• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Kendinizi tamamlanmış hissediyor musunuz?

Nightwalk35
Nightwalk35 Takip Et
Master Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
18
Yapay Zekaya Sor

İnsanı ne tamamlar? Hani bi boşluk oluyor ya içinde. O boşluk hissi nasıl geçer mesela?

Kendinizi tamamlanmış hissediyor musunuz?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • vfor_v
    vfor_v Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 501 cevap paylaştı.

Ben oldum diyen olmamıştır. Gelişimin sonu yok, hayallerin de, öğrenmenin de.
    Tamamlanmış hissine en çok yakınlaşacağımı düşündüğüm olay hayırlı bir evlat yetiştirmek. Buna da oldukça uzağım şimdilik

1
    3 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

İnşallah başarırsın

Yorumla
    • vfor_v
      vfor_v
      10 ay

İnşallah sağol

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

:)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• TaşDuvarlar
    TaşDuvarlar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    10 ay

Hissetmiyorum ve sanırım hiçbir zaman da tamamlanmış hissedemeyeceğimi yavaş yavaş kabulleniyorum. Çabam tamamlanmak için değil bahtiyar olmak için. Had bilmek lazım, insanız sadece ve burası dünya. Burada her şey noksandır, burada işler hep yarım kalır. O his hiç geçmeyecek, kanıksayacağız.

2
    2 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Bir noktada haklısın ever

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Evet

Yorumla
  • Blue-world
    Blue-world Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay

İçimdeki boşluk, belki de gerçek bir bağ, derin bir anlam ya da kendimi tüm yönlerimle var edebileceğim bir alan arayışından doğuyor. O hissi de bir eksiklik olarak görmüyorum.

1
    7 Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      10 ay

O his ise anlaşılıp dinlenildiğinde hafifler.
      Geçmesi için önce ona yer açmak, sonra da kendinle ve hayatla daha gerçek, daha derin bir bağ kurmak gerekir.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Derin bağ kurmayı unuttum sanırım

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      10 ay

Olabiliyor, normaldir. Günümüzde derin bağlar kurmak önemli elbet. Fakat yanlış kişiyle derin bağlar kurma korkusu yüzünden çoğu insan çekinir oldu nu konuda.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Evet ben de aynı şekilde. Doğru kişi olsun, 1 kere olsun diye düşünüyorum ama o kişi kim işte onu da bilemiyoruz

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      10 ay

Maalesef ki evet, bilemiyoruz. Keşke bilebilseydik...

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

İnşallah diyelim

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      10 ay

İnşallah.

Yorumla
  • 1war1yok
    1war1yok Takip Et
    Guru Yaş: 32
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

ruh eşi tamamlar onu

1
    6 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Ruh eşi diye bişey var mı gerçekten

Yorumla
    • 1war1yok
      1war1yok
      10 ay

var çok kez şahit oldum başkalarında

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

İnşallah vardır

Yorumla
    • 1war1yok
      1war1yok
      10 ay

ins denk gelirsin sende 😁

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

İnşallah teşekkürler sen de

Yorumla
    • 1war1yok
      1war1yok
      10 ay

amin 🙂

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
10 ay
  • Kendini tamamlanmış hissetmek bazen uzun, karmaşık bir süreç olabilir. Bu his genelde anlamlı bir amaç, sevgi dolu ilişkiler ve kendinle barışıklık sayesinde oluşur. O içindeki "boşluk" hissi, çoğu zaman bir şeylere anlam yükleyemediğimizde ortaya çıkar. Belki de hayatta ne istediğini sorguladığın bir dönemdesin. Küçük bir tavsiye; kendine karşı sabırlı ol ve bu dönemi bir keşif zamanı olarak gör. 🌱✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

23

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.

Hayır tamamlanmadım hiç

2
    0 Yorumla
  • Variantic
    Variantic Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay

Geçmez, geçtiğini sanan açık ve net ya pes etmiştir ya aptaldır.

1
    37 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Neden geçmez?

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

İnsanın her arayışı tatminkarlik yani huzura yöneliktir. Tatmin duygusu doyumsuz bir varlığın huzur bulabilmesi arayışını sonlandirmasiyla değil her an değişim içinde olduğunu bilip sabit kalmayı tercih etmeyerek olur. İnsanın içindeki bu boşluk duygusu da bir nevi tatmin temelinde şekillendiği için hiçbir zaman gerçek anlamda boşluğu doldurmuş olamayacaktır. Yalnızca yetinmeye çalışan bir varlık haline gelecektir. Bunu somut kavramlardan ziyade soyut kavramlar olarak ele alıp duygu ve haz etrafında konuşmalıyız.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

İnsanın ruhen tamamlanması sabit kalmak demek değildir ki.

