Bu ülkede artık ilişkiler aşk sevgi vs bitmiş durumda bunu internetele çeşitli beyin yıkayan karşı cinsi biribirine düşman edecek videolarla (kadınlara da erkeklere de aynı) yaptılar yapıyorlar. İnsanlar verilen gazlarla küçük resimde kendileriyle uğraşıyorlar ben şöyleyim ben böyleyim ben çok önemliyim ben prensesim ben kraliçeyim vs vs.. Sen öylesinde karşındaki ne? bunu hiçbir zaman düşünmüyorlar..
Küçük resimde insanlara sen şöylesin sen böylesin sen prensessin kraliçesin en değerli sensin karşındaki değersiz 5para etmez insan vs denilerek ilişkilker yok edildi ve bundan sonra dahada kötüleri olacak bunlar başlangıc..
Büyük resimde ise aile ve ülke yıkılıyor. Küreselciler Şeytan tarikatı Yeni-Dünya-Düzeni projesiyle dünya düzenini alt üst etmeye davem ediyor.. bunlar bazı detaylar dı genel bilgi.Öncelikle nedne kendini değersiz hissediyorsun bunu açıklamamışsın? ne konuda değersiz hissediyorsun? neden böyle düşünüyorsun bir olay mı oldu? sebep nedir?
Değersizlik hissiyle başa çıkamazsın ! sana yalan dolan laflar edenler boş konuşuyorlar. * * * Değer görmek istiyorsan önce ! Sen karşındakine "değer verceksin" !!! ama doğru insana değer vereceksin ki karşılığında değer göresin !! ince ve çok önemli detay dengedir bu? bazı embesil yarım beyinli tiplerin yazılarını gördüm, kadınları tamamen yanlışa yönlendiriyorlar, sen çok değerlisin sen süpersin senden başka değerli yok en büyük sensin :-) (bu kafayla gidenler bol bol dvarlara toslarlar, duygusal uçurumlardan aşağı uçarlar, akılsınzlardan akıl alanlar aptallardır beyyinsizlerdir dikkat et) ..
buarada bu değer konusunu hangi anlamda sordun detay YOK? kendin ne istediğini detaylı anlatamamışsın? AŞK'ta değersizlik mi? İŞ'te değersizlik mi? detay YOK? burada kesiyorum.. ben çok kısaca insan ilişkisinde aşkta sevgide değer konusnuda 1 2 kelime yazdım detayla rçokd erin ve uzun.. KESİYORUM.12 Yorumla- 9 ay
Mutlaka bir sebei olmalı? ama seni tanımadan hal ve hareketleri kişşiliğin görmeden bir şey söylemek zor.. Belki hatalı davranışların var belki konuşma şeklin hatal sorunlu belki kişiliğinde bazı sorunlar var bilemiyorum? İnsanlar sani sallıyor görmeden gelioyor önemsemiyor değersiz davranıyorlarsa mutlaka sende düzeltmen gereken birşeyler vardır.. Bunun detaylarını seni görmeden sohbet etmeden konuşmadan tanımadan söylemek zor? her insana karşı ortak hatalar yapıyorsun sanırım? aynı hataları yanlış hareketleri vs vs? bilemiyorum.. seni tanımadan bir şey söylemek zor İrabisi.. Sen kendinde bu hataları eksikleri yanlışları göremiyorsun sanırım bu yüzden düzeltemiyorsun gibi.. ?
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayMerhaba, bazen istisnalar olsada bu durum, genelde ince düşünceli , hassas kalpli, mütevazi , kırıp , incitmekten imtina eden kişilerde görülür. Bu durumdan kurtulmanın ilk adımı kişinin kendi varlığının önemini kavramasıdır. Yaratılmışların en şereflisi insandır ve insan bu şerefe sahip olduğunu çevresinde ve dünyada hiçbir kimse olmasa bile her zaman bilmelidir ve bunun idrakinde olmalıdır. Yani insan birey olduğunun farkına varmalıdır sonrasında farkında olduğu birey bilinci ile her şeyden önce kendine saygısı olmalıdır işte her şey bununla başlar Kendine saygısı olan bir birey kendini değerli hisseder varsın insanlar ona değer vermesin Hatta ona kendini değersiz hissettirecek sözlerde ve davranışlarda bulunsun Kendine saygısı olan bir birey için artık bunların hiçbir önemi kalmaz başlangıcımız bu şekilde devam etmek isterseniz konuşuruz.
