Mesela hiç içimden insanları sevmek gelmiyor. Hep böyle yüzüstü bırakmak istiyorum. Ben hep en guzel en zeki olayım. Kimse benden iyi olmasın. Yoksa kıskanıyorum
Çok hoşuma gidiyor birilerinin saygın statülü görmesi beni.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela hiç içimden insanları sevmek gelmiyor. Hep böyle yüzüstü bırakmak istiyorum. Ben hep en guzel en zeki olayım. Kimse benden iyi olmasın. Yoksa kıskanıyorum
Çok hoşuma gidiyor birilerinin saygın statülü görmesi beni.
Cevap
5Cevap
Seni kırmak istemiyorum ama böyle gidersen sadece zannedersin bu dediğin çok ince bir şey iyi anlamanı tavsiye ederim
Umrumda değil
Sen bilirsin şu an umrunda olması çokta önemli değil ama ileride sen de hiçbir kimsenin umrunda olmayacaksın bunu unutma
Olmasın zaten. Ben onlarla aramda dağlar kadar mesafe koymama rağmen gelip benle kahve içmek istiyolar. Yemek yemek istiyilar
Onlar hep yalnız.
Ben ise başka mekanlarda başka insanlarla muhattap olup gerek iş konusunda gerek okul hayatı konusunda kariyer yani hep farklı cinsten insanlarla muhattap oluyom
Bunun sebebini bilemezsin belki sen onlara bir ukala gelip de hoşlarına gidiyorsundur tam tersi zeki olmaktan veya yüksek statüde olmandan kaynaklanmıyordur diye düşünüyorum
Şahsen ben böyle ukala insanların yanında durmayı seviyorum çünkü güldürüyor beni yani onlara baktıkça bazen halime şükrediyorum
Bn onların suratına karşı ukalalık yapmıyorum ki
Kardeşim önemseyen mi var. Masadan kalkıp gidebilirsin. Mesela kimse ah canım nereye gidiyorsun demez. Allah'a şükret başkalarıni hedef alıp yapma
Bilemiyorum kişiliğini takdir edilesi bir kişilik değil yani bir işte çok başarılı olursun bununla övünürsün bu çok güzel bir şeydir güzel yerlere gelirsin o yerlere gelene kadar yaşadığın zorlukların hatırına belki biraz böyle davranabilirsin üstün görebilirsin ama gereksiz saçma sapan şeylerde bence gerek yok diye düşünüyorum yani her şeyi ben biliyorum ben akıllıyım ben zekiyim ben daha üstünüm deyip bundan zevk alan insanlar kendinden daha üstün bir insan gördüğü zaman kafayı yiyip psikolojiyi bozuyorlar
Evet Ben kendimden daha başarılı birini görünce kıskanıyorum
Ama böyle yapmak işte sadece sana zarardır tam tersi onların başarısıyla gurur duyup bu kadar başarıyı nasıl elde ettin diye sormak daha mantıklı takdir edersen takdir edebilirsin unutma
Bn onlara soruyorum. Havadan takdir ediyorum.
Neyse denetim o halde
Denerimm
Yarın Yaşayacağımız kesin bile değil böyle bir dünyada bu ufak ayrıntılar bence çok gereksiz kendine bir iyilik yap ve kendini sev senden üstün birini görürsen de tebrik Edip geçebilirsin
Bir gün çok fena yüz üstü kalırsın bir daha toparlayamazsın
Sebep?
