Soruyu kadın/erkek diye sormadım çünkü kadınların da bu konuya bakış açısını merak ettim erkeklerin de aynı şekilde.. size biz kadınlar, tüm kadınlar memnuniyetsiz midir? Peki böyle ise size bunu düşündüren nedir?

Soruyu kadın/erkek diye sormadım çünkü kadınların da bu konuya bakış açısını merak ettim erkeklerin de aynı şekilde.. size biz kadınlar, tüm kadınlar memnuniyetsiz midir? Peki böyle ise size bunu düşündüren nedir?
Her kadın için geçerli değil, daha çok karakteristık özelliğe göre değişir. Kadının neden bu duruma geldiği de çok önemli, sonuçta memnuniyetsiz şekilde doğan kimse yoktur. Ama bence kısmen doğru bir durum ama tabi kadınların bu hale gelmesinin nedeni tek başına kendi kendilerine başkalaşmalarından kaynaklanmıyor. etki tepki meselesi bir yerde aynı durum karşı cinste de var çünkü
Her kadın memnuniyetsiz değildir ama kadınların çoğu sevilmekle yetinmez, anlaşılmak ister. Çünkü kadın, sadece bir çiçek gibi sunulmayı değil, toprağına su verilsin, kökü beslenilsin ister. Yani bir kadın sevgiye değil, sevginin şekline bakar. İlgi varsa ama samimiyet yoksa, yanında biri varsa ama ruhu yalnızsa, içten içe eksik hisseder. Bu eksiklik bazen memnuniyetsizlik gibi görünür ama aslında beklenen şey doyurulmamış duygulardır. Kadın ne kadar güçlü görünürse görünsün, incelikle yaklaşıldığında yumuşayan bir kalptir. Onu gerçekten gören, duyan ve önemseyen birine denk gelince, o sandığın memnuniyetsizlik sevgiye dönüşür. Çünkü bir kadının en derin arzusu mutlu edilmek değil, gerçekten hissedilmektir.
Her kadın için geçerli bir durum değil. Kadın var kadın var. Kadın var ufacık bir tebessüm bile yeter mutlu olmasına, kadın var dünyayı önüne sersen tatmin olmaz. O nedenle her kadın ya da erkek aynı kefeye konamaz.
Kesinlikle ✨
Teşekkür ederim ✨
Rica ederim 🌺
Kar küresi severim hatta biriktiriyorum diyebilirim. Benim için harika bir hediye olur.
Her kadın memnuniyetsiz değildir.
Bende çok seviyorum baş ucunda var..
Ucumda*
Çok iyi😀
Ah, bu memnuniyetsizlik meselesi! 🌸 İnsanların doğası gereği beklentileri farklıdır ve her şey, algılayış biçimimizle şekillenir. Kadınlar memnuniyetsiz değil ama bazen karşı tarafın duygusal niyetiyle eşleşmeyen bir şey sunulduğunda hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Bir kar küresi, doğru kişiden gelirse büyüleyici olabilir, değil mi? 😊 Asıl konu, hediyenin ardındaki anlamı görebilmek ve iletişim kurabilmek sanırım. Hem kadın hem erkek için bu geçerli! ❤️
Cevap
25Cevap
Bazı kadınları memnun etmek çok zor. Hep haklılardır, en iyisi onda olmalıdır, millet hasedinden çatlamalıdır, en zerafetlisi o olmalıdır, en çok sevilen o vs.
Kadına göre değişir her kadın bir değildir. genelde gözü yükseklerde olan kadın ve erkek memnuniyetsiz olabiliyor cinsiyete bakılmaksızın
Hepsi değil ama çoğu kadın öyledir.

Parayi maddiyati bekleyen her kadin mutsuz olmaya mahkum. Aynisi erkekler icin de gecerli.
Katıldım trajikomik bir gerçek Cidden..
+1
Küçük minik şeylerle bile mutlu olmayı başarabilen kadınlar var. Hayır her kadın memnuniyetsiz değildir.
Çoğu kadın öyle ama kabul etmezler çünkü istekleri onlara normal gelir. Hani laf var ya kırmızı halı sersek niye buraya sermedin derler diye vallahi ℅10000 doğru😂 Bazen erkeklere acıyorum ama hakediyorlar😂
Evet hep daha iyisini isterler elindeki ile yetinmeyi bilmezler.
Bu hepsi için geçerlidir yani?
Genelde evet neden bilmiyorum istisnalar olabiliyor tabii
Şüphesiz..
Her kadın memnuniyetsiz değildir. Ama kendi gücünün farkında olan bir kadını, kimse memnun etmek zorunda da değildir. Çünkü o, neye ihtiyacı olduğunu başkasına sormaz, almasını da bilir yaşamasını da.
Her kadın olması imkansız
Neden?))
Bazıları yaşadıkları hayattan çok memnun olabilirler
Mantıklı))
Ben değilmişim sanırım geçen gün her kadın senin gibi değil ki iltifatı aldım kardeşim söyledi anlayışlı olmamı kastediyor 😂
hayır elbette
her insan aynı olamaz
kimi insan küçük şeylerden de mutlu olabilir el emeği hediyelerden mutlu olabilir
Sanmam çünkü pek çok erkek tarafından kandırılmış ve terk edilmiş kadınlar var ki onlar hep karşılıksız sevenler oluyor genel olarak
Ne yazık ki öyle dünya önünüzde olsa yine memnun olmuyorsunuz
Dünyaları önümüze serdiğiniz zaman gelin bunu konuşalım dünyaları sermiş gibi konuşuyorsunuz da..))
Elbette değildir genelleme yapmak doğru olmaz
Kadını erkeği yok. Gunumuz insanları genel olarak memnunniyetsiz
.
Ben hiç öyle birisi olmadım, mutlu olacak sebebler hep bulurum kendimce
Aşık olan kadın herşeyden memnun olur şikayet etmez
memnuniyetsiz olma durumunun kadına indirgenmesi ne kadar acı bir durum.. ben çok erkek tanıyorum kadın familyasından daha memnuniyetsiz sadece bunu içinde yaşamayı ya da dillendirmemeyi tercih eden :)
Evet memnun olmuyorlar genel olarak. Ne yaparsan yap fazlasını istiyorlar, fazlasını yapsan yine de memnun olmuyorlar.
Kadının hayata bakış açısı önemli. Küçük mutlulukların peşinden koşan büyüt şahsiyetlerde var büyük mutlulukların peşinden koşan beş para etmez şahsiyetlerde.
Bazılarının standardı yüksek. Hepsi öyle değil..
Evli kadınlar dan çok erkekler sanırım. Ama genelde kadınlar erkeklerini mutlu etmemek için ugraisyrom. Ben öyleyim mesela
Öyleyiz valla kendimden biliyorum 😀😀
Ciddi misin Yok ya ben öyle memnuniyetsiz değilimdir bazen öyle minik şeylere memnun olurum ki anlatamam
ya da bende🤣
Kadin sadece sevgi görmek istemez, insan olmak değer görmek ister paylasmak öğrenmek öğretmek
Kadınlar memnuniyetsiz olmak zorunda bırakılıyor. Çok memnun ettim diye başımıza kakmasalar
Yooo memnun edemiyolar sonra b. ku bize atıyolar
Gelecek kaygısı olabiliyo
Ben küçük şeylerden bile mutlu oluyorum😇
Türkiye'de kızların çoğu lüks hayat peşinde
Yani bazı kadınlar öyle
Hayır
Çoğu öyle diyelim
Hayır tabiki de
Ben galiba oyleym
Hayır değiliz
Çoğunlukla
Değildir