13 Yorumla- 9 ay
Esasen senin vermişliğinin karşısında tam tersi yönde olumlu karşılıklar görmen gerekirken , bu duruma maalesef demek durumundayım , insan psikolojileri ve insanın taşıdığı nefs neticesinde sonuç bu şekilde oluyor. Sen çevrene özverini verdikçe, kendinden taviz verdikçe aslında içsel bir yorgunluğa giriyorsun , insanlar mutlu olsun memnun olsun , kırılmasın incinmesin çabalarının neticelerini onlar üzerinde memnuniyet olarak gördükçe anlık mutluluklar yaşıyor ve bunun sana iyi geldiğini düşünüyorsun ama maalesef yoruluyor ve yıpranıyorsun. Bu senin enerjini düşürüyor. Enerjin düştükçe bu çevrendeki insanlarda insanların senin üzerinde bir etkisizlik hissi oluşturuyor. Bu etkisizlik ve enerji düşüklüğünün uzun zaman sürmesi neticesinde kendini değersiz hissetmeye , özsaygını kaybetmiştik içinde buluyorsun kendini. İnsanların hayatını tatmin etmeye çalışırken , onları hayatın koşuşturmacasına yetiştirmeye çalışırken , kendine yetişememiş , kendine yetememiş , kendini geri bırakmış oluyorsun. Bunun sebebi hayatında hep insanlar eksik kalmasın diye onları tamamlamaya çalışman yatıyor. Tüm bunlar , kendin için kendine geç kaldığın anlamına gelmiyor. İnsan kendi değerini kendisi oluşturur. Bir duruşun , bi takım prensiplerin ve kendi düşüncelerine uygun olan tercihleri hayata geçirmekle başlaman çok güzel olur. Zaruret veya sorumluluk gerektiren durumlar dışında tamamen tercihsel bir konuda , o an sırf başka biri bunu istiyor diye , istenileni yapmak zorunda değilsin , gücenir mi? Hayır. Ya gücendim derse? Sende alışık olmadıkları bir durum karşısında önce böyle bir karşılık alabilirsin bu çok olağan. Gücenirse veya gücendim derse , o karşındaki kişinin kendi bileceği iştir. Neden mi? Sen tercihini belirttiğin zaman karşı taraf böyle bir tepki veriyorsa bu durum senin tercihlerine yani sana saygı duyma konusunda sıkıntı var demektir bu tarz insanların ne düşündükleri umurunda olmasın.
- 9 ay
Bir kaç kez sonra senin yenilenişine alışacaklar ve sana gerçekten değer verenler kalırken , yapay olarak çevrende olanlar kaybolmaya başlayacaktır. Böylelikle , nitelikli insanlarla hem hâl olmanın güzelliğini dinginliğini yaşayacaksın. Mesela bu gün seninle bir şeyler içmeye gidelim ya da bu gün sana çaya geleyim dedi ama o an gerçekten ne buluşma ne misafir alma gibi bir durum içinden gelmiyor. Nezaketli bir şekilde , canım, tatlım , arkadaşım , abla , yenge vb. Kimse artık karşındaki bir hitab ile başlayıp kusura bakma bu gün ben müsait değilim. Diyerek başlayabilirsin. Öyle düşünüyorum ki , biri sana bunu dediğinde içinde bulunduğun durum, psikoloji, sağlık durumları her ne olursa olsun, tamam deyip , bir pervane gayret içinde oluyordun. Yine ol , ama olmak istediğin zaman ol. İçinden gelmediği zaman nezaketle müsade iste , bak bir kaç kez sonra , karşıdan aldığın pozitif yaklaşımlardan önce, kendinin rahatladığını dinginleştiğini Durulduğunu hissetmeye başlayacaksın. Yalan bir açıklama yapmayacaksın kesinlikle bunun için kendini sakın yorma kısa öz, tatlım , başka bir gün yapalım , bu gün müsait değilim , kendimi iyi hissetmiyorum demek yeterli olacaktır. Çok ısrar ederse. Lütfen , önemle rica ediyorum. Bu gün olmaz. De ve artık bu cümleden fason taviz verme. Olur mu. Kararlı durduğun zaman karşının en iyi etkilendiği durumu oluşturmuş olursun. Başlangıc olarak bunları yazdım , yazmak istersen seninde yazılarınla paylaşımlarınla sürecin iyi ilerleyeceğini ümid ediyorum.
