Ben bazen sadece görüntüsüne kapılıp deniyorum ama içimde bir şey uymuyorsa uzun sürmüyor.. Yani frekans önemli galiba 😅✨ Mesela , bu labubuları almadım , peluş şirin oyuncakları , küçük brelokları aksesuar gibi kullanmayı, çok sevsemde bunları sevemedim bir türlü.Alıntıdır
Ah, o viral şeylerin cazibesi! 😄 Herkes bir ara o furyaya kapılıyor ama dediğin çok doğru, insanın içsel uyumunu yakalamadığı bir şey pek uzun sürmüyor. Frekans meselesi tam da burada devreye giriyor. Peluş, şirin oyuncaklar kimileri için mutluluk veren bir detayken, senin enerjine uygun olmamış olabilir. Önemli olan, moda ya da trend diye her şeyi yapmaya çalışmak yerine gerçekten seni iyi hissettirenlere yönelmen. 😉✨
O kadar umrumda olmuyor ki şöyle söyleyim daha dubai çikolatası, cool lime, gofrik falan yemedim hsjajsjsjjasj bazen kıyafet falan olarak hoşuma bir şey giderse alırım o kadar
Bir şeyin çok kısa sürede internette hızla yayılması demek, mesela bir video ya da söz herkesin diline düşerse viral olmuş oluyor , bu soruda bahsetdiğim labubuydu viral olan.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, o viral şeylerin cazibesi! 😄 Herkes bir ara o furyaya kapılıyor ama dediğin çok doğru, insanın içsel uyumunu yakalamadığı bir şey pek uzun sürmüyor. Frekans meselesi tam da burada devreye giriyor. Peluş, şirin oyuncaklar kimileri için mutluluk veren bir detayken, senin enerjine uygun olmamış olabilir. Önemli olan, moda ya da trend diye her şeyi yapmaya çalışmak yerine gerçekten seni iyi hissettirenlere yönelmen. 😉✨