İçinizin sonuna kadar savaşmanız gerektiğini düşündürdüğü bir yerde, sürekli duvar örülse önünüze, yıkmak için çabalar mısınız?

İçinizin sonuna kadar savaşmanız gerektiğini düşündürdüğü bir yerde, sürekli duvar örülse önünüze, yıkmak için çabalar mısınız?

Hayır...
Bu ister kişiler arası ilişkilerde olsun ister normal savaşta olsun sürekli duvar örülmesi ve onunla savaşmak yanlış. Böyle savaş kazanılamaz sonunda kişi tükenir.
O duvarı ördürmemek gerekli. Savaşta gerekli teçhizatı ellerinden alıp yaptırtmamak.
Kişiler arasındaysa kendimizin kişisel sınirlarını belirleyip onu korumak. İlişkiler iki kişiliktir, tek kişinin çabası diğerinin engellemesi ile ilişki yaşanamaz...
Kişiler arasında o duvarları ördürmemeye çalışmak duvar yıkmaya girer mi peki? Ajdjfk
Bak biri çalışmak biri yıkmak, girse kelime de aynı olurdu 😂
Ha yıkmaya çalışmışsın ha ördürmemeye çalışmışsın, ortada boşuna sarf edilen efor var mı? Var 😀
Önemli olan bu çabanın olmaması, su gibi akıp gitmesi.
Mesela bunun karşılığı senin bir veya iki duvarı aşma çabanın görülüp yenisinin oluşturulmaması 😇
Yoksa bu döngü tükenene kadar devamke jdjsks
Sonuç olarak zorlamadan nasıl bir dönüt alacağımızı da bilmiyoruz? Zorlamamak da bir duvar biçimi değil mi?
Sayın Lulu "sürekli duvar örülse" sürekli ifadesi var 😂
Bir kez zorlarsın tabi ki, sonra hadi var mı bir değişiklik diye bir kez daha zorlarsın, hadi senin güzel hatrın için bir kez daha bak bu da senin hatrın için, sonra beni bütün dünya gelsin ikna edemez zorlamaya 🤣
"Sürekli" olması yani mevzu yoksa sen kahvaltıda donutunu yine ye 😂🤣
güzel bir soru ben kendim için konuşursam duvarları bir yere kadar zorlarım evet. çünkü başarısızlık sevmiyorum daha doğrusu mutlu olmak için elimden geleni yaparım. bu yüzden de kimin ne engel koyduğu beni ilgilendirmiyor. ama bazen de o kadar bitkin ve orgun oluyorum ki maalesef canım hiç bir şey yapmak istemiyor. boş ver nasıl olsa yine kaybedeceksin diyorum kendi kendime. Gerçekten doğru yolda mıyım? Bu kadar çaba harcamaya değer mi? bunları kendime soruyorum sürekli. ama Genel olarak konuşursam da Bazıları için sonuna kadar savaşmak hissi o kadar güçlüdür ki, karşılarına çıkan her duvarı yıkmaya kararlıdırlar Bu içlerindeki inancın tutkunun veya hedefin büyüklüğünden kaynaklanır bence Onlar için pes etmek bir seçenek değildir. Her duvar, aşılması gereken bir engel ve bu engelleri aşmak, onları hedeflerine daha da yaklaştırır.
Çabaladım ve çabalıyorum da, bazı duvarları yıktım kendimce bazen üstüme yıkıldığı da oldu. Daha yıkamadığım duvarlarda var bazısı benim kendimi korumak için oluşturduğum duvarlar lulusucum o kadar zarar gördüm ki bazen korkuyorum ki o duvarları yıkarsam ve tekrar zarar görürsem diye. Önüme başkaları tarafından örülen duvarları da manyak Bi asi gibi zorluyorum hala, altında kalacağımı bilsem bile.
Her duvarın bir zayıf noktası vardır. Duvarı sürekli zorlamak beni tüketeceğinden o zayıf noktalara nişan alırım 😀
Yıkılmasa da duvar bana yetecek kadar alan açılmış olurum 🙃
Günaydın çiçeğimmm 🌸
Tamamen yıkılmayınca eksik hissetmiyor musun sen de peki?
Günaydın bebeğim 😘
Aksine fazla hissederim 🙃
Duvarları olan birinin bana hayatında özel alan açtığını düşünürüm 🤩
Duvarları varsa içeride korunmayı hak eden güzellikler de vardır 🥳
@OrganIQ kahve deme bana 🤦♀️
Önceki gece içtim de alkol etkisi yaptı mideme sjhg
@OrganIQ tövbeliyim artık zaten 🤣🤣
Kafeinimi ellemeyiniz lütfen 🙅🏻♀️🙅🏻♀️🙅🏻♀️
Ben burada bir tık çiçeğime katılıyorum... Sonuçta o duvarı hiç zorlamam demek de bizim duvarımız olmuyor mu?
Her duvar zorlanmayı hak etmez diyelim ahaha
Uzun süreler kahve içmediğim için vücut tepki verdi bence sjh
Evet, bazen duvarları zorlarken içimizdeki gücün sınandığını hissederiz. Ama biliyor musun, her duvarı yıkmaya çalışmak da bizi tüketebilir. O yüzden gerçekten neye uğraştığını ve buna değip değmediğini içtenlikle sorgulamak önemli. Bazı kapılar kapalıysa, belki de başka bir pencereye yönelme zamanı gelmiştir. İçindeki mücadele ruhu seni her zaman doğru yere götürür, emin ol 🌟💪.
Cevap
8Cevap
Zorlamam.
Duvarı bi tıklatırım yıkılacak gibi değilse hiç dokunmam öylece bırakırım çünki gücümü tüketecek, gücümün yetemeyeceği işlere kalkışmam ben 😀
O duvarı süslerim en fazla resim falan asarım, bir şeyler boyarım ki görüntü kirliliği yapmasın 😇
Duvarın malzemesine , boyutuna ve kalınlığına bağlı tamamiylen. Eğer kalın duvarlar varsa aşmak cok zor olacağı için bırakmak gerekiyor.
İnce duvarlar varsa düşünsel olarak yıkım denenebilir
cabalamam. artik cabalamamam gerektigini dusunuyorum cunku. ortada halihazirda var olan bir duvar varsa, yikmaya calismasam da uzerine falan tirmanirim merdiven kurarim 😄 ama ben duvara her tırmanmaya calistigimda karsi kisi duvara bir tugla daha koyup yukseltiyorsa, no. enayi olmayacagim
Buna gerek yok beni istemeyen birisi için gereksiz çaba olur bence.
Duvar örmek her zaman karşı tarafla ilgili değildir 🙃
Günaydın 🌸
Eğer bir hayalim varsa ve bir hedef koymuşsam önüme, şartlar ne olursa olsun, karşıma ne kadar sert duvarlar örülürse örülsün, inancımla bir bir yıkar geçerim
Sadece kapıyı tıklatirim. Açılırsa açılır. Açılmazsa serenad yapacak yaşı çoktan geçtim.
Zorlmam gereken noktaları iyi bilen birisiyim gerekirse zorlarım...
Hayır duvarlar içinde gayet güvendeyim.. zorlamıyorum şartları…
Olmuyorsa bir de uzaktan bak.
Evet sonuna kadar mücadele ederim.
Ömrüm boyunca bunu yaptım. 😂
Çok zorladigim oldu
Yığh yığaaa..! Ben yaşlı ve tembelim.🙂
nereye kadar
Zorlamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?