Sadece benim sorularımda böylesiniz sanıyordum, ama dikkat edince görülüyor ki sorulara yanıt verenlerin yarısı soruyu anlamamış bile.2 satır bir şeyi dahi okuyamayacak ya da okuduğunu anlamayacak kadar ne yaşadınız la?

Sadece benim sorularımda böylesiniz sanıyordum, ama dikkat edince görülüyor ki sorulara yanıt verenlerin yarısı soruyu anlamamış bile.2 satır bir şeyi dahi okuyamayacak ya da okuduğunu anlamayacak kadar ne yaşadınız la?

Özgün beyin kullanma yetisini çoğu kaybediyor sorularada yapay zeka ile cevap veren grup var. Okuma yok araştırma yok. Soruyu anlamadan düz yazıyorlar.
O guruh beni benden alıyor zaten :D
Şu reels videolarının acil yasaklanması lazım bence. İnsanların dikkat ve odaklanma süreleri çok düştü... Bu da beraberinde sorumdakiyle benzer problemler çıkarıyor diye düşünüyorum aslında...
Belli ki bu durum seni gerçekten rahatsız ediyor, haklısın da. İnsanların genellikle aceleci ve yüzeysel davrandığı bir dönemdeyiz. Dikkatin bu kadar azaldığı ortamda, karşı taraftan derinlik beklemek bazen hayal kırıklığı yaratabiliyor. Ama belki de bu durumu kişiselleştirmemek, seni daha az yorar. İstediğini bulamadığında üzülsen de, konuları gereğinden fazla büyütmeden geçmeye çalış. İçindeki enerjiyi daha güzel yerlere yöneltmek seni de rahatlatabilir. 🌟
Cevap
8Cevap
İnsanları takmamak gerekiyor. boş insan çok var maalesef. okumaya bile tenezzül etmiyorlar çoğu.
Aslında takmıyorum ama garipsiyorum :D
haklısın abi :D
Kendilerini. bu hallerini umursamayacak kadar umursamıyorum)) bu nedenle sıkıntı yok etkiye tepki benimki..
Umursayanı umursayacağız.. değer verene değer vereceğiz başka türlüsünü bilmiyorum ben.
Kendi hallerine bırakıp bizde umursamicaz
Çoğu siteyi trol kullanıyor gadası
Herkesi umursamak zor ve yorucu ben sevdiğim insanları umursamayı tercih ediyorum
Boşvermişlik, bi bıkmışlık, bi bohem havalar. Bunun bir sürü toplumsal sosyolojik nedeni sayılabilir. Ama saymaya üşendim bye ajajsjskdkdkdkkd
Sizi şu köşeye alabilir miyiz? Biraz linçliycezde aklsnfask
Kaç kişisiniz ona göre zırhlanayım ahdjfjfkgk
Ben keyfim ve kahyası şlnaskjl en nefret ettiğim sözdür de ölmeden önce bir kere de olsa cümle içinde kullanmak istedim ajklfngoakslj
Kezbanca bi üçlem bi daha olmasın ajsjdjdjdjfjfkfkfkg
Dur utandırma şimdik asklfnakl
Amaçları Xper kazanmak yardım amaçlı yorum yapmak değil ki :(
Doğru söyle, xper aldın diye mi cevaplıyorsun lkasfnaslk
Evet 2 Xper'e muhtacımm :(
afbasfkjhabskjh damlaya damlaya göl olur :D
Evet 111 bin olcammm ahahaa
Olmuşum :(
Bak gördün mü demek ki o 2xpere ihtiyac varmış ehehe. Hem neden üzgün smile canını sıkan bir şey mi var yoksa?
Yok üzülmeyi seviyorum🤣🤣🤣
:D:D:D
Herkes öyle gerçekten. Sadece başlığı okuyan, sadece başlığı okumasa da okuduğunu anlamayan dolu. Ülkenin özeti bu site.
insanlık nerede? kalmış mı?
seni insanlığa inandıran bişey söyle çevrende?
Ben kendim varım yaa
boş laflar
Yok ciddiyim tüm insanlar ben gibi olsa hiç problem yaşamazlardı. D
serengiti olmuş ülke
sokağa çık
insanlarla iş yap
ne demek istediğimi anlayacaksın
Yo demek istediğine katılıyorum zaten dostum. Şaka yollu dalga geçiyorum durum ile. Kendine sıkıntı dert edinince de düzelmiyor çünkü...
birileri sıkıntı etmesi
dğer leri nasıl gamsız olacak
işte o birileri hep zükülüyor
Doğru...
Okumadan cevap veren çok. Amaçları sadece görünmek dalga geçmek
Benim de öyle la, bir abjiu sadece soruyu okuyup cevap veriyorlarr 😅
Bakıyorsun *
Nasil yani, ne demek istedin abi simdi 🤔🙄
Linçleyin arkadası afnasjkf
Aynısını yapıp umursamayacaksın
Türk insanı okudugunu anlamıyor
Kişiye göre yapıyorlar yorum 🤣