ՏҽӀɑʍՏ ♡
Sizce erkekler, başkalarının da ilgilendiği kadınları daha mı çekici bulur¿

Bu da aslında evli kadınlarla fingirdeme isteklerini açıklar. :D
ՏҽӀɑʍՏ ♡
Sizce erkekler, başkalarının da ilgilendiği kadınları daha mı çekici bulur¿

Bu da aslında evli kadınlarla fingirdeme isteklerini açıklar. :D
Bazı erkekler için bir kadının başkalarının da ilgisini çekmesi, onu daha ulaşılması zor ve bu yüzden daha çekici hâle getirir. Bu, çoğu zaman içgüdüsel bir rekabet duygusunun yansımasıdır. Sanki onun ilgisini kazanmak bir zafer gibi görülür, değerini kendi gözlerinde bu şekilde ölçerler. Ama gerçek ilgi böyle bir yarıştan doğmaz. Olgun ve duygusal derinliği olan bir erkek, bir kadını başkaları da beğeniyor diye değil, onda kendi ruhuna dokunan bir şey bulduğu için sever. Kalpten gelen bir bağ, başkalarının bakışından değil, iki insanın birbirine nasıl baktığından beslenir. Gerçek sevgi, gözlerin çoktan sustuğu yerde başlar.
Katılıyorum
Düşmedi 😌
Aksine daha az ilgi duyar.
Bu durum kadında geçerlidir kadınların ilgi duyduğu erkek inanılmaz popülerdir.
Mesela bir erkek yalnız bir mekana gitsin birde yanında güzel bir kadınla kadınların ilgisini bakışlarla görebilirsin çok net.
Çünkü kadında şu var başka kadınlar tarafından güven testinden geçmiş ilgi gören biri güvenilir ideal erkektir kafası var birde elde etme güdüsü.
Hıhı konu kadınlar değil erkeklerin rekabet sevmesi
Aynı şeyi erkekler de kadınlar için düşünmekte
Sen dene gör ispata gerek bile yok 😏
Değilmiş öyle bugün bir reelsde gördüm 😏
Neye dayanarak bu oranı belirliyorsun, atıyorsun ama tutan yok 🙄
Ahahahaha ya suss Allah aşkına 😂
Siz erkekler neyi kabul ediyorsunuz ki bunu edeceksiniz
Hep kadınlar haklı.. dan sonrasını okumadım sjdjs
Her zaman 🤪
Kadınların da evli erkek hayalleri bundan mı mütevellit şimdi kafam karıştı 😅 herkesin beğendiğini ben çekici bulmuyorum ama erkekler için bence öyle zor olan ve talep gören kadına daha bir odaklılar
Ne bileyim ilişkisi olan insanlar bazı insanlara hep daha çekici geliyor ksjf
Çok enteresan 😅
Çok adice sjfjd
Hahahah
Kendimi asla o pozisyona düşürmem, asla. 😏
Asla ama asla asla deme 🤫🤣 hayatımda ne için bunu dedimse başrol oynadım
Hayır ben kendime güvendiğim her konuda asla derim. Başrol falan da oynamam. Bu yaşıma kadar yapmadığım şeyleri bundan sonra hiç yapmam
Tamam sensin sustum 🤣🤫
Yes benim.
Bunun temelinde psikolojik bir kavram yatıyor: sosyal kanıt etkisi. İnsanlar genellikle başkalarının beğendiği şeyleri daha cazip bulabilir. Bir kadının başkaları tarafından ilgi görmesi, onun "değerli" ya da "özel" olduğu algısını yaratabilir. Bu, bilinçaltında etkili bir dürtüye dönüşebilir.
Ama bu, herkes için geçerli değil. Kimi erkekler için bu durum samimiyetin sorgulanmasına da neden olabilir. Görsellik ve dikkat çekme unsurlarını hesaba katınca, finalde herkesin ilgisinin odağı olmak şart değil. 🌸
Cevap
64Cevap
Bunu daha çok kadınlar yapıyor erkeklerde de vardır ancak oran çok azdır. Erkekler sevgilsi olan kişiye bile yazmaz. Çünkü erkek kadınını paylaşmak istemez
Yahu sevgilisi olan hödükler var yazdılar bana mesela
Özellikle böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Kadın dikkat çekicidir ve çoğu erkeğin dikkatini çekiyordur...
