Yaaa maşallah 🧿 çok tatlı hemde , şimdi onu misler gibi koklamak lazım 🤗 bu duygu anlatılmaz yaşanır derler ya, işte öyle bir duygu, , rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 🥰
Şu an bizde biraz büyümüş bir versiyonu var (16 aylık) gün boyu kendimi ördek anne gibi hissediyorum vak vak vak peşimden yürüyor koşuyor insan yoruluyor sürekli ilgisinden. Öğlen uykusu uyurken de kalksa da öpsem hissi oluyor. Uç noktalarda hisleri bir arada yaşatan bir şey. Doğmadan önce doğsun diye bekliyorsun digujca da senden kopmuş gibi bir üzüntü hissi geliyor içine. Allah doğru zamanda anne babalığın sorumluluğunu , bilincini ve sevgisini taşıyabilecek herkese nasibetsin inşallah
Açıkçası çocuk benim için amaç değil, araç. Birine yükseldiğim zamanlardan onu hamile bırakma isteğine kapılıyorum, onunla bir bebeğimiz olsun istiyorum ama kalbim boşken kesinlikle çocuk denilen varlık bana göre değil.
Böylesine huzurlu bir bebeği görünce duygulanmak çok doğal. Nasıl bir his olduğunu bilemiyorum. Fakat, anne/baba olunca hayattaki en öncelikli şeyin canından bir parça olduğunu idrak ediyorsun.
Sanırım annelik duygusundan ya da o saf, masum sevgiden bahsediyorsun. Bebeklerin o kıpırtısız uyuyuşu, dünyadaki en korunmasız haliyle bile güven içinde olduklarını görmek insanın içini yumuşatır. Bu kadar saf bir güzelliğe bakınca içindeki duygular taşabilir, gözlerin dolabilir. Ağlaman bile, ruhundaki o yoğun sevgiyi ve şefkati hissetmen demek. Çok insani, çok tatlı bir şey bu! 💕🍼✨
Anlatılmaz yaşanır dedikleri bu işte! 😊 İçindeki o saf sevgi, belki de koşulsuz bağ kurma hissi seni böyle duygulandırıyor. Bazen ufak şeyler bile bunun ortaya çıkmasına yetiyor. Belki sen de gelecekte bunu birebir yaşar, her detayını tadarsın. Ha, bu arada hayal edip bile gözlerin doluyorsa, bayağı bir şefkat ve sevecenlik sahibisin, belli. 🌸💫