10 ayDeğersizlik hissi herkesin zaman zaman yaşadığı bir şey, bende de oldu. Önemli olan, o hissin seni tamamen ele geçirmesine izin vermemek. Ben genellikle şöyle yapıyorum: Kendime, yaptığım küçük şeyleri hatırlatıyorum. Mesela birine yardım ettiysem, zor bir günün üstesinden geldiysem, ya da sadece ayağa kalkıp devam ettiysem… O anlar küçük gibi görünse de, aslında değerimi hatırlamamı sağlıyor.
Ayrıca, kendine biraz zaman tanımak gerekiyor. Hemen her şeyin süper olmasını beklemek zorunda değilsin. İyi hissetmek bir süreç, sabırla ve kendine şefkatle geçiyor
10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çıkamazsın. Seneler oldu. Her duyguyla başa çıktım. Ama bu duyguyla başa çıkamadım. Çünkü insan kontrol edemediği şeyden korkar. Ve bu hissi de kontrol edemediğimiz için aşamayız. Geçmiyor. İzi kalıyor ama zamanla azalıyor acısı. İlk günkü gibi kalmıyor.
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Değersizlik hissi gerçekten zorlayıcı bir duygu olabilir 🌧️. Ancak unutma, bu his genelde bizim iç konuşmamızın bir yansımasıdır, yani şefkatle ve biraz da sabırla üstesinden gelebilirsin 🌱. Kendine hatırlatman gereken en önemli şey, olduğun halinle değerlisin. Herkesin zaman zaman hissettiği böyle duygular normaldir ve senin insan olduğunu gösterir.
Kendine sevdiğin şeyleri hatırlatan minik notlar yazabilirsin, ya da seni mutlu eden aktivitelerle meşgul olmayı deneyebilirsin. Ama en önemlisi, bu sürecin bir yolculuk olduğunu unutma. Kendine zaman tanı, değerini fark etdikçe o his yavaş yavaş azalacak. Kendine yumuşak yaklaşmayı hak ediyorsun 💛.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 10 ayHissettiren birileri vardir kesin selamı sabahi
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
10 ayKendine inanmak ilk adım için önemli bu konuda..
00 Yorumla
10 ayDeğersizlik hissiyle başa çıkmanın yolu, değeri başkalarının bakışlarında aramaktan vazgeçmektir.
Çünkü gözünü dışarıya diktiğinde, en küçük eleştiri bile seni yıkar. Ama kendi içinde, sadece var olduğun için değerli olduğuna ikna olduğunda, dışarıdaki onay yalnızca bir ilave olur temelini sarsamaz.40 Yorumla
s 10 ayDeğersiz hissettiğinde önce dur, nefes al. Bu duygunun seni tanımlamadığını hatırla.
Kendini başkalarıyla kıyaslama, küçük başarılarını yaz, kendine minik iyilikler yap.
Bu his geçici, sen kalıcısın.
Kim ne derse desin kendini sevmekten vazgeçme bence. İnsanlar kendi kusurlarını örtmek için başkalarını hedef olarak gösterebilir.10 Yorumla
10 ayNeden değersiz hisettigine bak
Issiz misin veya dış gorunusle mi alakalı ya da cahil mi hisediyorsun saf mi veya kendini gelistirememis vs vs bunlarsa çözümü kolay hareketi geçmek birseyler yapmak bu konularda olacaktir eğer psikolojikse ailevi travmayla alakaliysa psikolog yardımcı olur birkaç aya duzelebilir
ya da bu da değil bi kişi seni böyle hisettiriyorsa onu hayatindan cikart
11 Yorumla- 10 ay
Çıkarttım ve daha değersiz hissediyorum kariyer olarak benden üstün olduğu için ama zaten üstüne de engel yedim.
Değersizlik hissi genelde yılların birikimi olur, bir anda gitmez ama yönetilebilir. İlk adım kendini eleştirirken yakalamak ve o sesi durdurmak. Küçük başarılarını not et, görünce etkisi büyür. Sana iyi gelen insanlarla iletişimde kal ve kendini zorlamadan küçük hedefler koy. Değer, dışarıdan değil senden başlar.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
10 ayÖnce ne konuda ne hakkında değersizsen o konu hakkında bilgi ve tecrübe elde ederek değerli biey haline gelin..
