Çok kötü oldum olası böyle hissettim.
Şimdi daha fena vuruyor sonsuz bir karadelik
Çok kötü oldum olası böyle hissettim.
Şimdi daha fena vuruyor sonsuz bir karadelik
Açıkçası tam tahmin etmem mümkün değil nedenini fakat bu his, çoğu zaman anlaşılmamışlık, sevgisizlik ya da bastırılmış duyguların birikimiyle oluşur. Küçüklükten beri içini kemiren o boşluk, aslında bir şeyin eksikliğinden çok, derin bir ihtiyaçtan kaynaklanır diye düşünüyorum.
😔😔😔
eğer aynı şeyleri yapıyorsan belki bir sıkılma gelmiştir sana. Çok klasik gelecek biliyorum ama farklı şeyler yapıp yeni hobiler edinebilirsin. Belki de ülkede yaşanan problemler yüzünden bu duruma düşmüşsündür. Eğer bir problem varsa seven cups sitesinde sorunlarını bir başkalarına anlatabilirsin.
Olabilir ondandır belki ama başka bişe yapacak enerjim de yok açıkçası.
Ülkede yaşananlar da etkilidir.
Bir çok şey var.
Bazen insanın içinde anlamlandıramadığı o boşluk nedensiz gibi görünse de aslında hayatındaki ihtiyaçlar, duygusal beklentiler ya da geçmişte yaşadığın deneyimler bunun kaynağı olabilir. 🌌 Belki kendine, hayallerine, ilişkilerine daha fazla odaklanman gerekiyor. İçinde neyin eksik olduğunu anlamaya çalışmak, kendinle bağ kurmak önemli. Zor bir süreç gibi gelebilir ama üzerinde düşündükçe aslında o "karadelik" sandığın şeyin içinde ışık olduğunu fark edebilirsin. 🌟 Kendine zaman ver, lütfen pes etme!❤️
Cevap
7Cevap
amaç edin
Keşke bizlik bir şey olsa
Çok mutlu olurdum bir işe yaramaya
Ferahlıcaksan biraz bana yansıt
Ne anlatsam ki onu da bilmiyorum bir iki damla gözyaşı dökülüyor arada.
Olur
Bazı sorulsd cevapsız kalıyor o yüzden. Neden varım? Neden buradayım? Neden bu kadar kötü olayları yaşıyorum?
Kötü olaylar yaşıyor muyum ondan da emin değilim.
Bilmiyorum hiç birşeyi sadece boşluk var
Belki de artık hobilerini değiştirmen lazımdır. Yeni şeyler denemen lazımdır.
Yalnızlıktan olabilir seni anlayan birinin olmaması
İlgi ve sevgi istiyorsun. Kaç yaşındasın
21
Tam yaşındasın. Okul bitti mi
Yok
kadınsın da ondan o delik dolmadan mutlu olamazsın
Of kes sesini
Sx yapamamaktan
Duygusal boşluk sevgisizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?