• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Neden apolitik olmamalısınız?

GzmliGzm
GzmliGzm Takip Et
Guru Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
www.instagram.com/.../?igsh=MXVwNWphcWRrdjM3ZA==

Bunu izleyin ve anlayın
Neden apolitik olmamalısınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
10 ay
  • Apolitik olmak, aslında dünyada olup bitenlere gözlerini kapatmak gibi bir şey. Hayatında etkili olan birçok şeyin temelinde siyaset var. Eğitim, sağlık, ekonomi gibi konular aslında hep bir siyasi kararla şekilleniyor. O yüzden yapılan her şeyin farkında olmak, kendi duygu ve düşüncelerine uygun şekilde fikir sahibi olmak, dünyayı daha iyi anlamanı sağlıyor 🌍✨. İzlediğim video da insanın neden bilinçli bir birey olması gerektiğine dikkat çekiyor gibi, öyle değil mi?

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

3

Cevap

• göklerdengelenşey
    göklerdengelenşey Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Apolitik olmayanlar seslerini çıkarttıklarında ne değişiyor?

0
    5 Yorumla
    • GzmliGzm
      GzmliGzm
      10 ay

Valla İtalya'da kadın cinayetlerinde müebbet hapis cezası geldi. Sen de sesini çıkart bakalım ne değişiyor

Yorumla
    • göklerdengelenşey
      göklerdengelenşey
      10 ay

Burası İtalya mı?

Yorumla
    • GzmliGzm
      GzmliGzm
      10 ay

Burası İtalya olabilir apolitik davranıp oyunu çöpe atmazsan

Yorumla
    • göklerdengelenşey
      göklerdengelenşey
      10 ay

Çok merak ediyorum kim İtalya'ya çevirecekmiş ülkeyi? Hani sen biliyorsan tavsiye ver de oyumu yıllardır ümit edip seçmeninin yüzünü kara çıkartan partiye vererek çöpe atmayayım madem.

Yorumla
    • GzmliGzm
      GzmliGzm
      10 ay

Ülkeyi kim Afganistan'a çevirdi belli. İtalya istiyorsan karşısındakine oy vereceksin kardeşim

Yorumla
  • Bravenight
    Bravenight Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 79%
    10 ay

Sen siyasetle ilgilenmezsen, o hayatını değiştirip ilgilendirmenin yolunu bulur ondan

0
    0 Yorumla
  • Selin_Skn
    Selin_Skn Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 636 cevap paylaştı.

Saçma

0
    25 Yorumla
    • GzmliGzm
      GzmliGzm
      10 ay

Linki izledin mi?

Yorumla
    • Selin_Skn
      Selin_Skn
      10 ay

Evet izledim

Yorumla
    • GzmliGzm
      GzmliGzm
      10 ay

O zaman apolitikliğe saçma dediğini varsayıyorum

Yorumla
    • Selin_Skn
      Selin_Skn
      10 ay

Apolitikliğe saçma demedim. Eğer tüm seçenekler kötüyse en azından hiçbirini seçmemiş olmak en doğru seçenek bence.

Yorumla
    • GzmliGzm
      GzmliGzm
      10 ay

Tüm seçeneklerin kötü oldupunu nerden biliyorsun? Diğer seçeneği denedin mi?

Yorumla
    • Selin_Skn
      Selin_Skn
      10 ay

Bir şeyin kötü olduğunu anlamak için o şeyi denemeye gerek duymak içgüdüleriyle hareket ettiği için hayvanların işidir. İnsanı hayvandan ayıran tek şey akıl. Aklı olan bi varlık vi seçeneğin kötü olup olmadığını anlamak için o şeyi denemek zorunda değildir her zaman.

Yorumla
    • GzmliGzm
      GzmliGzm
      10 ay

Tamam aklını kullanarak vardıpın bu sonuçta karşı tarafın hangi ideolojisi yüzünden kötü olduğu kanaatine vardın? Mesela apolitik davranarak hala hükğmette devam edenler gibi çadır mı sattılar? Trafik kazası yapıp birini öldüreni serbest mi bıraktılar. Toplanan vergilerden 147 milyon lirayı hiç mi ettiler? Gençlere litrelerce su fışkırtıp yangına su mu yetiştiremediler? Terör örgütü ile aynı masaya mı oturdular? Fetö ile el ele fotoğrafları mı var? Kanal İstanbul projesini yapacakları yerde toprakları Araplara mı sattılar? Ülkeyi parsel parsel Araplara mı yedirdiler? Arap bebelerinin elini öpüp 90 yaşındaki amcaya el mi öptürdüler? Ülkeyi mülteciler ile doldurup vergisiz çalışma izni çıkarıp kendi halkını geri plana mı attılar? Depremde hala konteynırda kalan vatandaşlarını evsiz mi bıraktılar? 15 Temmuz tiyatrosu hazırlayıp masum insanları şehit mi ettiler? Merak ediyorum hangi ideolojileri kötü

