısın. Seni kendileri sevmeliler.
Son söz süper
🌱🌷
Aşk öyle bir şey değil karşılıklı çekim lazım , tek taraflı hamleler zorbalık, taciz falana giriyor
Kendini sevdirmek falan da yalan karşıda bir hissiyat uyanmamışsa bak benim kanatlarım var deyip uçsan da nafile 😕
Aynen
Kafaya koymam kimseyi. Kendime âşık etmeye de uğraşmam. Zaten kimsenin kâlbini pış pışlayamam bundan sonra tek odak noktam kendimim.
Maşaallah herkesin ne kadar özel gücü varmış böyle 😂😂
Ahahaha
Yani aşık olması için elimden gelen ilgi değeri gösteririm ama aşık olmuyorsa yapacak bir şey yok
Doruuu
Öyle bir yeteneğimiz yoktur sanırım, zaten böyle birinin beni sevmesi/aşık olması, yarın bir gün başkasına da aynı duyguları besleyeceğinin bir gost olur.
Edemem ben zorla kimseye kendimi sevdirmek için çaba göstermiyorum seven beni doğal halimle neysem o olduğum için sevmeli yoksa bir anlamı yok çok yapmacık olur
Öylesine bir hedef belirlemem çok etkilenirsem az da olsa bir enerji tutuyorsa aşık ederim net. sjdj
Kuzenim balık burcu kandırmak çok kolay özellikle bir kadına karşı...
öyle bi yetenegim yok ya , oyle bi isteğim de yok, ask benim cabamla olacaksa olmasın. o doğal gelisen biseydir. dusunsene biri seni sevmek istemis bunu kabul etmek ve benimsemek kadar güzel bir sey yoktur bence
Edemem, duyguları etkileyebilmek o kadar kolay olsaydı; karşılıksız aşk diye bir kavram hiç olmayacaktı.
Kafama koyduysam bana aşık olsun diye değil ben ona aşık oldum diyedir illa bana aşık olsun diye dertlenmem.
Edemem ben pes eden biriyim bir gün uğraş 2 gün uğraş olmuyo s. et. Balık erkekleri çabuk kanıyor evet kendimden biliyorum djkxkx
Bu bir tık takıntılı davranış şekli bence. Sevmek değil, elde etmeye çalışmak. Elde edince de tekmeyi basmak oluyor sonunda ahsja
Merhaba,
Hayır yapamam! 😅
Elde ederim, düşürebilirim, kız arkadaşım olabilir ama aşk sanmıyorum! 😅
Aslında evlendiğim güne kadar bu konuda hiç uğraşmadım desem? Göz ucuyla bile bakınca ya ne hoş dediğim her kes sırıl sıklam aşık oldu 😅
Zorla güzellik olmaz diye bir şey var ama sevdirebilirim kendimi diye düşünüyorum o da kafa yapılarımız uyuşursa..
İstedikten sonra ederim aslında ama beni ben olduğum için kabul etmeyen birine gerek yok, herkes herkesi rahatlıkla kendine aşık edebilir.
Çok iyi Kafalama işi yaparım. Şıp diye onun hayalindeki kişi oluveririm. Üst düzey dolandırıcılık gibi 😅
Bence bu öyle bir şey değil karşılıklı olacağı varsa olur yoksa çabayla alakalı değil
Öyle bir iddiam hiç olmadı, bu kafada olan insanlar mide bulandırıcı.
İstersem istediğim herşeyi başarana kadar uğraşırım ve sonunda kazanrıım
Gerçekten istiyorsam elimden geleni yaparım bunun dışında bir iddiam yok
Kimseyi kendime aşık etmek istemiyorum ama istersem bakışlarım yeter jfjfk
Boş iş bence ya. Öyle zorlayınca olan şeyler değil bunlar. Kısmetse oluyor jsjs
Hiç öyle bi çabam olmadı ama balık burcu konusu doğru sjdhd
onun için karşıdakinde de kafa olması lazım böyle zor
Valla genellikle ediyorum o benim olacak diyorsam oluyor çok şükür
Eğer gözüyle bakarsa edemem ama gonluyle bakarsa edebilirim
Aşık olan olur. Aksi hâlde hiç zorlamam. Seven zaten beni sever.
Edemezsin. Aşk bence çabalanacak bir şey değil. İnsanın enerjisi ruhu uyumlu olmalı. Ruh eşi demiyoruz ki boşuna. Çabasız tamamiyle hissederek oluşacak bir ilişkiden olursa olur ancak
Edebilirim ama uğraşmam
Aşık olası varsa olur yoksa olmaz aşk nedensiz olur..
Uğraşmam, eskiden uğraşmıştım sonra anladımki, benimkisi sevgi değil sadece hırs, bıraktım artık ve uğraşmıyorum kimse içim
Öyle bir şey yok. Aşk bambaşka bir büyü
Aşk özel duygu.. soru üretmek adına soruyorum..
Yok,, uzak olsun benden aşk meşk işleri
AA nidenn
Beceremem 🙂
Fotodaki herif Survivor ademe benziyor.
Evet
O uğraşsın beni kendine aşık etmekle😇
Aynen öyle
Özellikle denemedim denemek lazım✍🏻
😃.
Kadınlar için çok kolay... Azıcık ucundan göster köle yap 😁
Yok, ben edemem. Öyle bir yetkim de yok. Kalplerin Sahibi'ne ancak duâ edebilirim
aşık olmak kendiliğinden olan bir duygu hayatımda hiç birinin aşık olması için ekstra çaba göstermem olacağı varsa olur zaten
Önemli olan aşık etmek degildir bayan
Bu fazla ideali konuşmak kskdk
hiç öyle çabalarım yok biraz olaydı iyiydi
Hayır aşk uyum ve enerji ile olur.
Ederim.
30 dakika.
Edemem öyle bir yeteneğim yok maalesef
Zorla güzellik olamz büyü yaparım sjsjsjsj
Ederim tecrubelerim var
Hiç öyle iddialarım olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?