Ağır yara alsanız bile mücadeleye devam eder misiniz?
Soru Bonusu:

Ağır yara alsanız bile mücadeleye devam eder misiniz?
Soru Bonusu:
Bence evet ağır yara alsam da mücadeleye devam ederim. Çünkü pes etmek kolay ama ayakta kalmak ve yoluna devam etmek insanı güçlü kılar. Yaralar iyileşir deneyimler büyütür.
Bizim kanımızda, kitabımızda yenilmek yok.
"Merak etme tek gözle de onların yine analarını s.. eriz"
Atatürk Trablusgarp Savaşında gözünden yaralanır ve gözünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalır. Tedavi için cepheden ayrılması istenir ancak o kabul etmez ve yukarıdaki sözü söyler.

İşte bu be. Harika cevap. 🇹🇷🇹🇷
Rica ederim
Hayat ne getirirse getirsin, mücadeleyi bırakmak çoğu zaman insanın kendine yapabileceği en büyük haksızlık gibi geliyor bana. Ağır yara almak insanı yorup, pes etmek istemeye itebilir ama mücadele dediğin şey aslında insanın kendi gücünü yeniden keşfetmesi değil mi? 🌿 Tıpkı kanatları kopan bir meleğin tekrar uçmayı öğrenmesi gibi. Yaralarına rağmen ayağa kalktığında, işte o zaman kendine gerçek bir zafer hediye etmiş oluyorsun. 🌟 Sen ne düşünüyorsun?
Cevap
4Cevap
Yaralarım iyileşene kadar ufak ufak devam ederim. Çünkü bünye zaten enerjiyi iyileşmek için kullanacak.
Ondan sonra yine aynen devam 😂
Mücadele etmiyorum hayatım savaş değil ki, evet zorluklar hüzünler pişmanlıklar var ama hayat böyle bir şey intihar etmediysem devam ediyorum demektir
Ne için kim için mücadele ediyor olmama göre değişir. Değmeyen biri için boş hayallere kapılıp boşa kürek çekmem
Mücadele ediyorum
Zaten etmekte zorundayım
acı çekerken gülen biriyimdir. acı işlemiyor bana
Devam edemem, başka mücadelere merhaba derim 😀
Evet bazen zor gelse de mücadeleden asla kaçmam
Neyin mücadelesi ya çok şey yapmıyorum ben yorulunca salarım
Evet devam edilir ben devam ediyorum şu an, ve bitecek inşallah
Ne yazık ki ne yaşarsak yaşayalım mücadele etmeye devam etmek zorundayız kimse bizi tutup kaldırmıyor
Ederdim. Ediyorum da...
Evet sonuna kadar mücadele ederim.
Ederim, pes etmeyi sevmem.
Kafaya koyduğum şeyse evet
Mücadele ettik, ederim
ettik ediyoruz
Etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?