Yorumla
    • GzmliGzm
      GzmliGzm
      10 ay

Yapılan diğer bir sürü adaletsizlikler in çoğunu saymadım bike

Yorumla
    • Selin_Skn
      Selin_Skn
      10 ay

6'lı masa kurup tüm saçma sapan siyasetçileri toplayıp, Hdp ile de aynı masada olmasalar bile aynı doğrultuda ilerleyeceklerini söyleyip masayı 7'ye çıkarıp, İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı da cumhurbaşkanı yardımcısı olarak masaya oturtup 9'lu masa ile seçime katılan bi parti. A*o Ö*alan'ı idol olarak gören Selo'yu hapisten çıkarmak istediklerini söyleyen bi parti. Eğer o sene başa geçse ülke daha iyiye gider miydi sence? Ülkede döneklik yapmayan parti kalmamışken nasıl bi partiyi destekleyebiliyorsunuz ki

Yorumla
    • Selin_Skn
      Selin_Skn
      10 ay

Ayrıca ben Akp'li değilim bana karşı Akp'yi eleştirmene gerek yok

Yorumla
    • GzmliGzm
      GzmliGzm
      10 ay

Apolitik biri AKP'nin ekmeğine yağ sürüyor demek. En başından beri o ismini sansürlediğin adamlar malum şahıs ile bağlantılıydı. En başından beri... Bu adamın ilk bağlantılarına bak anlarsın zaten. bu adamları o dediğin masaya oturtan da o şahıs

Yorumla
    • Selin_Skn
      Selin_Skn
      10 ay

Masaya oturtmak diye bi şey yok, masayı kuran kişi kendi kurduğu masayı kontrol edemezken ülkeyi mi yönetecek? İstediğin kişiyi savunabilirsin ben sana karışamam sen de benim apolitik olmama karışamazsın başka türlü buna özgürlük denmez

Yorumla
    • GzmliGzm
      GzmliGzm
      10 ay

Videoyu izledin. Apolitiklik diye bir şey yok. içtiğin suyun bile politik. Apolitik olmak diye bir şey yok. Susarak zaten mevcut yönetimi desteklemiş oluyorsun.

Yorumla
    • Selin_Skn
      Selin_Skn
      10 ay

O zaman apolitik değilim. Akpli veya chpli değilim. Hdpli de değilim ben Güç Birliği Partisini destekliyorum (adını az önce öğrendim) Bu şartlar altında parti desteklemek falan istemiyorum zorlamaya gerek yok bence

Yorumla
    • GzmliGzm
      GzmliGzm
      10 ay

Bir gün sokak ortasında canı öyle istedi diye bir adam tarafından öldürülebilirsin. O adamın zibilyon tane suç kaydı var diye serbestçe dolaşıyor olması Türkiye'de sıradan bir olay. Umarım bu kimsenin başına gelmez ama bu olay senin ya da bir yakınının başına geldiğinde anlayacaksın aslında... umarım bak çok ciddiyim umarım başına gelmez. Umarım bizim de başımıza gelmez ama bu Türkiye'de buna imkansız diyemiyoruz. Hatta senin gece vakti evine sağ salim dönebilme ihtimalin biri tarafından rahatsız edilme ihtimalinden daha düşük. Yine de sen bilirisn. Başka diyecek sözüm yok ama sizin bu tavrınız emin olun bir çok masum insanın adalete kavuşmasına engel. Neyse sana huzurlu geceler

Yorumla
    • Selin_Skn
      Selin_Skn
      10 ay

Ya bak gerçekten Chp'ye oy vereceğim senin için emin ol. Ben akpli değilim. Bu ülkede iyi ve kötü, siyah ve beyaz gibi net seçilir şeyler değil. CHP iyi akp kötü diyip geçemiyoruz ikisi birbirinden kötü. Bak sen beni, masum insanların adalete kavuşamamasına engel olmakla suçladın ama muhalefete körü körüne güvenmek yerine biraz olsun o tarafı eleştirseydiniz o zaman onlar kendine çeki düzen verirdi ve şimdiye çoktan başa geçerdi. Benim gibi 1-2 apolitik yüzünden ülke bu hale gelmedi. Ter*ristlerle müttefik olmak için sıraya giren iki partiden birini desteklemek istemiyorum. İkisinden biri kendini düzeltse ülke düzelecek zaten. Sana da iyi geceler

