Ben tam anlamiyla otistik bi insanim garip gurup ruyalar gorup antin kuntin şeyler yasayip sevgilime anlatiyorum ve o masumca dinleyip yargilamadan konusuyo hep, siz olsaniz boyle birini sever miydiniz?
Bir insanin butun garipliklerine ragmen sever miydiniz?
Sevgi garipliklerde değil o gariplikleri anlayışla karşılayanda gizlidir. Seni dinleyip yargılamayan biri zaten sevgiyi hak eden kişidir. Sen de sevgiyi hak ediyorsun olduğun gibi
Sevgilinin seni olduğu gibi kabul edip desteklemesi gerçekten harika bir şey. İnsanları farklılıklarıyla sevebilen biri, sevginin en saf ve gerçek halini yaşıyordur. Garipliklerin ya da alışılmışın dışında şeyler yaşaman, seni eşsiz yapan şeyler aslında. Seni anlayan ve yargılamadan yanında olan birinin sevgisi büyük bir kıymet. ❤
Benzer bir durumda, kabul edebileceğim tek şey tutkulu, samimi bir bağ olurdu. Sevgi, anlayış ve destekle güçlenir. 🌟
İki kişi arasında gerçek sevgi varda garip özellikler onları birbirine dahada bağlar eğer sevgi yoksa başlangıçta bir problem yaratmasada o özellikler bir süre sonra sıkıcı ve bıktırıcı hissettirir buda ayrılığa gidebilir.
Birincisi yazdigim şey tamamen troll amaçlı, sevgilimle oturup ne yorum alir diye paylastik ikincisi benim nasil oldugum seni ilgilendirmez bu kadar kiskanma bence