İnsanın hiç bir işi yolunda gitmez mi o kadar emek ve çaba varken?

Ne yapıyorsak elimizde patlıyor. Çok yoruldum hayta savaşı vermekten yıllardır. Bir rayına oturmadı hiç bir şey. Eşimle normal insanlar gibi çalışıp para kazanmak istiyoruz o da nasip olmuyor. Eşim saha çalışanı daha doğrusu etkinlikleri dışında mecburiyetten çalıştığı bir iş. Sunum kabiliyeti insanlarla diyaloğu gayet başarılı ve ayrıca insanlar tarafından da sempatik bulunur. Çok naif ve iyimser bi ses tonu var kalbi de öyle zaten. Ne oluyorsa tam satış yapmaya ikna ediyor imzalar atilacakken işi bozuluyor. İşin komik kısmı iki lafı bir araya getiremeyen insanların da tam tersi satış yapması onu çok yıpratıyor. Benim işlerimde de benzer durumlar söz konusu proje alıyorum hatta müşteri arayışına ben girmiyorum onlar beni arıyor. Hersey konuşuluyor iş tam olacakken direkten dönülüyor. Ve bu uzun zamandır böyle. Canımı sıkan potansiyeli olmayan insanların bir şekilde bir şeyleri basarması. Asıl işini layığıyla yapanların avucunu yalaması çok yoruyor beni. Bu nasıl bir şey anlamadım üzerimizde karabulutlar geziyor. Bu anlattıklarım sadece iş mevzularına ufacık şeylerde bile böyle. Her şey ters gidiyo 2 yıldır düzeliyoruz bir türlü. Aynı deneyimleri yaşanlarin fikrini merak ediyorum. Ve de nasıl baş ettiklerini biz nerde hata yapıyoruz?

İnsanın hiç bir işi yolunda gitmez mi o kadar emek ve çaba varken?