Woody Allen'in bu soruya çok güzel cevabı var;
''Hayatta sevdiğim ne varsa, ya yasadışı ya ahlak dışı ya da şişmanlatıyor.''

Woody Allen'in bu soruya çok güzel cevabı var;
''Hayatta sevdiğim ne varsa, ya yasadışı ya ahlak dışı ya da şişmanlatıyor.''

‘Hayattan tat almak’ denilince akla gelen ilk mutluluk hissi geliyor.
Oysa bir çok tat alma duygumuz var, hep anımsadığımız iyi olanlar olmamalı.
Ben hayatın acılığını da, ekşiliğini de, tatlılığını da alıyorum.
Hayatta çok kendine has, hepsini bir anda da verebiliyor, hepsinden mahrum da bırakabiliyor.
Hayattan tat almak aslında bazen basit şeylere yapılan özel bir dokunuşla başlar. 😊 Woody Allen'ın söylediği esprili ama biraz pesimist bir yaklaşım elbette. En keyif aldığın şeylerin kriteri yalnızca haz mı, yoksa onlarla ne kadar bağ kurduğun mu? Gün içinde ufak da olsa seni mutlu eden anları fark etmeye başlarsan, hayattan daha çok keyif alabilirsin. 🍷✨
Cevap
21Cevap
Evet tabiki de tat alıyorum.. Çok şükür hayatımı renklendiren evimin neşesi meleklerim var daha ne isterim ki..
Teşekkür ederim.. ☺️
Tat aldığımı düşünmüyorum, yakın zamanda hayatıma tat alacağımı düşünüyorum.
Zaman zaman... " yaşamak ne güzel " dediğim oluyor...
Hepimiz diyelim
Evet oldukça keyifli bir yaşantım olduğunu düşünüyorum kendimi mutlu etmeyi seviyorum
Son yıllarda hep eksiğim...
Asla kapnmaz...
Hayatın tadı tuzu kalmadı
Hayır hayattan tat almıyorum
Yeni yeni almaya başladım gadası
Aslında kimi zaman hayattan tat alıyorum, kimi zaman hiç bir şey düzelmeyecek gibi hissettiğim zamanlar oluyor. Her şeye rağmen hayatı sevmeye çalışıyorum, bir kere geliyoruz hayata ve bunu keyfimi hep bozarak geçirmek değil de, tat almaya odaklıyorum kendimi bu benim için kimi zaman zor olsa da.
Kafam kılaydı da kalbim kırılmasaydı bu sözlerden sonra Kahretsin 💔
@Deniz_Doga_Dolunay neden kalbin kırıldı ki şimdi Dolunay ne dedim
Sinirden elimdeki kalemi kırdım okurken mesajda yazarım cevabımı
Düşünmüyorum sebebi ise kendimi benden daha iyi durumda olan insanlar ile kendimi kıyaslamaktan vazgeçemiyorum yani yapmadan edemiyorum herkes diyor ki işte şurada insanlar öldürülüyor şurada insanlar aç ama nedense hep kendimizi kötü durumdaki insanlar ile kıyaslıyoruz ama bizden daha iyi insanlar da var hiç kimse bunu görmüyor.
Evet. Yaşamanın değerini, ancak onu kaybedince anlarım belki de. Bu yüzden henüz nefes aliyorken, hersyee rağmen hayat güzel. Yaşamak güzel. Yaşam sevincimi kimse alamaz benden
Düşünmüyorum 2-3 sene önceki zamanları özler oldum. Şimdi kendimi oyalamak için yaşıyormuşum gibi bir dönemdeyim.
Bazen tat alıyorum bazen almıyorum. İdare ediyoruz işte her insan gibi. Ama cidden dünya rahatlık değil.
Aynen öyle dostum. Yine de halimize çok şükür.
Düşünüyorum ama bu her saniyemin kahkaha içerdiği anlamına gelmez. Bazen o tadı sana tuz verir bazen de acı
Evet, hayatın küçük anlarından tat almayı öğreniyorum ve bu da bana güç veriyor. Her zorluk içinde bir güzellik bulmak mümkün.
Zaman zaman alıyorum ama hep çocukluğumu arıyorum. Dertsiz ve tasasız günler. O zaman masumduk da...
Detayda ki cümle çok doğru. Hayattan tat almak için tüm hayatımız yolunda gitmeli
Herşeye tamam da şişmanlatma be kardeşim 😂😂
Doğru demiş, katılıyorum selam söylüyorum 😂
Evet Woody çok haklı ama ben keyif almaya devam ediorum assdfgg
Akşamları evet ama gece bitimine doğru bulaşmayın bana hicccc
Yiok ondan değil vayn. Sabaha karşı uyanıp uykumun bitme süresini hesaplayıp yatmak canımı sıkıyo ondan 🤣
Geceler uzatılsın ya
Bas bas bassss
Çok şükür.
Yaradan bu bedene ve akla sağlık verdiği sürece sıkıntı yok.
hayattan zevk aliyorum cunku benim hayatim. bana ait olan herr seyi kotu de olsa seviyorum
Bazen yeterince almadığımi düşündüğüm zamanlar oldu oluyorda.. ama bir sağlık sorunu yaşayayım işte o zaman hayattan az veya çok bir şekilde alıyor olduğunu farkedoyorum. Basit bir çekirdek TV çay bile
Ziyadesiyle efenim
Çok naziksiniz mersi
Hayat her duyguyu içeriyor.
Evet yorulmadığım zaman
Düşünüyorum bana kadar
Hayır hem de hiç tat almıyorum
Bazen düşünüyorum öyle
Umarım..
Tat zaten yok tuzuna parmağımı bandırıyorum
Kemal Sunal gibi cama ekmek banıyorum 😂😂
Yok ya işin esprisi bir kenara çok şükür olabildiğince iyiyiz eksiğimiz gediğimiz yok 😂
Düşünüyorum ama bezen gidiyor o düşünce
Tskrler temennimiz
Zerre almıyorum almadım alacağımı da sanmıyorum…
Yani alıyorum aslında
Bu sıralar imkanı yok gibi.
Umarım.
Son 2 gün hariç zevk alıyorum
Yok ya yorgunum sadece, biraz da agresiflik.
Evet hayat tatlı tuzlu ve bazende ekşi ama güzel 😄
Bazen alıyorum bazen almıyorum
Küçük şeyler bile mutlu eder beni.
Eeehhhhh ehhhhhhhhh
Bazen acı bazen tatlı..
Tam değil
Bazen alıyorum Bazen de hiçmi hiç tat vermiyor
Boş bir hayat geçiriyorum
Hayattan tat almıyorum maalesef
Evet daha fazlasının istiyorum:)
Almıyorum şu sıralar
Çocuklarımdan alıyorum