Yoo, kendi adıma konuşayım hiç öyle insanlara ilgim olmadı sadece hoşlandığım kişiye oldu
Hayır bence çok itici. Herkesin dikkatini çeken bir kadın asla istemem. Benim kadınım benim gözümün nuru olsun yeter.
Yaw he he jdfjks
Allah Allah niye ya 🤣
Zaten senin olandan bahsetmiyoruz bu genel bir soru sjfj
İşte bende diyordum herkesi baktığını istemem diye 🤣
Hiç anlamıyorsun sorularımı Japon jsfjf
O yüzden en iyi cevap benim ki 😂
En kötüsü senin dfj
Alakası yok. Kendi kendinize fantezi üretmeyin.
Kadınlar, diğer kadınların gözdesi olan popüler erkeklere yakınlaşır. Çünkü çok sayıda kadına hitap eden erkek, elmas kadar değildir.
Erkeklerde durum tam tersidir. Birçok erkeğin gözüyle kestiği ve ulaşma umudu güttüğü kadını ortalık malı olarak görür. Kuvvetle muhtemel de öyledir zaten. Çünkü yeryüzünde erkeklerin en çok dikkatini çeken kadınlar ya p. rnstardır, ya eskorttur ya da içi geçmiş alfa dullardır.
Şahsıma ait bir sözdür. KADINLAR, KALİTELİ ERKEKLERİ PAYLAŞIR. ERKEKLER İSE SADECE F. HİŞELERİ PASLAŞIR.
Böyle bir şey bana göre yok,(her erkek tipine göre değil) açmak gerekirse; Sahiplenen tecrübeli kadınını kendi ruhuyla bir bütün olarak yaşayan erkek, bu tarz kadınları aşağı yukarı anlar, ister istemez beyin buna göre reaksiyon verir. Elbette çekici kadın makul olanıdır ama unutulmaması gereken çekiciliğin bir kadın için temel unsuru güzellikten ziyade davranışlarıdır. Kısacası kodları çalışan erkek bu tür durumları önceden anlar ve gireceği limanı önceden kestirmeye çalışır.
Bunun tersinin kadinlar icin oldugunu biliyordum da erkekler icin oyle oldugunu dusunmuyorum pek. Bi cogu zaten srfsiz olduklari icin evli bekar demeden kadin olan her canliya yururler
Yani nefes alsın yeterciler var aralarında bu da doğru
nE cjxndmfnxmxm
Erkek mekanizması böyle işlemiyor erkekler böyle konularda bu kadar detaylı düşüncek kadar zaman ayırmaz erkekler düzdür kabullenin bunu artık bunu erkek mantığını kadın mantığı ile bir olarak düşünmeyin
Tamam
Bir başkasının ilgi duyduğu kadın ile ilgilenmek ne derece miğde bulandırıcı bir şey
Kız gece gece böyle sorular nereden aklına geliyor ya burjuvalizm bakanı🤣
Neden mide bulandırıcı
Yani bir başkasının kadınına neden ilgi duyulsun ki?
Ben bir başkasının eşine ya da sevgilisine neden ilgi göstereyim saçma ve gereksiz bir şey
Yani mide bulandırıcı bir şey işte
Ben mi soruyu yanlış anladım kız yoksa?
Uykusuzum birazcık 🤏 😂
Biraz yanlış anlamış olabilirsin sjdj herkes tarafından ilgi gören bir kadından bahsediyoruz senin de ilgini çeker mi
Of ya pardon tamam şimdi olsu idare et ya yorgunum 🤣
Uzun yoldan geldim bugün iki ülke değiştirdim şirazem kaydı🤣
Düzeltiyorum cevabımı hemen
Herkes tarafından ilgi gösterilen birine ilgi göstermem hatta aksine umursamam😂
Hayır, böyle bir durum yok. Kadın güzeldir ve çekicidir ancak öyle ilgi çeker. Sırf birkaç erkeğin ilgi odağı olduğu için, "ooo Haşmet dur lan, bende buna ilgi duymalıyım" kafasına girmiyor.
Tam da haşmete seslenen erkekler mevcut djdj
😄
Tam tersi bir erkek ilgisini çektiği kadının etrafında başka erkekler olduğunu görürse kafasında eler hemen. Erkeklerin çoğu rekabete girmek istemez. Kendine güvenmediklerinden değil yaradılış olarak böyle.