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

Bunu anlatmaya çalışıyorum, ruh tamamlanacak bir mahiyette değildir. Hep bir değişim içindedir.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

İşte ben de diyorum ki değişim olması tamamlanmaya neden engel olsun

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

Şimdi boşluğunu a olarak düşün tamamlayıcıyı b. A değişip bir yeri doldurup bir yeri boşalttıkça b bu dolan yerden çekilip boşalan yeri doldurmak zorunda. Ve bu anın gerçek anlamdaki huzuru yani tatminkarligi için sürekli sürekli sürekli böyle olmak zorunda. Ha a ile b çok mükemmel bir denge yakalar ve bu gerçekten hep böyle devam eder diyelim , senin bu sefer b yi kaybetmemek adına onu tatmin etmen gerekiyor. Ha o da mevcut durumda tamamen her değişime istinaden tatmin oluyordur varsayarsak bu imkansız bir tablo çünkü o b, senin tamamen zıttın bir konumda konuşlanip değişim göstermek zorunda kalır. Ha cahillik ve aptallık dışında tek istisnai durum maladaptive daydreaming

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Her şey her zaman mücadele mi olmak zorunda? Çok mükemmel bir denge yakaladığın bir şeyi kaybetme korkusu yaşamak zorunda mı insan? Bilemiyorum. Çok keskin kanılara varıyorsunuz

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

İnsan geçeceği kimse kalmadığında dahi kendini geçmeye çalışmalı. Diğer türlü bir buhrandan fazlasını bulamaz. Yerinde saymak kendini aşmış kişilerin en büyük ızdırabı haline dönüşür. Korku dediğimiz şey ise zaten mevcut durumun ve halihazırdaki planların aksamasıdır. Ki boşluktan yakınan birinin o boşluğu kapatmış haline bağımlılığını ele alırsak tattigi en güzel lezzetten bir daha geri dönüşü olmayacak şekilde vazgeçmesine amaaan ne olacak sanki denilmesi sadece insanın kendini kandirmasidir. Ayrıca korku en temelinde Kaos ve kozmos farkıdır. Bilinene kozmos bilinmeze kaos deriz ve insan bilmediğinden korkar. çünkü kazanım kadar kaybetme riski de barındırır bilinmezlik. Ayrıca duygu ve arzuların azı çoğu olmaz. Benim içinse zaten bir şeyin azı çoğu olmaz. Ya vardır ya yoktur. 7 prensibimden üçüncüsüdür.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Ya tamam da tamamlanmak ve içindeki boşluğu doldurmak bu demek değil? Ruhen huzurlu hissetmekten bahsediyoruz. Ama ve hedeflerin bitmesi değil. Bence sen soruyu tamamen yanlış anlamissin

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

Sen örnek sun üzerine konuşalım. Eğer o tamamlayıcı senin değişkenlerinle uyumlu aksiyonlar sergilemezse boşluğun dolmaz, aynı şekilde sergilediği diğer ihtimalde sen bu değeri kaybetmemek adına ek bir efor gösterirsin lakin bu normal şartlarda yapmana gerek olmayacağı bir davranış yahut çaba olarak ortaya çıkar. İkinci örnek içinse bir insan durduk yere sanatçı olmak istemez; ya yeteneği ve/veya inancı vardır ya maddiyat kaygısı güder ya popüler bir tutkudur ya itibar ve göz önünde olmak ister vs vs. Yeteneği olduğu ihtimale ilişkin sanatını icra ettiğinde karşılığında hayalini gerçekleştirmiş olmayı bekler. Notalar ya da paternlerce o kişi tatmin edilebilir bir konumda bulunmuş dahi olsa da notalar ve paternler de o kişi tarafından tatmin edilmeli. Yani eğer o kişi çok güzel bir bestenin son notasinin devamını tamamlanmış birakmışca ya da bir sözün ya da bir resmin ardı hayal edilebiliyor da bu kişi tatmin olmuştur ama ortaya koyduğu şey tatmin olmamıştır ve devamı gelir. Buna dair biraz biraz ilgili çok güzel bir film vardı, the gifted diye. orada kadın çok zeki, kendini matematiğe adiyor, çözülemeyen bir soru var, onu çözerse huzura ereceğine inanıyor ve sonunda soruyu çözdüğünde belli bir süre sonra amacı kalmadığına inanıp intihar ediyor. Misal buradaki huzur, soruyu çözebilme ihtimali ve kapasitesi , soruyu çözmek değil. Üçüncü örnek için konuşursak her şey çok iyidir; hayatında aksiyon, mutluluk, barış, maddiyat, aile, başarı gibi her şey vardır. Hiçbir şeyin eksik değil sanıyorsundur. Hayatinda hiç kimseyi hiçbir şeyi kaybetmemişsindir. Gelmişsindir 70 yaşına hala patronsundur, takdir görüyorsundur, hala aktif bir iş hayatın, iyi bir vücudun vardır, annenler de eşin de çocukların da torunların da mutlu mesut yaşıyordur. Hatta ihtimallerde dahi ilk sen öleceksindir ve ölümden de korkmuyorsundur. Boşluk yok sanıyorsundur ama asıl boşluk bu.

