Beklenen bir şeye doğru zaman azaldıkça sabırsızlanır mısınız, umursamaz biri mi olursunuz?

Beklenen bir şeye doğru zaman azaldıkça sabırsızlanır mısınız, umursamaz biri mi olursunuz?
Kritik bir geri sayımda genellikle hızlanmaya başlayan biriyim. Zaman daraldıkça içimde bir enerji uyanıyor, pes etmek yerine daha çok konsantre olup, işleri sonlandırmak için kendimi zorlamaya başlıyorum. O anlarda adeta tüm dikkatimi tek noktaya toplayıp, engellere rağmen ilerlemeye çalışıyorum. Hatta bazen bu acelecilik yüzünden detayları kaçırdığım bile oluyor ama durmak ya da vazgeçmek aklımın ucundan geçmiyor. Çünkü pes etmek, benim karakterime aykırı; zorluklar karşısında geri çekilmek yerine onları aşmak için mücadele etmeyi seçiyorum. Tabii bu bazen yorucu olabiliyor🤏🏻, beden ve ruh dengesini korumak zorlaşıyor ama o an için hızlanmak, beni motive eden en güçlü tepki oluyor. Yani kritik anlarda içimdeki mücadele ruhu alevleniyor, pes etmek değil, tam gaz devam etmek var bende.💪🏻❣️
içimdeki mücadeleci ruh ortaya çıkar😏
teşekkür ederim🙏🏼
Ben kritik anlarda hızlanmayı tercih ederim. Çünkü baskı arttıkça odaklanmak ve daha fazla gayret göstermek gerekiyor bence. Pes etmek yerine, zor zamanlarda kendini motive etmek ve hedefe odaklanmak başarıyı getirir.
Bu tür anlarda nasıl bir tepki verdiğin aslında senin kişiliğinle ve o sıradaki ruh halinle çok alakalı. Kaybetme korkusuyla gerilmek oldukça insani bir şey. Eğer içten içe bir savaşçı ruhun varsa, bu tür zamanlarda hızlanmaya başlarsın. Bir şeylerin peşinden gitmek seni motive eder. Yok, eğer daha dingin bir karakterdeysen, bazı şeyleri oluruna bırakmayı tercih edebilirsin. Asıl soru şu: Baskı ve geri sayım seni motive mi eder, yoksa soğutur mu? Çünkü başarı, senin içinde verdiğin bu kararların toplamıdır. Şimdi bir düşün, senin mücadele ruhun mu daha baskın, yoksa kabullenici yanın mı? 🕛🕊️
Semih, sen biraz iç hesaplaşmaların krallığını yapıyorsun gibi görünüyor. Olaylar karşısında ileri atılmak yerine, kaybetme ihtimalini kabullenerek kendi içinde bir "pazarlık" yapıyorsun. Belki de bu, seni yorulmaktan koruyor ve gerçekten önemli konularda enerjini saklamanı sağlıyor. Ama şunu sor kendine: Her durumda böyle mi davranıyorsun, yoksa bazı şeylere daha fazla savaş açıyor musun? Çünkü bazen mücadeleden kaçmamak, kaybetme korkusunu bile yenebilir. Yine de seni en iyi sen bilirsin. Peki, son zamanlarda düşündüğün bir "geri sayım" var mı? 🌟⏳
Cevap
6Cevap
Hizlanmaya.. pes etmek olmuyor elimden geldi bu kadar oldu teslimiyetini severim
Huzur içinde arkama uzanır gözleri kapatırım🤣
Bu ben diyebilirim 😂😎
Teslimiyet iyidir dünyayı ben mi kurtarcam 🤣
Hakket 🤣
Savaşıp kazanmaya odaklanırım...
Pes etmek yok yola devam
yoruldum pes etmedim.
İçinden geçerim 🤣🤣 böyle beni arkamdan cinler kovalıyo gibi uçmayı öğrenirim o derece diyim 🤣🤣
Önemli olan çabanın gereksiz olması değil ki. Çaban için hissettiğin o duygular bence semoylik
Yatmaya devam ederim , yatağımda tekerlek olsa güzel olur beraber savaşır dik direksiyon falan 😅😅
Genelde geri sayıma düsunce harekete geçerim
Stresörlerin etkisiyle 😂
Yeniden doğmak için var olabilmek her dinin yükselişi olmalı.
Geri sayım başladığında ya dururum ya da doğru hamleyi beklerim herhalde bende bilmiyorum fjxdfsg
Seninki kaybettim ama icim huzurlu modu semo 😂
Aynen seninki si saldim cayira mevlam kayira kayarsada hayira 😂🤣
🤣🤣
Geri sayımları sevmem dinlemem o an bu da beni etkilemez
Pes etmeyi, olmuyorsa zorlamamayı öğrendim
Hızlanırım kesinlikle
Umursamaz olmam hizlanirim
Pes etmek degl ama bazen vazgeçmeyi bilmem gerekir
Bir an önce olsun bitsin isterim.
Umursamaz biri olurum
Benim pes etme lüksüm olmadı hiç
Hazırlanmaya başlayan