Bu bir savaş gibi, bir ganimet. Kadınlarda durum tam olarak böyledir aksi halde sevgilisi olanlar revaçta olmazdı.
Bin kişi ister bir kişi alır. Herkes o bir kişi olmanın peşinde.
:))
Çok ortada olan bir kadın benim ilgimi çekmez. Gizemli olması ve kendi halinde takılması onu keşfetmek için fazlasıyla yeterli bir kriter.
Ama ortada olmuş olmuyor ki sadece dikkat çekici olmuş oluyor
Evet gerçekten öyle. Daha cazip geliyor gözlemledigim kadarıyla. bekar kadınlara ilgi duyan evli erkek modeli var bir de. .. familyasından.
Evet öyle şimdi hepsi inkar ediyor ama gerçek bu
Gerçekler..
Kadın güzelse herkesin ilgisini çeker. Bu ilgi de diğer erkekler tarafından artarak devam eder.
+1
Ben öyleyim... Yanımdaki kadın, başka erkeklerin ilgisini çekmiyorsa benim için cazip olmuyor...
Bir erkek, yanında başka erkekler tarafından arzulanma potansiyeli olmayan bir kadını istemez...
Hani hep soruyorlar ya, "çirkin kadınların hiç şansı yok mu?" diye... Sebebi bu işte...
Tamam sakin sjdj
Ben sakinim zaten 🤣
Egemenlik üstünlüğü felan fistan… ergen kalmış cinslerin yapabileceği durumlar..
😁😁
Yok ben zaten çoğu erkeğin begendigi tipleri klişe buluyorum genel güzeli değil özel güzeli beğenirim
Özel güzel nasıl oluyor
Şöyle mesela herkesin beğendiği bir sanatçi var herkes güzel buluyor fakat ben sokaktaki bir kadini daha güzel buluyorum o genel bu bana özel
Anlamış gibi yapacağım, mersi
Teşekkür ederim hakaretin için mersi
Ne hakareti ya 😕
Anlamis gibi yapmak hakaret bence
3. Ülkeye girdim hâlâ salmadim seni
Hakaret değil djfj
Peki madem ☺️
😏 anlaştık.
Tabii ki👍
Bana kalırsa başka erkeklerin de o kadına ilgi duyduğunu bilmek, erkeğin bu rekabeti kazanma ve kendisini ispatlama arzusunu artırabilir. Bu durum, erkeğin kadını daha çekici bulmasına ve ona ulaşmak için daha fazla çaba sarf etmesine neden olabilir.
Bazı karşıt cinsler hepsinin ilgisini çekiyorsa ilgim dışı kalır. Bazen de bilerek ilgi çekmeye çalışan da oluyor genel de herkesin bunlar da ofsayt geliyor bana. Bir ilgiye yoğunlaşan daha cazip olabiliyor benim için.
e yani ilgi çekici bişi demekki kimsenin ilgisini çekmeyene kim ilgi duyacak ki
En dürüst cevap
Bak çabuk
Demek ki
Alakası yok ama her erkek seksi kadınlara ilgi duyar
Ya bırak
Yav evli karıyı ne yapayım yemediği şey kalmamış nesi çekici gelecek
Yahu illa evli olması gerekmiyor 😅
Mantık olarak düşünürsek başkalarının ilgisini çeken bir kadın demek ki çekici biri olduğuna göre çoğu erkeğin çeker zaten
Başka erkeklerinde çok ilgisini çeken bir kadın ile uğraşmak istemem ilgimi çekmez
Evli kadınlar ile fingirdeşmek konusuna gelince o başka mesele 🙂
Hayır, bu kadınlarda var. Bu yüzden bütün kadınlar aynıdır. Erkekler birbirinden bağımsız, her erkeğin zevki farklıdır. Biri beğenir diğeri normal görür ilgilenmez.
Kişiye göre değişir. kadin az bir bakımlı olursa her erkek bakabilir ama kadin kadinsa bunu ciddiyete almaz ve yanindakine ait olduğunu bilir. bu erkek içinde aynidir kişinin ahlaki ile alakalıdır
Başkalarının da ilgisini çekiyorsa çekici biri demektir ve karşının içindeki kazanma ihtiyacını ve acele etme dürtüsünü devreye sokma ihtimali de yüksek bunun.
Bence hayır, erkek lerde sürü psikolojisi var mı merakı, yok işte, Bu soru mantıklı fakat bizde sizin gibi sürü psikolojisi yok.