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

Bulunduğun konum seni kısıtlıyor. Bu konumun karşılığı olarak belli şeyleri yaparken belli yapamiyorsun. İşlerle ilgilenmen gerek, devretsen itibarın ve gücün eksilecek, artık umrunda değildir belki, hayatındaki günlük minimum 4 saatlik uğraşı uyuyarak geciremezsin. Bu benim öznel görüşüm değil , mizaç olarak varlığın bir tempoya adapte hale geliyor. Balık tutsan büyük olması gerekir, çiçek eksen en güzellerinin açması lazım, eşine ayirsan yıllardır kendinizi ekşi 4 saate göre ayarlamişsiniz zorlama bir ilişki potansiyeline girer, tatile çıksan karşılığını istisnasız almak için en aykırı şeyleri denemeye çalışırsın. Hobi edinsen en güzelini ortaya koyman gerekir. O balığı tutman için iyi bir sabır, olta ve göl kenarı gerekiyor. Bunları saglasan dahi çabana bağlı olmaktan ziyade iş biraz da balığa kalıyor. Her seferinde büyük balık tutamamaya artık alışman gerekiyor ki bu da senin ilk değişimin olarak balık tutmaya yönelik başarısızlığı da varsay ilkesini karşılaman gerektiğini gösterir. Ki her defasında büyük balık tuttuğun gölde herkes her defasinda büyük balık yakalar, ki bu başarı değildir. Diğer örnekler de aynı bunun gibidir. Yani senin verdiğin özveriye ve umduğun beklentiye karşı şekillendirmenden ziyade karşıdaki durumun da şekillenebilmesi ve senin o durumun gereksinimlerini karsilayabilmen gerekir. En leziz yemekler en görkemli buluşmalarda ortaya çıkar. Ki yoldan geçeni de almazlar.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

İyi de her zaman bu kafada felsefik düşünmeye gerek yok bence. İnsan bazen sadece huzur arar. Her şeyin hep daha iyisini, daha yuksegini degil

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

İşte huzur bu arayışta zaten. Huzur, bulabilmişlik değil gösterilen ve karşılanabilmiş çabadır

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Tamam da bunun için de elinde somut bir şeyler olması gerekiyor. Somut veya soyut bir şeyler olması gerekiyor

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

Şeflerin imza yemekleri olur ya da koku tasarimcilarinin imza kokuları. En iyi kokuyu buldum derler, yetmez. Uzmanların beğenmesi lazım, sonra halkın, sonra talep edilmesi lazım, ödül alması, adının anılması, o kokunun geçilmemesi vs vs. Bu silsile hiçbir zaman sona ermez.

