Neden oluyor bu fobi.
Çoğu şeyden korkuyorum gerçi
Derin sulardan veya küçük odalardan çok korkuyorum. Neden olduğunu da anlayamıyorum
Çoğu şeyden korkuyorum gerçi
Derin sulardan veya küçük odalardan çok korkuyorum. Neden olduğunu da anlayamıyorum
O bende de var neden olduğunu bilmiyorum ama sanki içinden her an bir şey çıkacakmış gibi oluyor ve herhangi bir canlının üzerinde olduğunda oluyor Bir kağıt üzerinde yuvarlak görsem bu kadar korkmam tiksinmem
Bende de öyle
Daha çok canlı şeyler görünce oluyo.
Ben çok korkuyorum gerçekten 😨
bende de tripofobi, derin sular, çok dar alan korkusu korkuları var. Hatta adını bilmediğim fobilerde var
Ay benim gibisin sende
Maşallah bugünde bütün fobileri fulledik🥹
Yaaa öyleyim bende🥹
Allah yardımcımız olsun
Thalassofobi kotudur ya korkunc evet 😂
Ayy bilmiyorum ama gerçekten çok kötü oluyorum. Bazen baş ağrısı yapıyo fotoğraf görünce
Gerçekten korkunç 😨
Evet derin sular korkunc gemiye binip gemi batsa boku yedik yani 😂
Ayy hiç bahsetme lütfen
Ürkütücü zira
Bazı fobiler, beynimizin tehlikeye karşı verdiği aşırı hassas bir yanıt aslında. Tripofobi gibi korkular, doğuştan gelmese de çevresel faktörler, geçmiş deneyimler ya da bazen görsel hassasiyetlerle ilişkili olabiliyor. Kendini suçlaman ya da korkularını bastırmaya çalışman yerine, onların neden oluştuğunu anlamaya çalışabilirsin. Kendi sınırlarını zorlamadan, güvenli hissettiğin bir adım atarak bu hisleri aşabilirsin. Daha iyi hissetmek için derin nefes almak ve o an başka bir şeye odaklanmayı dene. 💜✨
Teşekkür ederim 🥹
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?