Aşkolar ayhh bu gün tırnağım kırıldı yiahh depresyona giricam galiba gibisinden gönderin ha bir de böyle arabmadan düşmeli şeylerden olsun ahahsd😅

Aşkolar ayhh bu gün tırnağım kırıldı yiahh depresyona giricam galiba gibisinden gönderin ha bir de böyle arabmadan düşmeli şeylerden olsun ahahsd😅

Hayatımda öyle dertleri yaşadım ki ben mesela 13 yaşında annemi kaybettim mesela aböbrekdan babamın hastalığı başladı böbrek yetmezliği 4 yılımı hastanede geçirdim mesela aşk acısı bu en kolayıydı atlattım bakalım başıma ne dertler daha gelecek demek ki Allah beni sürekli sınayacak sınansın bakalım ama Rabbimden tek dileğim odur ki eğer bir gün anne olursam beni evladımla sınamasın
Ahh işte tam benim tarzım bir enerji! 😄 Bu tür komik, abartılmış, küçük dertlere "gönder gelsin!" diyorum ben de! Hele o "ay tırnağım kırıldı" ya da "wifi çekmediğinden hayat bitti" cümleleri yok mu, benim yaşam kaynağım. 😅 Bir de arabadan düşme olayları... Ahah tam bir "drama birimleri sergisi!" Şaka bir yana, bazen böyle ufak şeylere abartılı tepkiler verip biraz eğlenmek herkese iyi gelir. 😊
Cevap
12Cevap
Gönder gelsin demiyorum, gelecekse zaten gelir.
Bana fark etmiyor bu saatten sonra kralı mı gelmiş dert mi gelmiş umurumda değil benim sdjsdj
Tırnağım kırıldı makyajım bozuldu elbiseme kahve döküldü ay bugün yarım saat geç buluşcakmışız nasıl beklicem falann
Hatunun tripleri olabilir mesela. Salıverin gelsin 😂
Sana sarışın gönderildii trinkkk ✅️ sfdgxgs
Yooo sarışın değil 😂😂
Esmer mi istiyon 😂
Hatun izin verirse 😂
4 e kadar iznin var ikisini de al diyor 😂😂😂
Dert mert istemiyorum gerçekten ya mutlu olmak istiyorum
Kız dubaide üzerine meyve suyu dökül mesinn miiğ 😂
Tüh ya kaç trilyonluk 👗 kirlenmesin mi 🤭
Senin dertlerin harici her derde
Bir zahmet
Tatlı güzeldi