İçimdeki bu his nedir?

İçimdeki bu hislere anlam veremiyorum, sevgi mi, bağlılık mı , hırs mı? Onu seviyorum gibi ancak geleceğimi olmayacağımı. çok net biliyorum, bu yüzden ondan kaçıyorum. Hayatımda ilk defa birisinden kaçıyorum bile isteyerek, normalde bu tür insanlardan uzak dururum veya lafımı söyler giderim ama onunla olan bu bağ, bilmiyorum nedir. Kendiside bunun farkında, ancak gururum izin vermiyor ona içimdeki hissleri itiraf etmeye, paatlayacak bomba gibiyim. Bir yerde duramıyorum , saatlerce geziyorum, arabayla olsun, ayakla olsun kaçıyorum bu hislerden sanki. En son konuştuğumuzda ailesiyle sorun olduğunu söyledi ve başka şehre taşındı iki aylık, ondan sonra ertesi gün ben başkasının ismiyle kendi numaramdan yazdım ve bana engel attı. Üzerinden 3 hafta geçti, engeli kaldırdı, durumlar paylaşıyor bakıyorum sonra siliyor. Şimdi ona oyun oynuyorum, hafızamı kaybetmişim gibi, ve oda inanmış durumda. Ancak ikimizde gerçekleri bilmemize rağmen bunu devam ettiriyoruz. Ne yapabilirim arkadaşlar? Yardımınız lazım. Lütfen
İçimdeki bu his nedir?