Herkes herkese göre değersiz ya da bilgisiz dır. Değerli ve bilgili olmak için merak ettiğin ya da eksik hissettiğin konularda bilgi edin değişik değişik kaynaklardan, tecrübe edin hata yap bilgili, kültürlü deneyimli ol o zaman değerli olun..
00 Yorumla
10 ayDeğersizlik hissi herkesin zaman zaman yaşadığı bir şey. Böyle hissettiğinde kendine sert davranma, çünkü bu his geçici. Kendini kötü hissettiğinde, yaptığın güzel şeylere, başardıklarına odaklan. Kendini başkalarıyla kıyaslama, çünkü herkesin yolu farklı. Güvendiğin birine konuşmak da iyi gelir. Kendine zaman tanı ve sevdiğin şeylerle meşgul olmaya çalış. En önemlisi, kendine karşı nazik ol. Sen değerlisin, bunu unutma.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
10 ayHayatının bir doneminde egoist narsist birisiyle tanistiysan bu hissi ona borclusundur... özellikle bu aileden biriyse bu hissi arada sırada hissedersin... açıkçası o kişi veya kişileri hayatından çıkarıp atmadiktan sonra bu histen biraz zor kurtulursun
00 Yorumla
10 aybana da iki gün onceki eski sevgilim uyguluyodu degersiz hissettiriyodu bende ayrıldım ama tek iyi etkisş spora ve diyete baslamam oldu 5 kg verdim bile ayrılldıgım için cok mutluyum toksik insanlardan uzak dur ve her zaman ben harikayım ben kraliçeyim de kendine sen değerlisin.
00 YorumlaDeğersizlik hissi geldiğinde önce kendine şunu hatırlat. Bu bir his, gerçek değil. Başkalarının seni görme şekli, senin öz değerini belirlemez. Güçlü olduğun yönlerini yaz, küçük başarılarını bile kutla. Kendine zaman tanı, iyileşme süreç ister. Sana iyi gelen uğraşlara yönel, seni destekleyen insanlarla bağ kur. En önemlisi, kendini başkalarıyla kıyaslamayı bırakmalısın kendi yolunda ilerleyen biri her zaman değerlidir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
10 ayİnsan kendi değerinin farkına varınca aslında dışardan bir onay bir değerlendirme bekleyişine girmiyor.. Gördüklerimizin farkında ve yaptıklarımızın bilincindeysek, değerimizi bilmemiz zor olmaz ki zaten..
Değersiz hissettiren kişilerede o mutluluk ve kazanç hissini ben vermem, aynı şekilde devam ederim 🙃
Çokta takmam yani kim bana ne kadar değer biçmiş, bu onun sorunu banane 😀
05 Yorumla- 10 ay
@Selinawoman ya ne kadar güzel açıkladınnn🥰 aynen öyle aslında kendimize değer verirsek etraf çevrenin dediği çokta önemli olmuyor 🥰
- 10 ay
@Bilmiyirumbakalm aynen öyle 🥰
Şu onaylanma isteğinden vazgeçersek bi kopabilirsek çoooook daha mutlu hayatlar yaşayacağız 🤩 - 10 ay
Kesinlikle sadece onaylanma isteğinden ziyade , kıyaslamayın da insanlar hayatından çıkarsa çok mutlu olacaklar 😻😻
- 10 ay
@Bilmiyirumbakalm sorunları bulduk işte 😌
Şimdide uygulama vakti 😌😌 - 10 ay
Kesinlikle 😼😼
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayÇıkma kendini soyutla ve değersiz hissettiren kişinin aslında yaptıklarıyla kendi değerini ortaya koyduğunu düşün? Akıllı bir insan yanlış yapanların yanlışlarından kendine pay çıkarmaz! O onun karakteri o böyle bir insan diyerek kendini resmin dışına çeker ve izler...
00 Yorumla Mükemmel, hatasız, kusursuz olamayacağınızı kendinize hatırlatarak, başkalarının elde ettikleriyle ilgilenmeyerek, bu konuda sizi tetikleyen platformlar arkadaşlar ya da yayınlar her neyse onlardan uzaklaşarak, her küçük adımınızı kıymetli görerek kendinizi sürekli eleştiren iç sesinizle anlaşma saglayarak.