Yorumla
    • GzmliGzm
      GzmliGzm
      10 ay

Ülkenin yaşı nüfusu az
      Senin apolitik davranman yaşlı nüfusunun öne geçmesine sebep oluyor. İllaki görmüşsündür insanlar malum partiye Allah diyor diye oy veriyor. Sen apolitik davranıp iyi bir şey yaptığını sanıyorsun ama tam tersi... Hangisi iyi savaşı vermiyoruz zaten. Ben CHP dört dörtlük de demiyorum ama bu ülkede bir şeyler değişmeli. Değişmediği sürece kimse kendini düzeltmeyecek. Adam seçim kaybetmiyor kaybetmediği her seçimden sonra ülke daha da b*Ka batıyor. Bir şeyşer değişsinki ülkeyi yönetecekler de gidebileceklerini hesaba katıp kendini düzekltsin. Bugün Erdoğan'a peygamber diyen var, Allah'a eş tutan var. Akıldan vuruyorsun ama bu insanlarda akıl kalmamış. Apolitik olmak bu yüzden kötü. Çoğunlukta olan cahiller yüzünden ülke el değiştirmiyor. Ülke el değiştirmedikçe daha da kötüye gidiyor. Bugün CHP kazansa ve kötü yönetse onu da değiştirecek yine bizi ama önce yönetmesi için fırsat vereceksin. Elin suriyelisi kontejanla üniversiteye girip senin hastanende doktorluk yaparken senin doktorun refah için ülke değiştirmek zorunda kalmayacak

Yorumla
    • Selin_Skn
      Selin_Skn
      10 ay

Ya ben de diyorum ki senelerdir neden Chp'nin saçma sapan partilerle ittifak kurmasını, genel başkanlarının anlamsız açıklamalarını eleştirmek yerine hep tek tarafı eleştiriyoruz? CHP başa geçmeden sorgulamak daha mantıklı değil mi? Başa geçen kolay kolay kalkmıyor o koltuktan. Ben sırf iki tarafı da eleştirdim diye masum insanlar bunun bedelini ödüyor olamaz. Çok mantıksız.

Yorumla
    • GzmliGzm
      GzmliGzm
      10 ay

CHP kaybetti ve yeni ideolojiler edindi. Şimdi onu deneme vakti. 20 yıl önceki CHP ye bakarak değerlendirme yapman çok saçma. 20 yıl öncesini eleştirdiğin CHP'nin aynısını şimdi cumhurbaşkanı yapıyor. Sen birine kaybetme korkusunu verirsen o kişi kaybetmemek için çabalar. Bırak CHP yi dene olmazsa gider AKP'ye yine oy verirsin. CHP batırırsa akp yine bu hale getirir ama önce bırak da bir kaybetme korkusu yaşasın. Bu enayiker nasıl olsa oyu bize veriyor gel terörle iş birliği yapalım, gel ülkeyi Araplara satalım demesinler

Yorumla
    • Selin_Skn
      Selin_Skn
      10 ay

20 sene önceki eleştirmiyorum, 20 senedir her seferinde daha kötüye gittiğini eleştiriyorum. Terör dediğin oluşumla işbirliği yapan sadece AKP değil diyorum sen hala chp'yi savunuyorsun. Ben hayatım boyunca hiçbir konuda akpyi desteklemedim desteklemem de ama bu chpye oy vermek benim zoruma gidiyor. Benim diyecek başka sözüm yok, yazdıklarımı tekrar tekrar yazmamın anlamı da yok. Sen doğru bildiğin şeyi yapıyorsun bırak da ben de doğru bildiğimi yapayım

Yorumla
    • GzmliGzm
      GzmliGzm
      10 ay

Kusura bakma ama din derslerinin arttırılıp matematiğin azaltıldığı, tarih kitaplarında laiklik ve Cumhuriyet kelimelerinin azaltıldıpı, katilin tecavüzcünğn yargılanmadığı, torpille atananlar yüzünden intihar edenlerin olduğu, sırf Kızılay başkanının kızı diye bir katilin serbest olduğu bir sistemi hepsi terör destekliyor diyip oy vermeyerek kalmasını sağlamak da benim zoruma gidiyor. Neyse sen tüm bunlara rağmen o rahat uyuyabiliyorsan bir şey diyemem

