Hayata karsı kendını kapatma lütfen sana kotu tecrubeler yasatan kişiler yüzünden yeni gelecekleri bundan sorumlu tutamayız ama elınde cok buyuk bir tecrube bırıkımı oldugundan secımını yaparken filitrelerını daha hassas ayarlayabılırsın
Illakı insanlara guvenek ıcın bır cok sey paylasmak gerek cunku tek atımlık kursundur ama hıc biseye sans vermeyecegım 8 mılyar ınsanın 8 ide aynıdır demek kendımıze zarar yaratır
Kusura bakmayın lutfen sadece fıkır ve tavsıye verdım ıhtıyacınız vardır yoktur tamamıyle almak sizin secımınız cevap verdıgınız ıcın soruma tesekkurlerımı sunuyorum rahatsızlık ıcın uzgunum 🙏🏻☺️
Beni en çok etkileyen şey birinin samimiyetiyle söylediği cümlelerdir. Öyle süslü ve büyük cümleler olmasına gerek yok, içten gelen bir "Seninle olmak kendim gibi hissettiriyor." dese, dünyalar benim olurdu. ✨ Kalbe dokunan, gösterişli değil ama gerçek duygularla söylenmiş sözler etkiler. 🌊 Fotoğraftaki sahilin huzuru gibi, sade ama derin.
Genelde başlıkda degıl soru iceriğinde sorular sorarlar en azından ben hep öyle denk geldim aynı cumleyı hem başlığa hem acıklamaya yapanlardada biraz ıq düşüklüğü oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden baslıga bakıp ılgınızı cekerse iceriğini okuyarak icerigine cevap vermek daha saglıklı 😌🙏🏻
En İyi Cevaplar