00 YorumlaKendine özen bi kahve yap en köpüklü güzelinden bi fincana koy bi güzel şarkı aç yavaş yavaş yudumla tütsü yak kahveni içerken tadına vara vara iç eşsiz olduğunu hatırla her şeyin gelip geçici olacağını unutma güzel bir şey olmasa kötü bir şey olsada her zaman geçicek ted videosu seyret bu konu hakkında çok iyi profesörler konuşuyor.😊umarım yardımcı olabilmişimdir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ay36 yaşındayim ben de yıllardır bu girdabın içindeyim. Evdeyken iyiyim ama dışarıya çıktığımda çok ağır ve saçma duygularla kendimi değersiz hissediyorum. Simdi hayal ettiğim bölümü okuyorum bir nebze olsun iyi geldi ama tam anlamıyla değil tabi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı.
10 ayKendime değer vererek yani ben karşımda kimi görmek istiyorum Nasıl kişilere değer veriyorum o huyu kendime edindiririm ondan sonra bir de faydalı olacak bir şeyler yaparım başka insanlar için de
00 Yorumla
10 ayEn temele git, zamanında bir annenin senin için geceleri uykusunu heba edip günlerce uyulmadığını, onun için ne kadar kıymetli olduğunu... Sadece bu senin ne kadar değerli bir prenses olduğunu hatırlatmaya yeter bebiş ☺️
00 Yorumla
10 ayBunu sağlayan her kimse ondan uzaklaşarak ve kendine sevdiğin şeyleri sorup, onlarla devam ederek..
Hayata bir kere geliyorsun, istediğini yapmakta özgürsün ve senden bir tane daha yok. Bunun bilincinde olursan, bunu aşabilirsin.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Değersizlik hissi çoğu zaman geçmişte duyduğun sözlerin iç sesine dönüşmesidir, gerçek kimliğin değil. Kendine küçük ama somut başarı alanları açıp sınır koydukça o ses zayıflar, sen güçlenirsin.
00 Yorumla
10 ayKendine değer vermelisin kendini değerli görürsen başkasının sana değer vermeyişini sorgulamazsın. Çünkü sen zaten kendini değerli görüyorsundur.
00 Yorumla
10 ayBaşa çıkamazsın, başa çıkmaya çalıştığında "neyi kanıtlamaya çalışıyorum" diye bir düşünce belirir ve çıkmaza girersin. bununla yaşamayı öğrennmelisin.
00 Yorumla
10 ayZordur, bunun altında yatan sebeplere inmek gerekir sorun her neyse onun üstüne telkin yöntemi ile bir noktaya gelirsin fakat İnsanı en iyi kendisi tanır bilir, kendini sevmek kabul etmek çok önemli
00 YorumlaRabbim kimseyi değersiz olsun diye yaratmadı. Değer yaratandan gelir. Sen Allah'ın razı olacağı bir hayat yaşamaya gayret et Allah seni değerli yapar.
00 Yorumla
10 ayMerabalar, değersizlik hissine hangi zamanlarda kapılıyorsun.
01 YorumlaEn başta kendinizi tanıyarak başlayın.
Sonra hayatta küçük hedefler belirleyip başarın kendinizi iyi hissedeceksiniz.00 Yorumla
10 ayDeğersiz hissettiren ne onu bulmak lazım birisi mi bir şey mi bir olay mı neyse artık onun üzerine giderek çözmeyi deneyebilirisin.
00 YorumlaBu his insanı yanlış yolada sokar özelikle kadınları lütfen değersiz olduğunuzu hissetmeyin siz olmasaydınız biz var olamazdık 🌸
00 Yorumla
10 ay1- Maddi gücüne göre kendine yeni şeyler ( Araba, telefon, elbise, aksesuar vs. ) al.
2- Hobiler edin.00 Yorumla
10 aySiz erkeklerin yalnızlığını 1 hafta yaşarsanız harbi kendinizi asarsınız bu kadar ilgi gördüğünüz halde değersiz hissediyorlar lükse bak
01 Yorumla- 10 ay
En "çirkin" en kötü kızın bile dm kutusunda 5-10 kişiden mesaj vardır bi platformda ismini kız yapman bile en az 2-3 kişiyi seninle ilgilenmesi için yeterlidir sadece sosyal medyada bile bi kadın gerçek yalnızlığı tatmamıştir öte yandan hayatta bile bi kıza ila biri değer verir yâda veriyormuş gibi davranır aynı şey erkekler için geçerli değil bu kadar gerçeklikten Uzak olma
kafanızda hedeflerinizi dünyada yapabileceklerinizi aklınızdan ayırmayın değersizlik ya da intihar hissi gidecektir
00 Yorumla
10 ayTek bir yol var. Zor ama imkansız değil..