Erkekleri bilmem ama kadınlarda durum böyle başka kadınların ilgi duyduğu erkeği daha güvenilir buluyorlar
Yani erkekler de olabilir ama adamlarda olmaz elindekinin değerini bilir ona sahip çıkar ona saygı duyar
Hayır ben şahsen evli nişanlı sevgilisi olanların tutup benimle ilgilenmesi çekmek yerine iter arkadaş bile olamam o tiplerle
Bu hangi sahneden ya?
Neden izlememişim ben :)
Filmin adı kışkırtma
Hımmm. İzleyeyim. Grinin 50 Tonu'ndan iyidir.
İzleyiniz
Tamam. Teşekkürler
Bence öyle artık beğenmeyen bile sırf diğer erkekler beğeniyor diye “ilk ben kapayım” çabasına giriyor
Eğer böyle bişey varsa, gerçekten dünyanın çivisi çıkmış demektir 😐olabilir yani bilemedim
Biz geniş değiliz kadınlar gibi. Sevgilinizin kız çevresinin olmasını , partner geçmişinin çok olmasını, deneyimini, beğenilen biri olmasını biz değil siz "kadınlar" istiyorsunuz yoksa biz namus için katil bile oluruz orası ayrı
Hıhı tabii skfjs
Erkek dediğin de yakışıklı olmalı
Biz de veremeyiz
Yoo erkek için de deniyor o artık, bize de hiçbir şey olmaz.
Tamam sensin
Öyle kadınlar ya çok güzeldir ya da çok zekidir diye çok tercih edilir.
Hayır be en azından ben asla bana özel olmalı bana kadar olmalı
Tipim olan kadına ilgi duyarım yoksa her erkeğin dikkatini çeken kadına değil
Bi bakar ama kadının kendi işgisine göre olması daha etken
Kısmen ama genelde bu kadınlarda daha fazla görülen bir varyant.
Yok ya ben uzaklaşırım bedavaya üzülmeye gerek yok hani
Bir kadın, başka bir erkeğe pas veriyorsa, o zaman adım atmam ve kendi yoluma bakmaya devam ederim.
Kadını erkeği yok bunun kadınlarda daha popüler erkeklere karşı ilgili oluyor birileri ilgi gösterdiğine göre vardır birsey diyor psikolojik olarak
Erkek adam kimseye yüz vermeyen ağır başlı kadından hoşlanır evli kadınla yatmak namussuzlukdur kısaca eden bulur onunda başına gelir
Peşinde çok koşulan kadın çabuk aldatır, o yüzden uzak durmak lazım. Nasıl olsa başka taliplerim var der ve ilk fırsatta aldatır
1 kadını 10 erkek ister 1 erkek alır şahsen bu savaşa girmek istemem diğer seçenekleri görmek isterim
Yok bence kıskanırlar😀
Ama birlikte değiller djdj
O da doğru sjdjs
Hiç çekilmez aşko
Sanki böyle gibi iş bazen güç gösterisine dönüyor
Ego savaşı
Biz erkekler ota boka konmasini severiz
Ayıp ayıp
Yalansa yalan de
E tabi rakip görcekler jfjdkdk
Rakipsiz olmuyor dimi djfj
Ne kalkıyor ahaha abooo
Geçen biri popo yazdı kalkmadı sansür de yoktu ahfjs
K ı. ç bak beni sansürledi skfjs
İletişim kuramıyoruz seninle sjdjs sistem bize karşı
Sistemi çökert dkfıd
Utansın yavruşum djdk
🥹🩷
Evet çoğu öyle psikolojik bir olay bu..
Gerçeklik payı var dimi
Hayır daha çekici bulmaz sadece daha kolay elde edilebilir gördükleri için yanaşırlar
👏👏👏👏👏 ARADIĞIM TARİHÎ YORUM 👏👏👏👏👏👏
Belki rekabet etme arzularındandır
En mantıklısı bu
Tam tersi ilgi odağı olmuş kızlardan haz etmem.
Bu yüzden birini terk ettim.
Erkeklern neye ilgi duydukları belli degl
Şu film ne güzel bir filmdir yahu...
yok hayır öyle bir ilgim yok
Gözüme güzel gelen sadece
Onu kadınlar yapıyor.
Olabilir bi okuyunca mantıklı geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?