Herkesin sabah rutini farklı… Kimi kahvesiz gözünü açamaz, Kimi bir “günaydın öpücüğü” arar, Kimisi de sıcacık bir tenin dokunuşuyla uyanmak ister… Peki ya siz? Sabah uyanınca ilk neye sarılmak istersiniz?
Sabahın en güzel uyanışı sizce ne? Kahve kokusu mu, dudaklar mı, yoksa sıcacık bir ten mi?
Kadınlara ve kızlara artık hiçbir şekilde güvenmiyorum heleki son yaşadığım olayda. Sürekli beni yarı yolda bırakıyorlar o yüzden asla bir daha konuştuğum olmayacak istemiyorum. Evlenmeyi, nisanlanmayi ve de sevgili olmayı bırak flört bile düşünmüyorum artık o derece yanii burana kadar geldi
Eşinle gece ilişkini yaşamamışsın o yorgunlukla üstsüz yatarken biraz uyumuşsun eşin uyuyorken yeniden içine girerek uyandırmak şaşırması korkması sonra anlamaya çalışırken ayıkması göz göze gelmek zevk artı uyanmak bunu görmek güzel olurdu.
Gerçekte terlemiş ter kokan partner ya da osurmuş oda pis kokuyor öpeceksin ağzı kokuyor ağzından salya akmış felan. Diyorsun kalk banyo yap gel odayı havalandır felan.
Güzel bi sabah seksinden sonra birlikte duşa girip orada da bi posta atıp sonra birlikte güzel bi kahvaltı. Veya sabah sessizce hazırlanan bi kahvaltı sonrası odaya gidip oral ile uyandırmakta güzel