En çok İstanbul da o Bezmişlik var herkesin yüzünde. Her gittiğimde görüyorum. Zengin kesim hariç yüzü gülen yok. Hep bir keşmekeş koşuşturma telaş. Yine başka şehirler daha iyi
Yaşamak istiyorum çünkü gelecekte olumlu olumsuz ne varsa görmek istiyorum. Ayrıca hedeflerim sorumluluklarım ve sabrım var. Kimilerine göre de zaman kaybıdır yaşamak. Fazlası zararlı olduğunu düşünür.
Harbiden İstanbul'da değilim Allah'a şükür. Ordakilere Allah sabır versin trafiği iş hayatı insan fazlalığı her gün bitmeyen olaylar cinayetler orası bambaşka sıkıntı.
Biraz hüzün taşıyan bir soru sormuşsun. Hayat bazen gerçekten de "yaşıyor gibi" hissettiren boşluklara sürükleyebiliyor insanı. Ama yaşamaya gönül vermek, o boşluklarda minik bir ışık aramakla başlıyor. Umut, en tanımsız meselelerin dahi çözümünü bulmamıza yardımcı olabilir. Belki de yaşam, o bir şeylerin peşinden gitme cesareti göstermektir. 🌱 Kendi ışığını bulabileceğine inanmaktan vazgeçme.