Senin en baskın karekter özelliğin ne?

31 Temmuz 2025
Senin en baskın karekter özelliğin ne?

31 Temmuz 2025
Geçmişi çabucak unutuyorum çünkü geçmiş geçmişte kaldı, geçmişin kötülükleri var olan şeyler ama tüm bu saçmalıklar için zamanım yok, hayat ahlaki ve olumlu şeylerle yaşamak için çok daha sağlıklı.
Sadece anlamak için gerekli olanı öğreniyorum ve sonra başka şeylere geçiyorum, oyalanmıyorum çünkü geçmişin eylemleri her kişiye aittir ve herkes kendi yolunu izler.
Biriyle konuşurken insancıl bir şekilde konuşurum, ne duygusal olarak dahil olurum ne de herhangi bir şey düşünürüm, özellikle de herkese karşı tarafsız kalırım. Bazen doğru olarak gördüğüm bazı fikirleri savunurum ve geri kalanlar için adaletsizlik ve yalanlardan ya da inkârdan hoşlanmam.
Benim için iyi olan şey barış ve gerçektir. Zamanımı bahanelerle, manipülasyonla, oyunlarla, iyi bir vicdanla, kelimelerle oynamakla veya gerçekte neler olduğunu gizlemek için bir cephe oluşturmakla harcamam.
Benim için iyi olan şey barış ve hakikattir. Bahaneler, manipülasyonlar, oyunlar ya da iyi bir vicdan, kelimelerle oynama arzusu ya da bir cephe oluşturup arkasındaki gerçek şeyi gizleme arzusu, zamanımı harcayacağım şeyler değildir: eğer biri bunu yaparsa, bu kendileri içindir, benim için değil, çünkü ben tüm bunlardan uzağım.
Benim tek iki itici gücüm barış ve hakikat, diğer itici güçler başkaları tarafından yaratılıyor, belki de boşuna. İnşa etmeyi severim, yıkmayı değil; iyiliği severim, kötülüğü değil; kendim için barışı sevdiğim gibi, başkaları için de barışı severim. Zehirler, kinler ve nefret, geliştirmediğim ve takdir etmediğim şeylerdir. Dolayısıyla, olumsuz kalıplarla yaşayan pek çok insan gördüğümde, onların kendi içlerinde iyiliği ve huzuru bulmalarını gerçekten diliyorum.
Kendim ve filtresiz doğallığım içten samimi bir tavrım vardır jest miniklerim asla yapma değil..
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim 🌸
Neşeli ve mizahçıl birisiyim annem
Harika🥳
Rica ederim annemm 🌸
🫠😢
🫠😀 olacaktı..
İyi bir insan olma çabam. Kesinlikle iyi biriyim diyemem çünkü bu bir yolculuk ben sadece yolumu düzgün tutmak için çaba sarf ediyorum vicdanli dürüst iyi niyetli kalmak için çabalıyorum. Bence insanı insan yapan bunlardır
Bu biraz derin bir soru olmuş. Seni sen yapan en belirgin özelliğin bence ruhunun sıcaklığı. Hem özgün bir duruşun olduğundan hem de güzelliklerin peşinden koşmayı sevdiğinden eminim. Keskin karakter, insanın seçimlerinde ve duruşunda net olmasıdır. Senin bir özelliğin olsa da, bu zaten seni bir bütün olarak özel kılıyor. 😊✨
Cevap
21Cevap
Karakterim ve zor zamanlarda verdiğim kararlardır tabi ki de
Doğallığım, içten samimiyetim, güvenirliğim, merhamet vicdanım.
Auram, yaydığım enerjinin haddi hesabı yok
Quantum enerjisimi
Hee nereden bildin
Bizde bi ara öyleydik
Sonra noldu, vah vah
Irzımıza geçtiler
Geçmiş olsun 🙄
Her daim güler yüzlü neşeli olmam gadası
Çok kompleks biri olmam ama övünecek halim yok bununla tabi sjsjsjs
Olduğum gibi görünen içim dışım bir , gülüşüm
Duygu durum bozukluğum… 🥲 yorucu bir tipim kendimi bile yoruyorum…
Enerjik ve umursamaz olmak
Nevi şahsına münhasır biriyim
Ne olursa olsun hayata kafa tutup neşeli halimden ödün vermemek
Net olan duruşum diyebilirim bu konuda sözünün eriyimdir
İnsanlar üzerinde guvenilenilecek bir insan izlenimi bırakıyorum. Ve zaten öyleyim. İyi sır tutarım sohbetimde iyidir
Ketummsn yani
@Security_mann Aramız bozuldu diye dost dediğim inşaata kalleşlik yapmam hepsi bu
Karakterin oturmuş bu güzel bir şey 👏👏
Beni ben yapan bir özelliğimin olmaması. Benim özelliğim bu
Kendim olmam yapay davranmam olabilir
Değişik enteresan olmam
Herşeye rağmen deli dolu oluşum.
gülümsemek ve gülümsetmek
İyi dinlerim biri bana geldiğinde başımdan savmam
Hayata karşı duruşum o yılan gibiyimdir nabza göre şerbet veririm
pozitif olmam acımı kederimi yansıtmamam
eğlenceli
Ona hiç şüphem yok...
sence?
Zekan bence..
bu çok büyük bir iltifat. teşekkür ederim.
Rica ederim...
Deli Olmam
Adımın Önündeki Lakapla Anılıyorum
Kitap okuma aşığıyım
Net oluşum.
Merhametli oluşum🌸
Dik duruşum.
Kararlılığım
Hırsım **
Merhamet ya
Deliyim.
Sıcak kanlıyım