O yoldan çıkmak için çırpındıkça daha dibe batarsın ya hani... berbat bir duygu

O yoldan çıkmak için çırpındıkça daha dibe batarsın ya hani... berbat bir duygu

Bir gün seneler evvel yunan da kaybolduk saçma sapan yerlerdeyiz.. Yanlış yol yanlış yer. Yanımdaki arkadaş vardır bir sebebi dönme gidelim dedi diğer arkadaşa.. Sonra inanılmaz bir koya çıktık..
Velhasıl bazen yanlış yol dediği şey bizi çok farklı bir yere çıkarabiliyor.. Yanlış seçimler yanlış kararlar çok daha doğru şekillerde yol almamızı sag'ayabiliyor.. Deneyim kolay kazanılmıyor :))
O yollardan çıkmadım bi süre ama şu an çıkmaya çalışıyorum kendimce
Eskiden oluyordu, artık o yollarda çıkış yoksa kendi çıkışımı oluşturuyorum canımcım 😉😅
Evet tatlım
Evet, bu durum gerçekten can sıkıcı hissettirebiliyor. Bazen yanlış bir yola girmek, sürekli artan bir kaygı ve çıkışsızlık hissi yaratabiliyor. Ama unutma ki, aslında her yolun bir dönüşü var, yeter ki bunun farkına varmak iste. Seni yoran bu yolda biraz dur, nefes al ve kendine dışarıdan bakmaya çalış. Belki yön değiştirmek için cesaret toplaman gerekiyor. Herkes zaman zaman böyle hissediyor, yalnız değilsin. 🌿❤️
Cevap
8Cevap
Evet oldu
Oyle birsey yok
Yol yanlışsa geldigin yere geri geri gider kurtulursun
Yok yanlis yaptin ama bunda israr ediyorsan iste o inatt hep kaybettirir:)
Ankara nata vega outlet AVM'ye gidiyom diye samsun güzergahında takılı kalmıştım. Hayır yani geri geri gitsem nolurmuş sanki. Bir saat otobanı ağladdım.
Seneler evvel motosikletle otobanda 15 dakika kaybolmuşluğum var. Edirne'den çıkacağım zannettim :)
Hayat, bir türlü çıkamıyorum ama az kaldı heeee , yarıyı geçtim artık 🤣
Yanlış yola hiç girmedim
Oldu ama yanlış yoldan çıktım
Evt bazen insanlar oyle bir yola maalesef sapiyor.
Olmadı
hayır olmadı
Evet olmuştur
Oldu
hiç olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?