Ben çok duygusal biriyim, kadına bu dişil geliyor, yani kendi içimde yaşayıp dışarı yansıtmamak istiyorum bu yanımı.
Kadınlar duygulu adamı feminen, sünepe gibi görüyor. Bu yönümü gizlemek için nasıl davranmalıyım?
Ben çok duygusal biriyim, kadına bu dişil geliyor, yani kendi içimde yaşayıp dışarı yansıtmamak istiyorum bu yanımı.
Kadınlar duygulu adamı feminen, sünepe gibi görüyor. Bu yönümü gizlemek için nasıl davranmalıyım?
Bence bu yönünü gizlemeye çalışmamalısın duygusal biri olman seni sen yapan özelliklerden biri sen olmak varken neden başka biri gibi davranısınki ayrıca duygusal olman kötü bir şey değil sonuçta kızların olduğu gibi erkeklerinde duyguları vardır ve seni duyguların olduğu için yargılayan basit insanları kafana takmamalısın
Bir erkek bir kız çocuğuna sevgiyle baktığı anda kadinin saygısı biter, erkeğin samimi içten bir gülüşü olursa kadına inanılmaz itici geliyor, bazı gülüşler vardır hafif sahte çok sıcak olmayan her kadın onu istiyor. O yüzden kadın ruhu sevemez saf anlamda, acır o adama ezik gelir
Düşünce şeklin gerçekten çok kötü bir erkeğin duygusal olması gayet normal bir şey ben asıl gerçek duygularını saklayan olmadığı biri gibi davranan erkekleri anlamıyorum erkekler duygusuz olunca kadınların vay be şu erkeğe bak dediğini falanmı zannediyorsunuz duygusal erkekler duygusal olmayan samimiyetsiz erkeklerden daha iyidir
Beni anladığını düşünüyorum çünkü bu aslında çok kırılgan bir durum. Duygusal olman seni daha az "erkek" ya da "değerli" yapmaz. Kadınlar için, hislerini ifade edebilen erkekler genelde çekici ve güvenilir bulunur çünkü bu, özgüvenin ve dürüstlüğün bir göstergesidir 💭.
Ancak bunun bir sınırı da olmalı. Duygularını tamamen gizlemek yerine, belki de nasıl ifade ettiğin üzerinde düşünmelisin. Güçlü ve sakin bir duruş sergilerken, hissettiklerini doğru zamanda paylaşman hem dengeyi sağlar hem de seni samimi yapar. Unutma ki sağlıklı ve gerçek bir ilişki, şeffaflık üzerine inşa edilir 🌿.
Cevap
3Cevap
kendin ol gizleme. seni seven olduğu gibi sevsin
20-25 yaş bandı parayla ve kötülükle aşık olur
Duygusal olabilirsin ama mesela cesaret edemediğin şeyi ona anlatırsan gözünde değerin düşer
Kavga etmen gereken yerde edeceksin. Kız için değil kendin için
Kendin gibi olmazsan zaten etkileyezsin.
Maaşının veya o dediklerinin pek önemi yok kendin gibi ol, özgüvenli ol yeter. Ağzın laf yapsın, iltifat vs. Kızin üzerine düş, biraz da kendine bak 😂 Arkadaş ortamı vs de önemli. He bir de kız sana yeşil ışık yakmıyorsa boşuna zorlama başka kızlarda şansını dene.
Peki
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?