Yorumla
    • Selin_Skn
      Selin_Skn
      10 ay

Ben 2023'te hdp ile işbirliği yapan chpye oy verdim yine veririm merak etme. CHP gelsin az da o yönetsin. Ben sadece kafa yapısı olarak apolitiğim, ülke ne hale gelirse gelsin en azından kafam rahat çünkü hiçbir şeyin sebebi ben değilim. Belediye seçimlerinde de chpye verdim. Yine söylüyorum her seçimde chpye oy vermeye devam edeceğim ama keşke ben sizi anlamaya çalışırken siz de biraz beni anlamaya çalışsanız. Ben sana kötü bir şey demediğim halde beni hem vicdansız, hem de ülkedeki adaletsizliğin sorumlusu yaptın üzücü bi durum. İyi geceler

Yorumla
    • GzmliGzm
      GzmliGzm
      10 ay

Kusura bakma ama apolitik bir insan benim gözümde zaten vicdansızdır çünkü sen bir şey yapmasan bile senin seçimlerin asgari ücret alan birini etkiliyor, senin seçimin benim verdiğim vergiyi etkiliyor, senin seçimin tecavüze uğrayan bir kızı etkiliyor, senin seçimin sokak ortasında öldürülen bir çocuğu etkiliyor, senin seçimin katledilen sokak hayvanlarını etkiliyor. Ben bir şey yapmadım diyerek vicdan rahatlatmaya çalışmanız bana mantıklı gelmiyor. Oy kullandığınızı söylediniz. Bu sizi apolitik yapmaz. Benim saydığım tüm bu şeyler apolitik biri için geçerli. Az bir partiyi desteklemeseniz bile oy vererek mevcut sistemi zaren eleştirmiş oluyorsunuz bu da apolitik olmadığınızı gösterir. Yani dediklerimi muhattabı sen olmuyorsun. İyi geceler dilerim

Yorumla
    • Selin_Skn
      Selin_Skn
      10 ay

Ben chpye oy verirken "akp gitsin biraz da bunlar yönetsin belki bunlar eleştirileri dinler de düzgün yönetir" diye veriyorum. Ben apolitik bi düşünce yapısındayım çünkü iki seçeneğin de birbirinden kötü olduğunun farkındayım. Örneğin 2023'te benim gibi apolitik insan sayısı çok olsaydı o zaman Kılıçdaroğlu'nun 6'lı (9'lu) masa kurmasına karşı çıkıp engel olabilirdik ve 2023'te chp kazanırdı. Apolitik olmak bi kayıp ya da eksiklik değil emin ol. Daha önce söylediğim gibi hiçbir şey siyah ve beyaz kadar net ayrıştırılamaz. Bir şey kötüyse diğer şey kesin iyi olacak ye bi şey yok. Eleştirmek demsj karşısında durmak demek değil, ben gibi chpyi eleştiren ama akpli olmayan insan sayısı fazla olsa CHP çoktan kazanırdı emin ol. Bu hayatın sorumlusu ben değilim, apolitik olmak sanıldığı gibi kötü bir şey değil.

Yorumla
    • GzmliGzm
      GzmliGzm
      10 ay

En azından sistemin kötü olduğunun farkındasın ve değişmesi için bir şey yapıyorsun. Bence uzatmanın anlamı yok. Benim dediğim her şey oy kullanmayan, kullansa da sırf Allah dedi diye oy verenler içindi

Yorumla
  • Didier_
    Didier_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Kahkaha attım

0
    1 Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      10 ay

Abi sen almanya devam et hayatına

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Neden apolitik olmamalısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Apolitik olmak neden insanlar tarafından yadırganıyor? 18 cevap verildi
Apolitik olmak mantıklı mı? 10 cevap verildi
Apolitik olmak doğru birşey mi sizce? 7 cevap verildi
Apolitik olmak kötü mü? 8 cevap verildi
Arkadaşlar siyasi dokunulmaz neden kaldırılmalı? 3 cevap verildi
Apolitik insanlar omurgasız mıdır? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evliler neden hu saatte burada?
  • Çekici görünmeye bağımlı mısınız?
  • Daha önce hiç kayboldun mu?
  • Birinin cüzdanında resminiz olacak kadar sevildiniz mi?
  • Astra J mi Astra K mi?
  • Eğer beni dış görünüş ve para için sevicek biri olucaksa hiç sevmesin kafasındayım?
  • Korku içerikli şeyler izlediğim zaman geceleri uyuyamıyorum, neden böyle oluyor?
  • Minyon tipli insanlar yaş aldıkça gerçekten daha mı güzelleşiyor?
  • Sizce ben bunu kaç dk da çizdim, bilene centro muzlu gofret alacağım?
  • Kot şortlar gerçekten rahat mı yoksa yazın daha iyi alternatifler mi var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