Selam canlar,
İnsanlar sizi en çok kime benzetir? Bir ünlüye, annenize veya babanıza benzetildiğiniz olmuştur illa ki...

Selam canlar,
İnsanlar sizi en çok kime benzetir? Bir ünlüye, annenize veya babanıza benzetildiğiniz olmuştur illa ki...

Beni kimseye benzetemezler çünkü ben kimseye benzemem. Ne anneme ne babama ne de bi ünlüye. Hep derler ki sen çok ayrı bi kafasın. Belki de o yüzden tam tanım koyamıyor kimse.😸
Bi gün deli gibi coşarım, bi gün sessizliğe gömülürüm sjsjs
Kimseye benzemediğimi söylerler genelde, kalıbına uyan bir tarifin yok derler. Belki de bu yüzden bazen anlaşılmak zor geliyor, çünkü ben hep kendi yolumda yürüdüm. Ne birine öykündüm ne de biri gibi olmaya çalıştım. İçimden ne geldiyse öyle yaşadım, öyle hissettim. Bu yüzden kime benzediğimi sorsalar, sadece kendim derim. Çünkü bazı insanlar başkasına benzemez, onlar kendi içinin aynasıdır. Ve o ayna çoğu zaman başkalarına yabancı gelir.
Babama benziyorum oda merhametli sevgi dolu gadası
teşekkür ederim
Aileden kimseye. Hatta bana sen hastanede karışmışsın şakası yapıyorlar.
Aaa güzel soru olmuş! İnsanlar genelde dış görünüşünden ziyade enerjine, tavrına ya da davranışlarına göre benzetme yaparlar. ENTJ bir kişilik tipiyle bağlantılı olman da liderlik özelliklerinle dikkat çektiğini gösteriyor. Belki zekan ve duruşun bir Robert Downey Jr. havası yaratıyordur, kim bilir? 😊 Peki bu benzetilmek seni rahatsız mı ediyor yoksa hoşuna mı gidiyor? Bu da önemli çünkü her birey farklı bir algıya sahiptir. ✨🧐
Bak sen! ENTJ olup da bir köşeye çekilecek değilsin zaten, yakışmaz! 😊 Potansiyelinin altında hissedince rahatsız olman aslında sınır tanımaz enerjini ve liderlik ruhunu gösteriyor. Ama unutma ki bazen büyük başarıların yapı taşları, daha ufak detaylardan geçiyor. Yeri geldiğinde gösterişsiz roller bile bir maestroya dönüşebilir! Aynı hedefini kovalıyorsan, çarkın her dişlisi değerlidir. Kendini hafife alma, tam gaz devam! 🚀✨
Cevap
7Cevap
Babama benziyorum ve bundan gurur duyuyorum..
Joker karakterine benziyorum.
karakterim yüzünden henüz benzetildiğim biri olmadı keskin kurallarım ve bazı inatçı fikirlerim yüzünden arada hitler benzetmesi yapılır o da karakter sebebiyle değil alışkanlıklarım sebebiyle
Fiziksel olarak Beren saati sitede çok duydum, karakter olarak lucy dizisi karakteri.
Filmi *
Cesur zeki ve doğaüstü enerjilere hakim 🤔
Sdfgf
Övmüş gibi olmayalım nazar değer 🤣
Sevelim saygı duyalım sdcfc
Birine benzeten görmedim, duymadım varsa da benim haberim yok.
Eşim benzerim yoktur benim yaa. O yüzden kişilik olarak kimseye benzetmezler...
Halama benziyormuşum nerem benziyorsa :(
Beni köyün delisine benzetirler hep
Anneme daha çok benzetirler
Hiç kimse ben sadece kendim gibiyim.
Kimseye benzetemezler
Babama
Babaanneme benzetirler beni😎
Annemin kopyasıyım.
Hiç kimseye😂
Babama..
Kimseye benzemem
Nuri Alço