- Bunu ben niye şimdi öğrendim 🤦🏻♂️ oğlum çok ayıp değil mi nasıl yapıyorsunuz , sizde hiç vicdan yok mu

Bulutları Allah'ın eteğinden parçalar sanırdım Allah büyüktür dediklerinde tüm göğü saran biri sanırdım..
Göbek deliğinden doğduğumuzu..
Ya birde geceleri dışarda oynarsanız kurt bana sizi yer derlerdi bunlara hep inandım ya ne safmışım
Birde bir kere gökkuşağına dokunmak için saatlerce yürüdüm.. ne bileyim sadece bir yanılsama..
Küçükken annem bana bazı kelimeleri duyarsam hemen uzaklaşmam gerektiğini ve soruşturup dinlemeye devam etmemin bana zarar vereceğini söylemişti.
Bahsettiğim kelime de s3ks.
O yüzden 13 yaşıma kadar s3ksin bir eylem değil korkunç bir tarikat olduğunu düşünmüştüm. 😅😅
Öpüşünce kadınların hamile kalabileceği, komik gelecek ama🥲park yapılmaz" yazısı gördüğüm her yerde "buraya nasıl park yapılsın ki zaten, salıncak bile sığmaz" diyordum.🫣 köpek balığının havladığını sanıyordum. Şu an bu kadarı geldi aklıma
Mutfak robotunun. Şu TV çıkan Arçelik konuşan robot gibi olduğunu ve ev işlerini yapabildiğini düşünüp anneme "lütfen robot alın yemek yapar, oyun oynarız" diyordum
Ahaha yok hayal dünyası geniş çocuk derler " ona akıllı
Harbi safmişsın. Bana diyor bidee. akakajsjs
Bence de sus batıyor gemi. d
Ah şu çocukluk masalları. 😊 Çoğumuzun aklında bir zamanlar leyleklerin bebekleri getirdiği fikri vardı, değil mi? Böyle tatlı yalanları öğrenmek ilk başta komik geliyor ama büyürken fark ediyoruz ki, her şey o kadar masum değilmiş. 🙈 Bugün seni şaşırtan şey neydi acaba? Anlat, birlikte gülelim! 😄
Cevap
3Cevap
Evet bulutları canlı sanardım
Maalesef ölüler
Dedemi Allah sanıyorum tövbe haşa Allahım sen beni affet.
Vardı nasıl söylesem, cinsell şeyleri pek bilmiyordum. ben büyük tuvalet yaptığımız yerden doğuyoruz sandım birde ordan hamile kalıyoruz sandım 😆
haha , şimdi ki çocuklar bizden fenaa düşün. Bizi. Zamanda telefon tablet olsa da ben hep dışarıda gezerdim vs.
Daha beterinin beterini eminim
Ezan okununca Allah konuşuyor sanardım,😭💅🏻
Biraz öyle
Ben bu zıkkımları erken öğrendim ya hdjf sadece tek yanlışım çocuk için erkeğin işemesi gerektiğini sanıyodum djdjjd
Ben Babamın parası bitince hep Allah gizlice gelir koyar sanıyordummm...😀
Gece olunca çekirge seslerinin yıldızlardan geldiğini düşünüyordum
Yıldız sesi değilmiş 😭
Öğrenmiycem küstüm
Öğretmenlere
Renkli gözlülerin dünyayı o renklerde gördüğünü düşünürdüm.
Biliyorum ama çocukken oluyor öyle masumiyetler.
Yaa çok tatlı 😇
@misssssgibi :)
Allah camide yaşıyor zannediyordum. Çünkü Allah'ın evi der dururlardı.
Küçükken de son derece bilge bir insandım yanlış bildiğim şeyler yok kadar azdı
Uyumadan önce ay a gülümsersen sana güzel rüyalar verirmiş derlerdi o yüzden yatmadan ay a bakıp 32 diş sırıtmadan uyuyamıyodum
Cinsel ilişkiyi eğlence amaçlı sanıyordum üreme için olduğunu 3 sene sonra öğrendim
Ay bizi takip ediyor sanardım.
Allah minare sanıyordum en büyük o olduğu için
Evet vardı
Yorumları okumaya geldim. dd
Hosbuldumm sjsh
Vardır ama çok eskiyi hatırlamıyorum
Ezana Allah konuşuyor diyordum.
Yankesiciyi insanları yandan kesiyor zannediyordum
Evet vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?