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

Somutluk, sadece soyutluğa bulduğun bir kılıftan öteye gidemez.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Çok felsefik düşünüyorsun. Bazen sadece huzurlu hissedersin. Daha basit dusun

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

Bazen sadece huzurlu hissedersin. Bazen-sadece-huzurlu-hissedersin. Her an-tamamen-huzurla-olursun. Fark hu

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Her an tamamen huzurlu olmak diye bişey olamaz zaten. Ben bundan bahsetmiyorum. Genel olarak huzurlu olmaktan bahsediyorum. Hayat ya hep ya hiç değildir her zaman

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

Hayat ya hep ya hiçtir. Belki de görüş ayrılığına en başından beri burada düşüyoruz.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Bazı konularda evet ama her konuda değil. Gri diye bir renk var bu dünyada. Sadece siyah ya da sadece beyaz değil her şey

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

Gri tek şey tanrı ve genetiği elverişli olup belli travmalara da sahip insanlardır

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Yoo aksine beyaz ve net olan tek şey ilahtır

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

Bu senin düşüncen, benim dediğimse tanrının kendi oluşundan kaynaklı.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Yani?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

O ne demek

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

Yani tanrının tanrı olabilmesi için gri olması lazım.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Açar mısın

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Anladım belirsiz konuşmaları seviyorsun ama ben de netlik seviyorum

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

Tanrı ne iyidir ne kötüdür. Ne siyahtır ne beyazdır. Ne baştadır ne sondadir. Hiçbir şeye ait olmadığı gibi her şeye de dahildir. Hiçbir şey o olmadığı gibi her bir şey de ondandır. Tüm ihtimaller dahil. Hâliyle tanrı renksizdir. Siyah ve beyaz tüm renklerin zitliklariyken tüm bu zitliklarin ortası da tanrıdır. Yani 0 noktası.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Beyazdan kastım tüm renklerin birleşimi beyazdır. Her şeyi içinde barındırır çünkü

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

Orantılı olarak barındırır. Tam diğer zıt oran ise siyahtır. Orantisizlik yani mutlak denge ise gridir

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Demek ki renklere yüklediğimiz anlam farklı. Olabilir. Ben siyah ve beyazı netlik, griyi ise belirsizlik olarak düşünerek söyledim

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

Aynı şekilde düşünmüşüz. Orantisizlik mutlak bir denge olduğu gibi belirsizliktir de.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Belirsizlik derken varlığı net anlamında. Allah'ın kendisi hakkında demiyorum

Yorumla
    • Variantic
      Variantic
      10 ay

Mesajlaşsak olur mu? Her seferinde sayfada en aşağıya kadar yorumları açmak zorunda kalıyorum ve gitgide zorlaşıyor.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Peki

Yorumla
  • Orcnnn
    Orcnnn Takip Et
    Guru Yaş: 39
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı.

Benimki hiç geçmeyecek. O boşluğun nedeni kardeşim olmamasıydı.

1
    7 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Tek çocuk olmak

Yorumla
    • Orcnnn
      Orcnnn
      10 ay

Evet

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Kardeşi olan da dertli, olmayan da dertli. Aslında bakarsan insanoğlu halinden hiç memnun olmuyor nedense

Yorumla
    • Orcnnn
      Orcnnn
      10 ay

Birşeyin var olması mı hiç olmamasından daha iyidir, yoksa hiç olmaması mı var olmasından daha iyidir. Herkes farklı cevap verir sahip olamadığına göre.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Bence bu her konu için değişir

Yorumla
    • Orcnnn
      Orcnnn
      10 ay

Ama genel olarak insan sahip olduğunun nankörüdür

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

İşte öyle olmamak lazım

Yorumla
  • Göktuğx_
    Göktuğx_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Nasıl geçer bilmiyorum ama bunu bazen, nadiren hissediyorum. Ama tam anlamıyla hissetmek için de çabalıyorum

1
    0 Yorumla
  • birtiphikayesi
    birtiphikayesi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    10 ay

tamamlanma diyemem. Hayat bir yolculuktur asla tam her seyi bilemezsin bu nedenle ne kadar cok ogrenirsek o kadar iyi

1
    0 Yorumla
  • Mukan34
    Mukan34 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Hayır , bilmem belki iyi yaren ya da başka şeyler

1
    0 Yorumla
  • BalalarBabası
    BalalarBabası Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Ben kendime erdim, bu kadarım. Bundan sonrası maddiyat

1
    0 Yorumla
  • bushido
    bushido Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    10 ay

Maalesef eksiklikler nedeni ile kendimi tamamlanmış hissetmiyorum.

1
    0 Yorumla
  • behişti89
    behişti89 Takip Et
    Master Yaş: 37
    9 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.