Güne güzel başlamayı dene. Aynaya bak ve en güçlüyüm de ! Bu seni güçlü yapacaktır..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Terapisiz geçeceğini düşünmüyorum kendine değer vermeyen birine canımsın desem canın çıksın diyorum sanıyor jdjdjd benden uzak olsun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben de öyle hissediyorum.
Sanırım her şey biraz kendimize vakit ayırmak ve değer vermekten geçiyor.
Çevremizdeki insanlara fazla değer vermekte yıpratıyor bizi.00 Yorumla
10 ayCok kotu bise Şu an bendede var ise yaramaz bos biri gibi hissediyorum kendimi ozellikle bu saatlerde
00 Yorumla
10 ayOlumlu yönlerinin farkında olmak, kendini takdir etmek
10 Yorumla
10 ayKendine değer vererek insanları umursamamayı öğrenerek
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Herkesin aynı şeyi yaşadığını anlarsan kolayca başa çıkarsın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
10 aykimseye değer vermeyerek çünkü kimse hak etmiyor
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayBu hissi sana yaşatan herkesten uzak durarak başla.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zamanla geçer bazen tekrar eder sonra yeniden geçer gider
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayKim seni değersiz hissettirdi merak ettim doğrusu. Tatlim bir ara ben de bu hisse katılmıştım hatta ağlıyordum sonra dedim ki kendime kimler icin üzülüyorum ben ya deger vermiyorlarsa vermesinler ben kiymetliyim kim bana o hissi hissettirdiyse ben de onlara yoklarmis gibi davrandim. Simdi arayip sorma derdindeler sen onlara siz kimsiniz çekeceksin hayatina bakacaksin hep kahkaha hep bi tebessum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayNasıl bir çocukluk geçirdin. Cevap orada muhtemelen
00 Yorumla
10 ayDeğersizlik hissini aşılayan kişiyi hayatından silerek başedebilirsin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
10 ayKendini ve yaptıklarını başarılarını takdir ederek
00 Yorumla
10 ayİlk önce kendini sev ve kendine çok değer ver gerisi geliyor..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Beni değersiz hissettiren kim varsa hayatımdan dışarı atarim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 aySana değer veren kişiler ile muhattap olduğunda değersiz hissi yaratanlari uzaklastirfiginda
00 Yorumla
10 aySenin Değerini Bilen Birini Bulmalısın ❤️❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayÇıkamazsın, tamamen psikologların sıktığı kolpalar. Pozitif ol, kendini değerli hisset✨ hayatım boyunca o eksiklik duygusuyla var olmuşsam şimdi o değeri kendimde nasıl bulayım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayZor bir duygu. Hele bir de üstüne herkesin senden daha iyi olduğunu görüp senin yerinde saydığını görmen.
00 YorumlaKıymet görmediğin her yoldan dönmelisin. Kendine olan öz saygın için bu gerekli. Yoksa zamanla değersizlikle başlayan döngü seni bir çok duygusal çöküntüye sürükler. Sence değer mi?
00 Yorumla
10 ayDeğer görerek bilmediğin bir duygu ile nasıl başa çıkılır ki bu zamana kadar hiç değer görmedim sevilmedim bilmiyorum nasıl bir duygu hayat herkese adil davranmıyor keşke eşitlik olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBeyhan Budak'ın videolarını izleyebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 aySevgilin varsa sana o değeri verip hissettirebilir
00 YorumlaBununla başa çıkması zor bulunduğun konum, statü, potansiyel, yalnızlık seviyesi gibi bir sürü faktörden etkileniyor.
00 YorumlaDüzgün size değer veren bir sevgili ile başa çıkılır. O hayatınıza girdi mi zaten halleder onu üzmeyin yeter ki. Yoksa gözlerinizden yağmur fışkırır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayçok şey denedim çok şey okudum çok şey yaptım... önce bi içini ferahlatman lazım ve İnan bu da sadece Allah'ı anmakla duayla oluyor... biraz kuran oku bi abdest al, bi 10-15 dj sadece kuran oku.. sonra konuşulur
00 Yorumla
10 ayKırk gün boyunca ayna karşısına geç kendime aşığım de günde yüz defa o zaman seveceksin kendini denedim ve başarılı oldum
00 Yorumla
10 ayKendine değer verince başkalarından değer görmek istemiyorsun değer görmek istediğin kişiyi değerli görme
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat