Yaşla gelen farkındalıkların ne oldu?

41’ im. Çevrem tanımadıklarım en fazla 28 gösterıyorsun diye avutsa da beni ruhen değiştiğim yaştayım. hatta bana bakan bebelere oğlum ablanım ben ablaa’ diyesim geliyor:) neler değişti? Bu yaz tatilimi tek yaptım ve yapacağım -çok da keyif verıyor. Akraba ilişkilerimi kopardım iki üç kişi var iletişimde olduğum o da arada. Arkadaş çevrem de kalabalık değil az öz. Erkekler konusunda artık aynı hatalara düşmüyorum görüşmeyi başka amaçla istıyorsa engeli basıyorum. Tek iletişimde olmak istedıklerı yer yatak oluyor çünkü. Acıyorum da onlara.. hastalıklı bırşey iletişim amaçlarının sadece o olması. Neyse baktım tehlikeli sular uzaklaşıyorum bu değişir, istedıgım kıvama getırırım kafasından çıktım. Kimsenin reabılıtasyon merkezî olamam kendi hayatım mutluluğum mühim. Bır ara ailemle yaşamaktan da bunaldım ayrı eve çıkmak istedim malum kiralar.. oturdum totomun üzerine. Çok ısterdım anahtarla kendı evımı açmak arada arkadaşlarıma davet verıp konuşmak beraber hayattan keyıf almak yemek içmek. içmek derken hala alkol sigara kullanmıyorum ve hala rahibe terasa gibi yaşıyorum:) çok komik açık dekolte gıyınen bir kızım ama yaşantım görüntümle alakası yok oha kaç yaşında kadınsın yaşa yahu dıyenlerın çoğu erkek ve benı avlamaya çalışan çakallar:) milyontanesi birleşse ve bana kendı rahat yaşamlarını empoze etmeye çalışsa da onlar gibi bakmayacağım yaşamayacağım bunu. Çok sevmem , etkilenmem , güvenmem ve belli bir tanıma evresı geçirmeden de yaşamayı düşünmüyorum. Ama artık çağ böyle degıl dıyenler de aklını kendıne saklasın lütfen. Kendini ruhunu bilen manevıyatı kuvvetli bırıyım anlık yüzeysel şeyler bana göre değil be ınsanlar bunu kabullenmekte zorlanıyor herkes sızın gıbı aynı yatakta farklı kişilerle uyanmak zorunda değil. Allahtan aklımla kalbimi dengeleyebılıyorum:)

az konuşuyorum olaylar üzerinde durmuyorum daha kendi içime yöneldim.

öyle işte.

Yaşla gelen farkındalıkların ne oldu?