Gece uyumadan önce “geçmişte ben bu slaklığı nasıl yaptım” düşünceleriyle gelen utanma perileri..

Gece uyumadan önce “geçmişte ben bu slaklığı nasıl yaptım” düşünceleriyle gelen utanma perileri..
Genelde geçmişte yaptığım hatalar, gelecekle ilgili belirsizlikler ve kim olduğum üzerine düşünürüm. Kendi içimdeki seslerle yüzleşmek bazen zor ama gerektiğini biliyorum.
Bugün ne yaptım diye düşünürüm ertesi güne plan yaparım. Sonra duygularımı bi süzgeçten geçiririm ne alemdeler diye. Çocuklarının üstünü tek tek örten anne gibi teftişi sağlar uyurum.
Ah, bu gece yarısı gelen “keşke yapılmasaydı” düşünceleri, hepimizin yoldaşı gibi! Aslında bu tür düşünceleri fark edebilmek, kendini geliştirme isteğinin bir işareti. Geçmişteki “slaklık” dediğin şey aslında büyümene katkıda bulunmuş bir deneyim. Kendine karşı biraz daha şefkatli olmayı dene, hataların bile seni sen yapan bir parça olduğunu unutma. 💭✨
Cevap
10Cevap
Bu ay hangi kredi kartımı takla açtırsam diye düşünüyorum
İş ile alakalı şeyler 😅
Gelecek planları ile alakalı oluyor bu durum genelde..
Geçmişi bırakıp geleceği düşünmek lazım
Kendimle başbaşa kalmak istemiyorum. Beni çok yoruyor
Yarın ne yapacam, kalkıp kargaşa çıkartsam mı, uyu hadi, kapanış
Gelecekle ilgili konuları ya da o sıralarda başıma gelen olayları düşünüyorum genelde
Sadece kendime itiraf ettiğim şeyler yalnızlığı allayıp pulluyoruz ama fazlası böyle düşüncelerle başbaşa kalmak demek
Odff ya son ilişkimin niye içine etim o çocukls olurdu ne vardı kuruntu yapmazsam kuruntu yapmazsam ilişkimiz 10 numara olcaktı.
utanç ve rezil olma temalı anılarla genelde
Hepte onlar geliyor nedense:)
Ne sen sor ne ben söyleyeyim
Özlem duygusu ile.
para pul
Bir sürü şey
Uyuyakalıyorum
Gelecek kaygısı beni düşündürüyor.
Hissizlk filan
hayal kırıklıkları
Kaygılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?