İnsan bi deryadır tamamlanmaz özelikle bilgi açısından aldıkça alır öğrenir öğrendikçe bişi öğrenmediğini görür

1
    0 Yorumla
  • matimtrak
    matimtrak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    10 ay

Hissettiğini hissettiğin an tamamlamam8ssindir zaten

1
    0 Yorumla
  • GrushenkaRises
    GrushenkaRises Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Hayır hep bi eksiklik var

1
    0 Yorumla
  • ByWαyɳe
    ByWαyɳe Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    10 ay

Evet hissediyorum

1
    0 Yorumla
  • yakışıklıberkecan
    yakışıklıberkecan Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    10 ay

Kendimi hep bir eksik hissediyorum.

1
    0 Yorumla
  • Lazımbazıhatalar
    Lazımbazıhatalar Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Bilmem hiç tam olmadığım için bilemiyorum

1
    0 Yorumla
  • Çedman
    Çedman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    10 ay

Hayır henüz değil

1
    0 Yorumla
  • ofyaayeter
    ofyaayeter Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 42%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Hissetmiyorum. Tamam olmadım daha.

1
    0 Yorumla
  • SymrnaCityStyle
    SymrnaCityStyle Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Yok be dndnd. Pazılın kayıp parçasıyim.

1
    0 Yorumla
  • güneyjdm
    güneyjdm Takip Et
    Master Yaş: 33
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

Sanırım bu hep devam edecek.

1
    0 Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı.

Hissediyorum

1
    6 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Nasil başardın

Yorumla
    • novel
      novel
      10 ay

Öncelikle sana kötü gelen şeyleri takmamayı öğrenmek lazım. Kendini seveceksin yaşamak güzel bir hayat var elimizde

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Eskisi kadar takmıyorum artık zaten ama illa ki taktığım şeyler de olabiliyor. Senin hiç mi olmuyor

Yorumla
    • novel
      novel
      10 ay

İnsanız elbette hiç olmuyor desek olmaz ama en kısa sürede son verebiliyprum. Tabi çok çok önemli şeylerde nasıl olur bilmiyorum ama zaman su gibi akıyor tadını çıkarmak gerekli yoksa zaman geçtikçe pişmanlıklar başlıyor

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      10 ay

Haklısınız. Teşekkür ederim

Yorumla
    • novel
      novel
      10 ay

Rica ediyorum.

Yorumla
  • Aserehehadejetejebe
    Aserehehadejetejebe Takip Et
    Master Yaş: 34
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.

Hayat devam ettiği sürece geçmez

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    10 ay

Hayır tamamlanmadan olecez bugün yarın

1
    0 Yorumla
  • emre00488
    emre00488 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    10 ay

Hayır

1
    0 Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.

Henüz degil

1
    0 Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.

Henüz değil

1
    0 Yorumla
  • Ahfiã61
    Ahfiã61 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    10 ay

Hissetmiyorum

1
    0 Yorumla
  • Sezencik_55
    Sezencik_55 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay

Hayır çok eksiğim..

1
    0 Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Sevgi

1
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Hayır

1
    0 Yorumla
  • jeezzyyy
    jeezzyyy Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 94%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 640 cevap paylaştı.

Aşk sevgi tamamlar

1
    0 Yorumla
  • MsBetty
    MsBetty Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Tam değil

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kendinizi tamamlanmış hissediyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kendinizi tamamlanmış hissediyor musunuz? 7 cevap verildi
Gerçekten tamamlanmış hissettiğiniz biri oldu mu? 12 cevap verildi
Ruhen tamamlanmış mı hissediyorsun yoksa eksik kalanlardan mısın? 28 cevap verildi
Hayatına ne girerse kendini tamamlanmış hissedersin? 34 cevap verildi
Hayatınızda ne olursa kendinizi tamamlanmış hissedersiniz ? 53 cevap verildi
Kendinizi yeterli hissediyormusunuz? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Seni en çok ne geriyor?
  • Sevince nasıl olursun?
  • Bulaşıcı hastalık geçirdin mi?
  • Yakın misafirinize 00.00 sonra mutfak kapalı dermisiniz?
  • Yyeni crop ve eteğim nasıl?
  • Dünyada kurulan ilk 10 havaalanından birisi olan Atatürk Havalimanı'nın kurulma gerekçesi, kurulduğu yıl ve önceki adı nedir?
  • Sizce Karadeniz ormanlarına maymun bırakılsaydı uyum sağlayabilirler miydi?
  • Gece gece sizi ne uyutmuyor?
  • Hakkınızı kime helal etmezsiniz?
  • Biri bana bundan alabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