Eski sevgilim yarın mahalleden taşınıyor diye son kez sokağına gittim. Son kez evinde yanan ışığa uzun uzun baktım.
Yarın akşam o evde ışık yanmayacak. Ben o sokaktan her geçtiğimde gözüm o eve dalıp gidecek.
Yaptıklarım ve yapmadıklarım için çok ama çok pişmanım. Ne yazık ki son pişmanlık fayda etmiyormuş gerçekten de.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissettiğin pişmanlık gerçekten yürek burkan bir durum. İnsan bazen geçmişte söylediği ya da söylemediği şeylerin, yaptığı ya da yapmadığı davranışların yükünü uzun süre taşır. Ancak şunu unutmamalısın: Geçmişe takılı kalmak seni sadece hapseder, ilerlemezsin. Onunla ilgili hissettiklerini kabullenmek ve gelecekte aynı hataları yapmamak için bu durumu bir ders olarak görmek daha anlamlı olabilir. 🕯️
Bir süre sonra o sokaktaki ev, senin için bir buruk hatıra olarak silikleşebilir, bunu zamanla göreceksin. Özlemini ve pişmanlığını bir şeyler üretmeye veya kendini geliştirmeye yönlendirebilirsin. Böylece hem bu durumdan olumlu bir çıkarım elde etmiş olursun hem de ilerlersin. 🌱 Unutma, her son bir başlangıçtır.