Akparti 20 senedir iktidarda örnek verdim olmayınca olmuyormuş demekki
çekmiyor olabilirsin ya istersen baz istasyonu yakınına git
ikerde tek kalcan gibi
Akrep ve kaplumba hikayesini belir misin
Bilmiyorum kudurmayin
İşte sen o akrepsin
Who cares
Benim vücudum akrep değil. Zekam akrep değil diğer insanlar da kaplumbağa drgil. Sadece benzetrbilrsin. Yüzde yüz aynı hikayeye yaşıcaz diye bişey yok. 😄😄😄
Kurbağanın umrunda işte knk senin sorunun şuanda seni kimsenin takmaması cok umursanmayan biri olman bunun üstesinden gelmek istiyon ama eksik birşeyler var
Üstesinden gelmek istiyorum demedim. Gelmeli miyim veya neden böyle
Hikayede anlatılmak istenilen şeyi anla ve akrebin kişiliği ike kendi kişiliğini bi kontrol et demek istediğimi anlarsın
Hikayeyi yazamam internete
Bak knk senden iyi bi ton insan var kendi yerini ve konumunu benimse senden iyiler gelse bile çizgini bozmadığın sürece senden iyi kimse olamaz zengin olanayabilirsin o açığını zekan ile kapatıp hayatına devam edebilirsin ve ortamlarda öyle ön plana cıkarsın
Bilmiyorum ya benim yasimda garson olarak çalışan biri istediği kadar kitap okusun. O okuduğu kitaplar bi ise yaramamış diye düşünüyorum
Zekiysen zenginsiniz zaten
Zekilik kitap okumak mı bak konusmanı ve tavırlarını değiştirmen şart bu düşünce ile cidden iyi bir ortama giremen senin ortamın hep kendini düşünen kendisini dünyada tek sanan aptallar ile dolup taşar bi ömür böyle geçirip gidersin
Ne aptallar gördüm 2 gram akıl yok inanılmaz zengin cesurdan zenginsin risk alırsan zenginsin üniversite okuyupta zengin olan mı vae bu devirde
Elindeki işi tutmak için be gelirini sabitlemek için tabi ki de gördüğün öğrendiğim bilgileri uygulamayı bilmem gerek?
Yok Ben şu dünya klasiklerini okudum, borsa eğitimi aldım. Eeee hani nerded
Bn de kendimi düşünüyorum zaten. Kendi mutluluğum ve zevk'in daha önemli
Knk hayatta başarılae inşallah iyi yere gelirsin kibirli olma üstten bakma hep övgü alamayabilirsin ama hedefin olsun yeterki
Uff var zaten. Hedefle. Ne alakası var
Borsa 5 senedir aynı boş işler bi üretim ya da bi iş kur bir iş öğren öğrendiğin işte isim yapıp sende o sektörde kazanç sağla
Borsa yapiyorum demedim ki
Diğer insanların atıp tutmalarindan bahsettim
Sen okuduğunu anlamıyo musun
Kmk en iyi yol bildiğin yoldur sana bunu yaptım sunu yaptım böyle zengin olursun diyene kanma öyle bişi olsa kimseye anlatmazlar sen hayatı akısına bırak gerisi gelir
Hızlı okuyorum konu nerdeydi nereye geldi anlamadım 😂😂
Ben nasıl zengin olunur diye sormadım, neyin açıklamasını yapıyosun
Valla bilmiyom boş ver knk ne konusuyoz hayla anlamadım dünya boştır
Sen düzgün okusaydın ozmn. Başka hayat tavsiyesi veren kült hikayeler bul. Onları oku. 😄😄
Uykum geldi okumak istemedim acıkcası 😂😂
Sen bunu aklına kazı. Boş zamanında okursun lazım çünkü sana Ben anladım
Yaş kaç 12 mi
Keşke 12 olsaydı yaşın da bari en azından verdiğim öğütü ciddiye alırdın
Narsist sin
En iyisi boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu duygularını dile getirmiş olman, kendini anlamaya başlaman açısından çok değerli. 😊 Kendi iç dünyanda bir rekabet hissi yaşıyor gibisin, bu oldukça insanî bir durum. Eğer başkalarını sevmekte veya bağ kurmakta zorlanıyorsan, belki de kendine karşı bir sevgi eksikliği yaşıyor olabilir misin? Genelde kendimizi yetersiz hissettiğimiz zaman bu tarz duygular tetiklenir.
Kıskançlık yerine kendine odaklanmayı dene. Hem sen, hem başkaları eşsiz ve değerlisin; her birimizin güçlü olduğu taraflar farklı. 😉 Bu duygu değişimini yavaş yavaş çalışma fırsatı buldukça, insanlarla kurduğun bağlar daha sağlıklı hale gelecektir. Kendine zaman tanı. 💛