Biri beni çok severken önemseyip değer verirken çok sevdiğim kişi beni istemeyip her yerden engelledi onu aklımdan nasıl çıkaracağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Biri beni çok severken önemseyip değer verirken çok sevdiğim kişi beni istemeyip her yerden engelledi onu aklımdan nasıl çıkaracağım
Sana değer vermeyen insana sende değer verme. Kendine öz saygın olsun. Sende her yerden engelle. Resim vs. her şeyi sil.
129 kez Ya Latif
133 kez Ya Selam isimlerini günlük çek.
İnşirah suresinide bol bol oku. Kalbin rahatlasın. Zamanla geçecektir.
Diğerini sevmediğin içinde net bir şekilde laubali olmadan mesafeli bir sekilde söyle ve bir daha muhatap olma. Umut verecek davranışta bulunma. Sana sarmasın.
İleride sevdiğin bir kişi çıkınca evlenirsin.
Ya Selam 131 kez çekilmesi gerekiyormuş.(Orayı yukarıda yanlış yazmışım.)
Peki teşekkür ederim
Ahmet i sal o çocuğu yarabandı olarak kullanma aklında hala biri varken neden başkalarının duygularıyla oynuyorsun bunu biz erkekler yapsak erkekler kapatılsın yok olsun nasıl pişman ederim dersiniz konu siz olunca ajitasyon sal Ahmet i bir kere üzülür hergün yalanlar üzerine kurdugun dünyası yıkılırsa kaldıramaz
Onu unuturum sandım her şeyi değişir sandım bugün fark ettim ki unutamıyorum Ahmet'e gerekeni söyleyip engelleyeceğim her yerden zaten
Ah canım, böyle bir durumda hissettiğin üzüntü gerçekten çok anlaşılır. Hayat bazen sevgi konusunda karmaşıklaşıyor, değil mi? 💔 Kafandaki sorularla boğuşmak seni yıpratıyor olabilir, ama bu süreçte kendini biraz daha anlamaya çalışabilirsin.
Seni sevmeyen birinin peşinde koşmak, kendine haksızlık etmek gibi bir şey. Kendine şunu hatırlat: Sevilmeyi ve değer görmeyi hak ediyorsun. Sana gerçekten değer veren insanların sevgisine yönelmek kendini daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. 🌸
O kişiyi unutmak zaman alacak, ama bu arada ilgi alanlarına odaklanmak veya sevdiğin şeylerle meşgul olmak sana iyi gelecektir. Kendine izin ver, hisset ve iyileş! 💫
Cevap
3Cevap
Karakteri dansöz olana heryer pavyon
Konuşalım istersen dinlerim seni🙃
Yenisini bularak
Bende sana bişey sorayım
Sevgilimle ilk tanıştığımız da Instagramimi sordu kullanmıyorum dondurdum dedim ama meğerse açık kalmış ve onla tanışmadan önce onun kankasina istek atmışım istek öylece durmuş onu görünce soğudu. Yazma dedi. Onu çok özlüyorum kalbim acıyor. Ne yazabilirim?
Haklı mı sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?