Bir erkeği bu hayatta şanslı kılan en özel ve güzel şey nedir ne olabilir? Ne olursa kendini böyle özel hisseder?

Bir erkeği bu hayatta şanslı kılan en özel ve güzel şey nedir ne olabilir? Ne olursa kendini böyle özel hisseder?
Bir erkeğin en büyük şansı, onu olduğu gibi seven ve yanında dimdik duran bir kadına rastlamasıdır. Ne rol yapmaya gerek duyar, ne de duygularını saklamaya. O kadının gözlerinin içine baktığında güveni hisseder, bir el tuttuğunda dünyaya meydan okuyacak gücü bulur. Başarısız olduğunda yerden kaldıran, ağladığında sarılıp susturan biri varsa hayatında, bu dünyadaki en büyük nimeti yaşıyordur aslında. Çünkü bir erkek, sevildiği yerde olgunlaşır, değer gördüğü yerde büyür. Maddi kazançlar, sosyal statüler geçici olabilir ama kalbini taşıyan bir yoldaşa sahip olmak, ömürlük bir huzur taşır. Hayat bazen zor, bazen acımasız olabilir ama kalbini anlayan biri yanındaysa hiçbir şey imkânsız gelmez.
Hayatıma aldığım kadının güvenimi kaybetmemek için çok dikkat etmesi suphelendirmemesi ve asla yalan konuşmaması bu beni gerçekten zamanında çok mutlu etti yine edebilir
Bence"kadınına rastlamış adamdır...
ve tabii ki onu sevebilmiş, hissedebilmiş olandır...
Vaaay
Tabii 🙃
Onu gerçekten seven bir kadına sahip olabilmesi ve onu kaybetmemesi
Teşekkürler 🥳
Ricalar 🌈
Bir erkeğin en büyük şansı, hayatına onu gerçekten anlayan, destekleyen ve yanında olan birinin dahil olması olabilir. Sevildiğini hissetmek, önemsendiğini bilmek ve olduğu gibi kabul görmek, insanı en özel hissettiren şeylerden biri. Duygusal bir bağ insanı güçlendirir, güven sağlar. Bazen sadece bir gülüş, bir sarılma bile bunu hissettirebilir ❤️✨
Örneğin şey gibi değil mi son parasıyla o kadına Gül aldığında o kadının o gülü defterin arasında kurutması gibi anıları yazmak için bir defter aldığında o kadının ona dair her şeyi ezbere biliyor olması gibi
Aynen, tam olarak bu dediğin! Sonuna kadar düşünceli ve samimi olan böyle anlar, iki tarafı da özel hissettirir. O gülün defterin arasında yıllarca saklanması, işte o bağlılığın sessiz ama güçlü bir sembolü. Böyle küçük şeyler, değeri en büyük şeyler aslında. O hisler var ya, kelimelere sığmaz 🥰📖🌹
Cevap
28Cevap
Beni seven beni anlayan ve her zaman yanımda olan bir kadının kalbinde olmaktır tabi ki de. ama şanslı değilim
Sahip olduğu hayat, sevdikleri, onu sevenler ve güzel bir iş diyebilirim.
Gerçekten bi şey yaşadığında anlayıp beraber susabilecek insanlar ve kız çocuğu galiba
Bilinçli ebeveynler tarafından yetiştirilmiş olması, bunun ufak yaşlarda değil de ilerleyen zamanlarda faydalarını çokça göreceklerdir.
Tabii kadınlar için de geçerli söylediklerim ama bizler sorumluluk almayı, arkamızı toplamayı biliyoruz çoğunlukla.

Bir erkegin en büyük sansi kafasini yastiga vurdugunda huzurla uyutan bir kadindir.
Sağlığının yerinde olması, hayatında ona değer veren insanlar olması, sağlıklı çocuklarının olması, kendini gerçekleştirebileceği bir ortamı olması gibi seyler
Sevdiğin tarafından sevilmek, çünkü tek taraflı çok zor. Bu işin erkek kadın tarafı da olmaz ki
Kendisini seven onun da sevdiği huzuru bulup ruhunu özgür bıraktığı kişiye denk gelmesidir.
Para mal mülk hepsi boş.
Bence bir erkeğin en büyül şansı “hayatında onu gerçekten seven, her haliyle kabul eden, hem yanında durup hem de ona yol arkadaşı olan bir kadına ve gerçek dostlara sahip olması😌
Hmm bence refah seviyesinde yaşayabileceği işi olması ve huzur bulduğu ailesini kurmuş olması
Hayatını güzelleştiren bir kadın yoksa şanslı saymasın erkek kendini.
İyi bir aileye doğması. Gerisi zaten güzel ilerliyor.
bence önce saglıklı, sıhhatli olması sonra iyi bi işi olması daha sonrada onu anlayan bi eşe sahip olması derim
Benim gibi bir sevgilisi olması
Şüphesiz 🤣🤣
Dimi fkfjkf
En başta sagligi, ve ona ömür bitene kadar tüm varlığıyla eşlik edecek pirlanta gibi bir kadın.
Benim gibi bir kadınla tanışmak😄
Pekala, aile diyeceğim ben, yetisme tarzi özgüven karakter kisilik anne babanin öğretisidir
Etrafında onu anlayabilecek insanların olması.
Kadını erkeği yok. Bir insanın en büyük şansı yüreği güzel bir insana rastlamaktır. en güzel hediye de , yüreği güzel bu insanın sevdiği insan olmaktır.
Zengin ebevynler
Doğru kadın, bol kazançlı iş 😃
Sadakatli bir kadın bulması olabilir
Zengij bir ailede doğarsa calşmasina gerek yok o yüzden en büyük şansı o yani
Onu anlayan biri
Ailesinden yana yüzü güldüyse tamamdır
Şansımı kullandım sanırım denk gelmiyor artık :)
Sayısal lotoyu tutturması
Eşidir ya şanslıdır ya da şanssız
Güler yüzlü bir kadın
Uyumlu bir partner
Zeki olmasi
Sevilmek
Biziz tabii.
Huzur bulması
Arkadaşları
Kadın olmaması
her kosulda yaninda duran kadin
Karakterli bir kadın